0% splátky Siguro Akvizice ApF HU

Siguro AP-G35 Pure Air WHITE + Airlogy Kit M310 törlőkendő

Termékkatalógus
Siguro AP-G35 Pure Air WHITE + Airlogy Kit M310 törlőkendő
Légtisztító - 205 m³/h légtisztító teljesítmény, 22 W teljesítményfelvétel, 25 m² max. ajánlott szobaméret, zajszint 22 - 56 dB(A), UV lámpa, HEPA, karbon szűrő, funkciók: turbo üzemmód, időzítő, teljesítmény szabályozás, éjszakai mód, automatikus üzemmód, levegő ionizálás, allergiásoknak ajánlott, levegőminőség és szűrőcsere jelzése, felszereltség: porérzékelő, digitális vezérlőpanel, gyerekzár és érintőpanel, méret: 50 × 35 × 19 cm (Ma×Sz×Mé)
Kód:  SGR_APG350Wbun

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Siguro AP-G35 Pure Air WHITE + Airlogy Kit M310 törlőkendő Megszűnt

Siguro AP-G35 Pure Air WHITE + Airlogy Kit M310 törlőkendő

A népszerű Siguro légtisztító friss levegőt nyújt főleg az asztmás, allergiás és egyéb légzési megbetegedésben szenvedők számára. Ez a megbízható, hordozható eszköz tökéletesen megfelel a max. 25 m2 nagyságú lakásokba és irodákba. A magas eredményességéről a légtisztító teljesítmény tanúskodik – ez az eszköz akár 205 m3/óra levegő szűrésére is képes. A minőségi Siguro levegőtisztító legfontosabb eleme a HEPA filter, mely egykettőre megfogja a pollenek, porrészecskék és baktériumok mintegy 100%-át. Az irritáló szagok eltávolításához a szénszűrő az ideális választás. Végül az eszköz negatív ionokkal árasztja el a levegőt, ami nem csak a fizikai, hanem a szellemi állapotra is jó hatással van. Az alábbi méretekkel rendelkezik: 35 × 50 × 19 cm.

Siguro AP-G35 Pure Air WHITE + Airlogy Kit M310 törlőkendő légtisztító fontosabb tulajdonságai

  • A nagyszerű Siguro légtisztító 25 m2 helyiségmérethez ajánlott
  • A HEPA filter megfogja a baktériumok, az allergének és az apró porszemcsék 99%-át
  • A szén szűrő kiszűri a levegőből a kellemetlen szagokat, a járművek által kibocsátott káros anyagokat és a konyhai gőzöket
  • Maximális zaj: 56 dB(A), min. zajszint: 22 dB(A)
  • A légtisztító teljesítménye 205 m3/óra
  • Siguro levegőtisztítójának mérete 35 × 50 × 19 cm

Siguro AP-G35 Pure Air WHITE + Airlogy Kit M310 törlőkendő légtisztító funkciói

A nagyszerű Siguro légtisztító folyamatosan elemzi a klímát, amely körülveszi és ennek megfelelően határoz arról, hogy szükséges-e a megszűrése. Ez a nem mindennapi légtisztító időzítéssel is képes működni, melynek segítségével saját elvárásaidnak megfelelően adhatod meg a működési időt. A teljesítményt gond nélkül szabályozhatjuk, így nem csak az energiafogyasztást, de a zajterhelést is. A kiváló Siguro légtisztítót csendes módra is át lehet állítani a zavartalan és pihentető alváshoz. Ugyanakkor automata üzemmódban is használható, vagyis a készülék a klíma állapotának felmérése alapján állítja be a teljesítményszintet. A termék további hasznos kiegészítői közé tartozik az érintőképernyő, mely egyszerűvé és áttekinthetővé teszi a kezelést. Mindemellett, biztonsági gyermekzárral is dicsekedhet, ami jól jön, ha gyermeked szereti felfedezni a dolgokat. A levegő minőségét intelligens porérzékelők figyelik, melyek szennyeződés esetén automatikusan növelik a tisztítás teljesítményét. Az csak természetes, hogy a víztisztító szűrője cserélhető, amire a kijelző figyelmeztet.

Paraméterek

Teljesítményfelvétel
22 W Kész!
Légtisztító teljesítmény
205 m3/óra Kész!
Ajánlott szobaméret
25 m2 Kész!
Maximális zajszint
56 dB(A) Kész!
Minimális zajszint
22 dB(A) Kész!

Tulajdonságok

Teljesítményfelvétel
22 W Kész!
Légtisztító teljesítmény
205 m3/óra Kész!
Ajánlott szobaméret
25 m2 Kész!
Maximális zajszint
56 dB(A) Kész!
Minimális zajszint
22 dB(A) Kész!

Szűrők

Szűrő típusa
HEPA, Szén, UV sugárzás Kész!

Méret & súly

Szélesség
35 cm Kész!
Mélység
19 cm Kész!
Magasság
50 cm Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» Nem ezt a terméket kerested? Válogass teljes légtisztító választékunkból.

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Siguro AP-G35 Pure Air WHITE + Airlogy Kit M310 törlőkendő Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Siguro AP-G35 Pure Air WHITE + Airlogy Kit M310 Stěr. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Siguro AP-G35 Pure Air WHITE + Airlogy Kit M310 Ster. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Siguro AP-G35 Pure Air WHITE + Airlogy Kit M310 Wischer. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Siguro AP-G35 Pure Air WHITE + Airlogy Kit M310 Wischer.
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ