Slevy s AP+ Akvizice ApF HU

SilentiumPC Gladius Q50

Termékkatalógus
SilentiumPC Gladius Q50
5 2 értékelés
Számítógépház Mini Tower, Mini-ITX, 2x 3,5 ", 2x USB 3.0, 1x 120mm ventilátor, áram nélkül, fekete
Kód:  CB147m Termékszám:  SPC112

SilentiumPC Gladius Q50

Gladius Q50 rendkívül stílusos külsejű mini-ITX számítógép esetében eloxált csiszolt alumínium. Tökéletes építési iroda, otthon a média, valamint a számítógépek és a szerencsejáték lesz dekoráció bármilyen irodai vagy otthoni irodában. A szerkezet célja a maximális rugalmasság, akkor nem csak kis helyet, és így van egy választás a sokféle alkatrészek. 

A kompakt méretek ellenére, nyugodtan telepítheti a "teljes méretű" alkatrészek, beleértve a szabványos ATX tápegység, grafikus kártya 200 mm-ig hossz és a CPU hűtők magasságig 160 mm. Van is bőséges helyet biztosít akár három belső meghajtók - 1 x 3,5 "és 2 x 2,5" vagy 2x 3.5 ".

A leghatékonyabb hűtést biztosít a push-pull légáramlást. A hátsó ventilátor (120mm előre telepített) fúj hideg levegőt, amely áthatol tovább a hűtő CPU és kijön a számítógép házába az előlapon. Jedině tak je zabezpečeno dokonalé odvětrání a chlazení všech komponentů. További szellőzőnyílások a PCI slot, és elegendő hűtést grafikus kártyákat.

legfontosabb jellemzői

  • Kompakt és könnyű kialakítás
  • stílusos design
  • Kiváló minőségű anyagokból
  • Támogatják az általános ATX tápegységek
  • CPU hűtők 160 mm
  • SSD támogatás
  • Ez magában foglalja a hátsó 120 mm-es ventilátor (szívó ventilátor porszűrő)
  • 2 x USB 3.0 az előlapon

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: SilentiumPC Gladius Q50
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si SilentiumPC Gladius Q50. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si SilentiumPC Gladius Q50. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte SilentiumPC Gladius Q50. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte SilentiumPC Gladius Q50.
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ