AP+ nový vizuál AlzaBoxy Q1

Silk'n Silhouette

Termékkatalógus
Silk'n Silhouette
Masszírozó gép A testformálásra, cellulit csökkentés
Kód:  SILPC008 Termékszám:  SIL-SILHOUETTE

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Silk'n Silhouette

Tisztító készlet Silhouette tervezték alakformáló és cellulit csökkentés. Használata a forradalmi technológia HT ™ kapsz a gyors és megbízható eredményeket. A készülék működik, a mélyebb rétegekben a bőr, erősíti és megerősíti azt. Masszázs készülék könnyen kezelt bőr, a kényelmes otthon, és segít megfiatalítani és szépíteni azt. Pokožka bude po pravidelném používání přístroje pružná a dobře prokrvená.

Állítsa Silhouette tisztítja a bőrt a csúnya tárolt zsír a zsírsejtekben, köszönhetően alapos vérkeringést a bőrt le, sokkal rugalmasabb és cellulitisz csökken. Rendszeres használat esetén a berendezés olyan kialakítású körvonalait a test eltávolítása narancsbőr és javítása problémás testrészek, mint a fenék, karok és combok. Dopřejte si krásnou, zdravou a přitažlivou pokožku na celém těle!


 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Silk'n Silhouette Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Silk'n Silhouette. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Silk'n Silhouette. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Silk'n Silhouette. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Silk'n Silhouette.
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ