Shop roku Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Silk'n Blue pattanáskezelő

Termékkatalógus
Silk'n Blue pattanáskezelő
Masszírozó gép - kék LED fény és infravörös hősugárzást kombinációja, pattanások kezelésére és megelőzésére, kézi használat
Kód:  SILPC011 Termékszám:  SIL-BLUE

Silk'n Blue pattanáskezelő

A Silk'n Blue egy csodálatos, forradalmian új eszköz, ami egy teljesen újszerű módot kínál a pattanások kezelésére. Mindez egyszerű és kényelmesen, akár otthonában is elvégezhető, anélkül, hogy további beruházásokat kellene tennie. A készülék nem csak enyhíti pattanások tüneteit, hanem megakadályozza a további kialakulásukat is. Ezt egy rendkívül kíméletes és nem-invazív eljárás során, fényterápia segítségével teszi, amely hatékonyan ötvözi a kék LED fényt és infravörös hősugárzást. A pozitív hatásokmár 3-7 hét után megfigyelhetőek. 

Innovatív pattanás kezelés

  • Kényelmes és diszkrét használat, otthoni környezetben
  • Enyhíti a pattanások tüneteit és kisimítja a bőrt
  • Segít megelőzni a pattanások kialakulását
  • Elpusztítja a pattanásokat okozó baktériumokat
  • Szárítja a faggyúmirigyeket, így megakadályozza a bőr zsírosodását
  • Láthatóan fényesebb és simább arcbőr már 3-7 héten alatt
  • Biztonságos használata érdekében a beépített biztonsági funkciók
  • Klinikailag tesztelt, bőrgyógyászok ajánlásával

A Silk'n Blue terápia menete

A Silk'n Blue kék LED és infravörös fény kombinációját használja. Először a pattanásokat okozó baktériumok elpusztulnak, majd a faggyúmirigyek, melyek a bőr zsírosodását okozzák, kiszáradnak, így kevésbé lesznek érzékenyek a további pattanások kialakulására. A már meglévők pedig gyorsabban gyógyulnak, újak pedig ritkábban képződnek. A kívánt eredményt a 3-7 héttel a kezelési program befejezése után várhat, mely az érintett terület napi, 6-8 héten át tartó kezeléséből áll. A szép és pattanásoktól mentes bőr megőrzése érdekében heti egyszer használja a készüléket a korábbakhoz hasonló módon.

Biztonságos és egészséges

A Silk'n Blue pattanás kezelő terápiája szakemberek együttműködésével került kifejlesztésre és dermatológusok ajánlják. A biztonsági funkciók teljesen veszélytelen működést garantálnak, a beépített hőmérséklet szenzor megakadályozza, hogy a bőr bármikor 41 °C fölé melegedjen.

 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Silk'n Blue pattanáskezelő
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Silk'n Přístroj pro zmírnění projevů akné Blue. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Silk'n Prístroj na zmiernenie prejavov akné Blue. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Silk´n Blue, zur Linderung der Symptome von Akne. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Silk´n Blue, zur Linderung der Symptome von Akne.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ