30 dnů na vrácení Shop roku

Skatey 800 Off-road fekete

Termékkatalógus
Skatey 800 Off-road fekete
Elektro longboard - teljesítmény: 800 W, max. sebesség: 32 km/h, 26 km utazási távolság egy töltéssel
Kód:  SPTsc386 Termékszám:  8718868472168

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Skatey 800 Off-road fekete

Az elektromos longboard kiváló megoldás azoknak, akik szeretnek alternatív módon eljutni az iskolába, utazni vagy kirándulni.  Az új 800 Off-Road lítium akkumulátorral van felszerelve, amelyet 5-7 óra alatt teljesen fel lehet tölteni és 26 kilométer utazási távolságot tesz lehetővé. A Skatey 800 úgynevezett kicktail alakja biztosítja, hogy a deszkás súlypontja középre kerüljön, így könnyebb vele az egyensúlyozás. A longboard csúszásmentes felülettel és masszív gumikerekekkel rendelkezik, amelyek hepehupás úton is garantálják a stabilitást.

Skatey 800 Off-road fő jellemzői

  • Elektromos longboard felfújható kerekekkel
  • Homorú kicktail alak
  • 26 km utazási távolság egy töléssel
  • Maximális sebesség akár 32 km/óra is lehet
  • Két sebességfokozat

A Skatey 800 Off-Road kezdőknek is tökéletes választás

A csomag tartalmaz egy Bluetooth illesztőprogramot, amely képes vezérelni a longboardot: például igény szerint gyorsít vagy fékez. A szoftver segítségével ráadásul a motor aktuális teljesítményét és a sebességet is ellenőrizheti. A maximális energiamegtakarítás érdekében az akkumulátor öt perc inaktivitás után magától kikapcsol. A kezdő gördeszkásoknak a Skatey 800 egy biztonsági felszerelést is tartalmaz. Így használata könnyen elsajátítható.

Maximális terhelés:
130 kg

Akkumulátor kapacitása:
12 Ah / 36

Motor teljesítménye:
800 W

Anyag:
kanadai juhar

Kerekek:
25 cm-es felfújható Off-road

Ajánlott kor:
12+

 
Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Skatey 800 Off-road fekete Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Skatey 800 Off-road černý. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Skatey 800 Off-road čierny. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Skatey 800 Off-road schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Skatey 800 Off-road schwarz.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ