AlzaBoxy Q1 Akvizice ApF HU

Skin Galvanic Spa foton terápiával

Termékkatalógus
Skin Galvanic Spa foton terápiával
Masszírozó gép modern kozmetikai eszköz, amely többféle technológiát ötvöz a kezelés, súly 190 g
Kód:  HRAa5852 Termékszám:  8594166100503

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Skin Galvanic Spa foton terápiával

Skin Galvanic Spa foton terápia modern kozmetikai eszköz, amely hatékonyan gondoskodik a bőr két technológia, arckezelés és a galvánáram és foton terápia. Action g alvanického áram, amely létrehozza az applikátor készült rozsdamentes acél, fokozza az anyagcserét minden rétegében a bőr. Dochází k celkové detoxikaci podkožní tkáně a k vyplavování iontů z buněk. Zvyšuje se propustnost pórů pleti a buňky mnohonásobně lépe vstřebávají aktivní látky z kosmetických krémů, masek a sér.

Skin kezelés galvánáram egy nagyon hatékony módszer megvalósítása nagy eredményeket. A beavatkozás után, a bőr gyönyörű lesz, megfiatalodott és sima.Iron háromféle mód galvánáram, és takarítás, felújítás és emelésére. Azt is beállíthatja, három különböző intenzitási szintet - alacsony, közepes vagy magas.

A fő előnyök

  • galvanikus sokkterápia
  • Három mód galvánáram
  • három teljesítményszinten galvánáram
  • foton terápia
  • Két világítási mód foton terápia
  • Alkalmas otthoni használatra
  • Alkalmas minden bőrtípusra
  • könnyű kezelhetőség

foton terápia

A kezelés során foton behatol a test világító energia, mint egy patak fotonok, amely felszívódik a fotoreceptorok a sejteken belül. A fényenergia egyes applikátor nyújt 36 erős LED-ek. Ez a kezelési módszer alkalmas a kezelésére lágy szövetek és a konkrét bőrproblémák. Action fényenergia regenerálására szövet és formák a kollagén, amely szükséges kikapcsolása a bőrt és csökkenti a ráncokat.

Foton terápia két könnyű mód, világos piros és kék.Vörös fény elősegíti a természetes kollagén termelést, javítja a vérkeringést, a bőr alatti szövetek és megakadályozza a pigment. Kék fény antibakteriális és gyulladáscsökkentő hatása, és szolgálhat a megelőzés ellen kialakulását akne. 

Alkalmas otthoni használatra

A nagy előnye elektrolitikus vas, amely egyesíti a technológiát használják szépségszalonok, annak használata a kényelem a saját otthonában.A kezelés biztonságos és fájdalommentes, nagyon szelíd a bőrön. Ez alkalmas minden bőrtípusra. A készülék egyszerűen szabályozható a gombok, nagyon könnyű és kompakt, kényelmes tartani a kezét. Kényeztesse bőrét ezzel a high-end masszázs készülék, hogy szép, egészséges és dolgozott fiatalos és friss megjelenést.

Műszaki adatok:

A hullámhossza a vörös fény:
622 × 628 nm

A hullámhossza a kék fény:
462 × 468 nm

áramellátás:
Hálózati adapter 220 V (tartozék)

méretek:
5,5 × 16 × 5 cm-es

súly:
190 g

A csomag tartalma:

  • 1 applikátor galvánáram
  • 2 felhordó a foton terápiás

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Skin Galvanic Spa foton terápiával Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Galvanická žehlička pleti s fotonovou terapií. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Galvanická žehlička pleti s fotónovou terapiou. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Haut Galvanic Spa mit Photonentherapie. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Haut Galvanic Spa mit Photonentherapie.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ