AlzaBoxy Q1 30 dnů na vrácení

A Skinzone Tough stílusa az iPhone 6 Plus és az iPhone 6S Plus számára

Termékkatalógus
A Skinzone Tough stílusa az iPhone 6 Plus és az iPhone 6S Plus számára
Védőtok a saját stílusodban típusú Tough Case-ot a nyomtatás lehetőségével, kattintson az "Én akarom a stílusom" banneret, és válaszd ki a legjobban tetszik
Kód:  ASG051e Termékszám:  APP-IPH6PCAT-D Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

A Skinzone Tough stílusa az iPhone 6 Plus és az iPhone 6S Plus számára Megszűnt

A Skinzone Tough stílusa az iPhone 6 Plus és az iPhone 6S Plus számára

Ha tudja, hogy mobiltelefonja nem csak a mobilhívások kezdeményezéséhez, a közösségi hálózatok böngészéséhez és mobileszközökhöz kapcsolódó technológiához, hanem egy értékes divatkellékhez is , akkor már rájött, hogyan kell megkülönböztetni a változatos színeitől. amely a telefonokat gyakran gyártják, miközben megvédi a karcolásoktól.


Ez a fotó ki van kapcsolva a lightboxból, és nem jelenik meg benne.

Szinte korlátlan lehetőségek

Szinte korlátlan lehetőségek

A Skinzone, a híres mobiltelefon-tartozékgyártó, olyan megoldással jön, amely kitűnő karaktert sugároz. Az innovatív és egyedülálló mobil nyomatok szakértőivel együtt az úgynevezett bőrök - a Skinzone termékcsalád, amely soha nem látott szabadságot biztosít a bőrének megválasztásában - hozzá tudom adni a saját stílusomat a stílusomhoz, és nyomtatásként eltávolítom. a hirtelen extra elegáns mobiltelefonon.


A Tough hátsó burkolat célja, hogy maximálisan védje a mobiltelefont.Két rétegből áll, amelyek garantálják a tartósságot. A külső keret növeli a kijelző védelmét. A legmagasabb anyagokkal a Tough Case szinte elpusztíthatatlan. Természetesen a gombokhoz, csatlakozókhoz és kamerákhoz való teljes hozzáférés fenntartása természetesen magától értetődő.


Telefon személyiséggel

A készülék pontosan úgy fog kinézni, amiről gondolkodik, és családja, barátai, ismerősei és munkatársai csodálkoznak a gyönyörű, stílusos tartozékánál, amely még mindig hangsúlyozza a készülék minőségét és személyiségét.

Ez a fotó ki van kapcsolva a lightboxból, és nem jelenik meg benne.

Skinzone Tough

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a képre!

Megjegyzés:
» További telefontokok egyéb mobilokhoz

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Skinzone vlastní styl Tough pro iPhone 6 Plus a iPhone 6S Plus. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Skinzone vlastní styl Tough pro iPhone 6 Plus a iPhone 6S Plus. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Skinzone vlastní styl Tough pro iPhone 6 Plus a iPhone 6S Plus. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Skinzone vlastní styl Tough pro iPhone 6 Plus a iPhone 6S Plus.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ