A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

ApF HU AP+ plus nový vizuál

SodaStream Tropical Edition palack 2 db Sziget + 2 db Esőerdő + ananász-kókusz és mangó-kókusz ízesítők

Termékkatalógus
SodaStream Tropical Edition palack 2 db Sziget + 2 db Esőerdő + ananász-kókusz és mangó-kókusz ízesítők
5 1 értékelés
Készlet - 2 db 1 liter térfogatú Jet típusú palack + 2x1l Trópusi esőerdő palack + TROPIC ananász-kókusz ízesítő, 440 ml + TROPIC kókusz-mangó ízesítő, 440 ml szett, limitált kiadás
Kód:  SODTR010 Termékszám:  98030818 Gyártó honlapja:
SodaStream Tropical Edition palack 2 db Sziget + 2 db Esőerdő + ananász-kókusz és mangó-kókusz ízesítők Megszűnt

SodaStream Tropical Edition palack 2 db Sziget + 2 db Esőerdő + ananász-kókusz és mangó-kókusz ízesítők

Van otthon egy SodaStream készüléket, és új ízeket keresel? Próbáld ki a limitált TROPICAL kiadást. Ebben a limitált csomagban a két új ízesítés mellett 4 db 1 literes Jet típusú palackot is találsz. Két palack Tropical Sziget mintázatú, a másik kettő Tropical Esőerdő. A palackok egészségre ártalmatlan, BPA-mentes műanyagból készültek, és többszöri használatra tervezték őket. Kompatibilisek a SodaStream Jet, Play, Source, Genesis, Fizz, Dynamo, Pure, Revolution és Power adagolókkal. Élettartamuk több év, a lejárati dátum mindegyiken megtalálható. Nem moshatóak mosogatógépben. Légy az elsők között, akik megkóstolják a távoli trópusi tájak ízét az ananász-kókusz és a mangó-kókusz ízesítésekkel. Biztosan értékelni fogod az otthoni szénsavas ital nagyon kedvező literenkénti árát.

A SodaStream Tropical Edition szett fő jellemzői

  • A Tropical Edition palackok egészségre ártalmatlan, BPA-mentes műanyagból készültek
  • Limitált kiadású Tropical Sziget és Tropical Esőerdő palackok
  • A palackok élettartama több év
  • Ananász-kókusz és mangó-kókusz ízesítések
  • Igazi kókuszvizet tartalmaz
  • Egy csomag 9 palack ital készítésére elég

Limitált kiadású TROPICAL ízek

A SodaStream TROPICAL limitált kiadásban különleges Ananász-kókusz és Mangó-kókusz ízeket találsz. Ezek az ízek egzotikus beütésűek, és valódi kókuszvizet tartalmaznak, amely jótékony hatással van az emberi szervezetre. Válaszd a trópusi ananász ízét, amely a Közép- és Dél-Amerikából származik, vagy a Dél-Ázsiából érkező édes mangót. A limitált TROPICAL kiadás receptjét kifejezetten a szénsavas víz számára fejlesztették ki, erősen koncentrált csomagolásban. Egy csomagból 9 palack finom SodaStream italt nyerhetsz, amellyel megelőzi a korábbi italporokat, és elmerülhetsz a napfényes trópusi tengerpartok egzotikus hangulatában.

A SodaStream TROPICAL szénsavas ital előállítása

A TROPICAL ízeket kifejezetten a szénsavas vízhez fejlesztették ki. Az ajánlott adagolás 1:19, amelyet könnyen lemérhetsz a koncentrátum kupakjával. Ha jobban szereted a kevésbé édes italokat, válassz nagyobb hígítást. Az aromát mindig a kész italhoz kell hozzáadni, hogy ne tömődjön el a készülék, és csak rajtad múlik, hogy az ananász-kókusz vagy a mangó-kókusz kombinációt választod-e. A termék allergiásoknak is alkalmas, mert nem tartalmaz allergéneket.

A csomag tartalma:
440 ml TROPIC ananász-kókusz ízesítő
440 ml TROPIC mangó-kókusz ízesítő
2 db Jet Trópusi esőerdő palack
2 db Jet Trópusi sziget palack

Édesítőszerek:
cukor, fruktóz, maltodextrin (a cukor alternatívája, amelyet energiaitalokban és a sportolók táplálkozásában használnak)

Energiatartalom:
100 ml kész italban 69 kJ / 16,5 kcal


 

 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: SodaStream Tropical Edition palack 2 db Sziget + 2 db Esőerdő + ananász-kókusz és mangó-kókusz ízesítők
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si SodaStream Lahve Tropical Edition 2ks Ostrov + 2ks Prales + Příchutě Ananas-Kokos a Mango-Kokos. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si SodaStream Fľaše Tropical Edition 2 ks Ostrov + 2 ks Prales + Príchute Ananás-Kokos a Mango-Kokos.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ