AlzaBoxy Q1 Akvizice ApF HU

Sony ActionCam FDR-X1000VR + Live-View irányító

Termékkatalógus
Sony ActionCam FDR-X1000VR + Live-View irányító
4,0 2 értékelés
Kültéri kamera - 4K/30p, 8MP CMOS Exmor R, szög 170 °, Bionz X képfeldolgozó processzor, SteadyShot elektronikus stabilizáció, beépített mikrofon, NFC, Wi-Fi, XAVC S 4K rögzítéséhez 100 Mb/s (UHS-I U3 vagy magasabb) kártya szükséges
Kód:  OT170x2 Termékszám:  FDRX1000VR.CEN Gyártó honlapja:
Sony ActionCam FDR-X1000VR + Live-View irányító Megszűnt

Sony ActionCam FDR-X1000VR + Live-View irányító

Ez a kép le a gyűjtőbe, és nem úgy mutatják.
Sony ActionCam FDR-X1000VR + ovladač Live-View

A tökéletes objektív

A fejlett Exmor R CMOS szenzornak és a BIONZ X videó processzornak köszönhetően kiváló minőségű képek készíthetők. A Full HD a múlt, filmezz 4K UltraHD felbontásban, vagy készíts lassított felvételeket. A bullet time technika képes akár 240 képkockát rögzíteni másodpercenként. A látványos felvételeknél kiemelkedő előnyöket biztosít a éles, nagy látószögű objektív, amellyel 170°-os látószögű felvételeket készíthetsz. 

Mindig éles kép

A sima képért a fejlett digitális SteadyShot képstabilizátor felel, amely kiegyenlíti a különböző típusú elmosódásokat is. A rázkódások elleni stabilizáció jól jöhet például akkor, amikor egy élő koncerten készítesz felvételt. A felvétel ugyanilyen fontos része az audio komponens. Ebben az esetben a tökéletes hangzás elérése érdekében sztereó hang kerül rögzítésre két, a kamera előlapján elhelyezett high-end mikrofonnak köszönhetően.

Ez a kép le a gyűjtőbe, és nem úgy mutatják.
Sony ActionCam FDR-X1000VR + ovladač Live-View
Ez a kép le a gyűjtőbe, és nem úgy mutatják.
Sony ActionCam FDR-X1000VR + ovladač Live-View

Mindenre készen

A kicsi, de erős ház készen áll minden megpróbáltatásra és a kiszámíthatatlan időjárásra, amivel az alkotó találkozhat. A kamera cseppálló. A külön megvásárolható vízálló tok használatával a víz alatt, de még a hóban, vagy nagyon poros helyen is lehet felvételejket készíteni. Az akciójeleneteket elláthatod GPS koordinátákkal vagy élő, egyenes adást közvetíthetsz az internetre.

Az ActionCam egyszerűen távirányítható

A Remote Live-View távirányítóval vezérelheted a kamerát távolról is. A távirányító vízálló kivitelű, karóra formájú és kényelmes gombokkal van felszerelve, így nem fogsz elhalasztani egy érdekes akciót sem.

Ez a kép le a gyűjtőbe, és nem úgy mutatják.
Sony ActionCam FDR-X1000VR + ovladač Live-View

Paraméterek

Érzékelő mérete
1/2,3" Kész!
Érzékelő felbontása
8,8 Mpx Kész!
Optikai zoom
1 × Kész!
Típus
Outdoor Kész!

Típus és működés

Típus
Outdoor Kész!
Jellemzők
Optikai képstabilizátor, Vezeték nélküli, GPS Kész!

Kimenetek

Audio/Video
HDMI Kész!
Adat interfészek
Wi-Fi Kész!

Akkumulátor

Akkumulátor megjelölése
Sony NP-BX1 Kész!
Tápellátás típusa
Akkumulátor Kész!

Méretek és tömeg

Tömeg
114 g Kész!
Szélesség
2,44 cm Kész!
Magasság
5,17 cm Kész!
Mélység
8,89 cm Kész!

Szín

Szín
Fehér Kész!

Csomagolás tartalma

Csomag tartalma
USB kábel, Használati útmutató, Tok, Tartó, Vízálló tok, Távirányító Kész!
Több paraméter

A Sony Corporation egy 1946-ban alapított japán vállalat. Központja Tokióban található. A kezdetek szerényen kezdődtek. Az első Sony márkanév alatt értékesített termék egy tranzisztoros rádió volt. A rádiók voltak azok, amelyek meghatározó szerepet játszottak az 1960-as évek terjeszkedésében. A világ hamar megismerte a Sony termékeket a magas minőséggel és az alacsony árakkal.

Az 1970-es években a Sony-t súlyosan érintette a gazdasági válság. Sok elemző már halott vállalatnak nevezte. De alábecsülték a jellegzetes japán kitartást és bátorságot. A válság nem a Sony vesztét okozta, hanem éppen ellenkezőleg, ugródeszkaként szolgált. A vállalat állt a CD-lemez, majd a DVD-lemez kifejlesztése mögött. Az 1990-es évek elején a Sony újabb nagy sikert ért el, amikor bemutatta a PlayStation játékkonzolt. A játékkonzolok jelentik a metszéspontját annak a három fő területnek, amelyen a vállalat jelenleg tevékenykedik - elektronika, videojátékok és szórakoztatás.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Sony ActionCam FDR-X1000VR + Live-View irányító Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Sony ActionCam FDR-X1000VR + ovladač Live-View. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Sony ActionCam FDR-X1000VR + ovládač Live-View.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ