AP+ nový vizuál Samsung HU TV launch

Sony Alpha 7

Termékkatalógus
Sony Alpha 7
4,8 20 értékelés
Digitális fényképezőgép CMOS Exmor APS HD Teljesképernyős 24,3 megapixeles kamera, E-mount lencsék, Full HD videó, OLED elektronikus kereső, háromutas LCD, Li-Ion, MS DUO + ??SD / SDHC / SDXC
Kód:  OS072i1onp Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Sony Alpha 7

sony alpha foto

Sony Alpha 7

Lenyűgözze professzionális , 24,3 Mpx felbontású felbontását . Reagál gyorsan és pontosan, köszönhetően a gyors hibrid autofókusz fókusz és a nagy felbontású OLED kereső.

sony alpha foto

Teljes formátumú érzékelő . Forradalmi méret.

Teljes frame szenzor CMOS Exmor® felbontása 24,3 megapixel, BIONZ processzor X, gyors hibrid autofókusz, OLED kereső, lencse SEL-2870 zoom. A 35 mm-es, 24,3 megapixeles CMOS Exmor® CMOS érzékelő lehetővé teszi a rejtett kreativitás teljes megjelenítését. Próbálja ki az elmosódott hatásokat. Gyengén megvilágítási körülmények között is készíthet nagyon realisztikus részleteket. A széles ISO érzékenységi tartomány 100 és 25 600 között minden árnyék és színes tónus életre kel.

Sony
Sony
Sony

Gyors és részletes felvétel kevesebb zajjal

A legapróbb részletek fontosak a felvétel során. A fejlett BIONZ X nagysebességű képfeldolgozó processzor minden részletre hűen reprodukálhatja, még akkor is, ha mély élességet és magas képpontokat készít.

Sony

Készítsen kreatív felvételeket nehéz szögben

Mivel az LCD-t akár 90 fokosra is lehet billenteni, a képek különböző pozícióApproxól készíthetők, és a felvételi lehetőségek sokszor nagyíthatók. Soha ne veszélyeztesse a terepen végzett felvételeket.

A Sony Corporation egy 1946-ban alapított japán vállalat. Központja Tokióban található. A kezdetek szerényen kezdődtek. Az első Sony márkanév alatt értékesített termék egy tranzisztoros rádió volt. A rádiók voltak azok, amelyek meghatározó szerepet játszottak az 1960-as évek terjeszkedésében. A világ hamar megismerte a Sony termékeket a magas minőséggel és az alacsony árakkal.

Az 1970-es években a Sony-t súlyosan érintette a gazdasági válság. Sok elemző már halott vállalatnak nevezte. De alábecsülték a jellegzetes japán kitartást és bátorságot. A válság nem a Sony vesztét okozta, hanem éppen ellenkezőleg, ugródeszkaként szolgált. A vállalat állt a CD-lemez, majd a DVD-lemez kifejlesztése mögött. Az 1990-es évek elején a Sony újabb nagy sikert ért el, amikor bemutatta a PlayStation játékkonzolt. A játékkonzolok jelentik a metszéspontját annak a három fő területnek, amelyen a vállalat jelenleg tevékenykedik - elektronika, videojátékok és szórakoztatás.

Megjegyzés:
» További fényképezőgépek"

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Sony Alpha 7 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Sony Alpha A7. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Sony Alpha A7. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Sony Alpha 7. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Sony Alpha 7.
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ