AlzaBoxy Q1 30 dnů na vrácení

Sony Alpha objektív 7 + 28-70 mm + FE 50 mm F1.8

Termékkatalógus
Sony Alpha objektív 7 + 28-70 mm + FE 50 mm F1.8
4,8 20 értékelés
Digitális fényképezőgép - CMOS Exmor APS HD Full-frame 24,3 megapixeles cserélhető E-bajonettes objektívek, Full HD videó, elektronikus kereső OLED 3" változtatható szögű LCD, Li-Ion akkumulátor, MS DUO + SD / SDHC / SDXC, HDMI, stabilizáció, WiFi, NFC + FE 50mm F1.8
Kód:  OS072i1pb Gyártó honlapja:

Sony Alpha objektív 7 + 28-70 mm + FE 50 mm F1.8

sony alpha foto

Sony Alpha 7

Lő szakmai lenyűgöző felbontású 24,3 megapixel. Reagál gyorsan és pontosan a gyors hibrid autofókusz fókusz és a nagy felbontású OLED kereső.

sony alpha foto

A szépség itt kezdődik

Az ?7 24,3 megapixeles, 35 mm-es Full Frame Exmor® érzékelője felveszi a versenyt a vezető DSLR-ek képességeivel. A Sony legújabb BIONZ X processzorával és legfejlettebb automata fókusszal az ?7 kiváló részleteket, érzékenységet és minőséget kínál. Készüljön fel: ez a teljesítmény új magaslatokba emeli fotózását. Közelítsen a világszínvonalú Exmor® érzékelővel .Alacsony zajszint, szélesebb dinamikatartomány, gazdag árnyalás: ez az érzékelő még a nagy formátumú nyomatokhoz szükséges mennyiségű részletet is biztosítani tudja.

Sony
Sony
Sony

Páratlan képfeldolgozás

A Sony legújabb képfeldolgozó motorjával készült eredményekről csak szuperlatívuszokban lehet beszélni: A BIONZ  X processzor valósághű színvisszaadást, jobb zajcsökkentést, gyorsabb sorozatfelvétel-készítést biztosít. 

Sony

Kreatív felvételek különös szögekből

Az a7 tervezésekor a Sony a professzionális fotósok által igényelt precíz vezérlés és a kívánt ergonómia kiegyensúlyozására törekedett. Az eredmény: kifinomult kialakítású gombok, tárcsák, masszív funkciók, kiemelt testreszabási, valamint rögzítési és csatlakoztathatósági lehetőségek, mindez pedig strapabíró, könnyű, a vezető DSLR-készülékeknél 25%-kal kisebb házban. Az LCD akár 90 fokban dönthető, így különleges kompozíciók fotózása sem jelent problémát.

Mivel LCD kijelző billenthető akár 90 fok, így fotózni különböző pozíciókban és a lehetőséget a fényképezés sokkal nagyobb. Soha semmilyen kompromisszumot, amikor a felvétel terén.

Paraméterek

Méret & súly

Szélesség
12,69 cm Kész!
Magasság
9,44 cm Kész!
Mélység
4,82 cm Kész!
Tömeg
416 g Kész!

Típus és funkció

Tulajdonságok
Állványmenet, Cserélhető lencsék, Vakupapucs, Strapabíró, Vízhatlan Kész!
Képstabilizálás
Stabilizátor nélkül Kész!

Érzékelő

Érzékelő mérete
Full Frame Kész!
Érzékelő felbontása
24,3 Mpx Kész!
Oldalarány
3:2 Kész!
Min. záridő
1/8 000 s Kész!
Maximum záridő
30 s Kész!
Maximum ISO
25 600 Kész!
Sorozatfelvétel maximális sebessége
5 fps Kész!

Videó

Maximális videófelbontás
Full HD Kész!
Videó-hangbeállítás
Sztereó Kész!
Video kodek
H.264/MPEG-4 AVC, AVCHD Kész!

Objektív

Min. gyújtótávolság
28 mm Kész!
Max. gyújtótávolság
70 mm Kész!
Minimum gyújtótávolság (35mm-es egyenérték)
58 mm Kész!
Max. gyújtótávolság (35mm-es egyenérték)
140 mm Kész!
Max. fényerő min. gyújtótávolságnál
f/3,5 Kész!
Max. fényerő max. gyújtótávolságnál
f/5,6 Kész!
Legrövidebb fókusztávolság
30 cm Kész!
Optikai zoom
2,5 × Kész!
Bajonett
Sony E Kész!

Kijelző

Kijelző mérete
3" (7,62 cm) Kész!
Kijelző funkciók
Forgatható/lehajtható Kész!

Memória és mentés

Akkumulátor

Akkumulátor megjelölése
Sony FW 50 Kész!
Tápellátás típusa
Akkumulátor Kész!
Akkumulátor üzemidő
340 kép Kész!

Csomag tartalma

Csomag tartalma
Akkumulátor, Szíj/pánt, Használati útmutató, Töltőkábel/adapter, Objektív sapka, Vázsapka Kész!
Több paraméter

A Sony Corporation egy 1946-ban alapított japán vállalat. Központja Tokióban található. A kezdetek szerényen kezdődtek. Az első Sony márkanév alatt értékesített termék egy tranzisztoros rádió volt. A rádiók voltak azok, amelyek meghatározó szerepet játszottak az 1960-as évek terjeszkedésében. A világ hamar megismerte a Sony termékeket a magas minőséggel és az alacsony árakkal.

Az 1970-es években a Sony-t súlyosan érintette a gazdasági válság. Sok elemző már halott vállalatnak nevezte. De alábecsülték a jellegzetes japán kitartást és bátorságot. A válság nem a Sony vesztét okozta, hanem éppen ellenkezőleg, ugródeszkaként szolgált. A vállalat állt a CD-lemez, majd a DVD-lemez kifejlesztése mögött. Az 1990-es évek elején a Sony újabb nagy sikert ért el, amikor bemutatta a PlayStation játékkonzolt. A játékkonzolok jelentik a metszéspontját annak a három fő területnek, amelyen a vállalat jelenleg tevékenykedik - elektronika, videojátékok és szórakoztatás.

Megjegyzés:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Sony Alpha objektív 7 + 28-70 mm + FE 50 mm F1.8 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Sony Alpha 7 + objektiv 28-70mm + FE 50mm f/1.8. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Sony Alpha 7 + objektív 28–70 mm + FE 50 mm f/1,8. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Sony Alpha 7 + Objektiv 28-70mm + FE 50mm F1,8. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Sony Alpha 7 + Objektiv 28-70mm + FE 50mm F1,8.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ