Elnézést kérünk, de technikai problémák miatt jelenleg előfordulhat, hogy a megszokottnál több időbe telhet a csomagjaiknak átvétele az üzleteinkbeny. Keményen dolgozunk a probléma megoldásán. Köszönjük megértésüket.

Shop roku 30 dnů na vrácení

Sony BDP-S7200B

Termékkatalógus
Sony BDP-S7200B
4,8 4 értékelés
Blu-Ray lejátszó - 3D, Full HD, 4K, 2D-3D átalakító, 1x HDMI, 2x USB, WiFi, képernyőtükrözés, webböngésző
Kód:  GS500w Termékszám:  BDPS7200B.EC1 Gyártó honlapja:

Sony BDP-S7200B

Köszöntsd az otthonodban a jövő technológiáját a 3D-s Sony BDP lejátszó formájában. A háromdimenziós filmek nézésekor többszörösen intenzív lesz az élmény, és elmerülhetsz a történésekben a kedvenc hőseid között. A Sony Blu-ray lejátszója átalakítja a klasszikus DVD filmgyűjteményedet HD minőségű látványba, és mindezt három dimenzióban, emellett pedig képes csatlakozni az internethez is, így a videókat a YouTube portálon keresztül is nézheted, vagy pedig böngészhetsz az interneten a nagy képernyős televíziódon, mindezt a kényelmes székedből a nappaliban .

Elegancia és exkluzivitás

 

 

Hangsúlyozd ki a házimozi rendszeredet egy luxus megjelenésű Blu-ray lejátszóval a Sonytól, amely tökéletesen illeszkedik az otthoni audio rendszeredhez. Designja a klasszikus AV Sony vevők stílusában jelenik meg, így nem lesz zavaró tényező a rendszeredben. A könnyű, és különösen karcsú kialakítás szintén nem ad rá okot, hogy a készüléket elrejtsd.

Csatlakozz a világhoz

 

 

Csatlakoztasd a lejátszót Ethernet vagy vezeték nélküli Wi-Fi hálózathoz, és élvezd az online tartalmat a televíziódon a távirányító segítségével. Szörfözhetsz az interneten, böngészhetsz a videók és filmek között, és egyéb intelligens funkciót és programot is kipróbálhatsz. A Sony Entertainment Network hálózaton sokféle multimédiás szórakozást találhatsz, emellett pedig többféle alkalmazás is a rendelkezésedre áll a TV-műsorok és filmek nézéséhez, vagy a zenehallgatáshoz.

Minden kiváló minőségű 3D-ben

 

 

Nézd meg kedvenc 3D-s Blu-ray filmjeidet hihetetlen 4K felbontásban, és növeld a régebbi DVD és Blu-ray filmjeid minőségét Full HD vagy 4K minőségre. A beépített funkció a 2D kép konvertálására háromdimenziósba lehetővé teszi, hogy a kedvenc filmjeidet intenzívebben élvezhesd. A Blu-ray filmek mennyisége egyre növekszik, és egyértelmű, hogy 3D-s Blu-ray filmek a jövő technológiáját képviselik, amelyre ezzel az eszközzel tökéletesen felkészülhetsz.

A lejátszó a tenyeredben

 

 

Irányítsd a lejátszódat és tekintsd meg a tartalmakat egyenesen a mobil eszközödről, az ingyenes Sony TV SideView alkalmazással. Így gyakorlatilag a tenyeredből hozzáférhetsz minden érdekes információhoz az aktuális programról, beleértve a kapcsolódó tweeteket és a videókat, valamint meg is oszthatod a többiekkel, hogy épp mit nézel. A tabletek és az okostelefonok segítségével rátérhetsz a következő tartalomra a Sony Entertainment Network hálózatról, vagy a Youtube szerveréről. Mindez nagy képernyőn, az otthonod kényelméből.

 


Műszaki adatok:

Lejátszás:
Blu-ray 3D
Blu-ray Disc
Nagy felbontású DVD 1080p
BD-Live (2.0 profil)
AVC-HD (Blu-ray, DVD, CD, USB, DLNA)
CD / Super Audio CD
Lejátszás USB-eszközről (FAT32 / NTFS)
Közvetlen hozzáférés a hálózatban  DLNA-n keresztül

Formátumok:
Fotó: JPEG / GIF / PNG
Videó: XviD / WMV9 / MPEG-1 / MPEG-2 / MPEG-4 / AVCHD
Zene: MP3 / AAC / WMA9 Standard / LPCM / flac

Videó funkció:
Átalakítás 2D-3D
Super Scaler (felbontásjavítással Precision CinemaHD)
Deep Color (16 bites)
Kimenet DVD 24p

Audió funkciók
HDMI - DTS HD Master Audio / Dolby TrueHD / LPCM 2-csatornás / LPCM 6 kimeneti csatorna / LPCM 8 kimeneti csatorna
HDMI - kimenet DSD / átalakítás DSD-ról LPCM-ra
Koaxiális, optikai - DTS / Dolby Digital / LPCM 2k / DTS Neo: 6

Egyéb funkciók:
Sony Entertainment Network
Entertainment Database Browser
Böngésző
Élő közvetítés
Miracastot
Alkalmazások
Gyermekzár
Szülői felügyelet
Wi-Fi 2,4 GHz
Fotó diavetítések zenei kísérettel (CD, USB)

Fogyasztás:
On: 16 W

Interfész:
1 x HDMI
1 x Koaxiális audió kimenet
1 x RJ-45 (Ethernet)
2 x USB (1 x elöl)

Méretek:
430 × 210 × 49 mm

Tömeg:
2,3 kg

A csomag tartalma:
Távirányító
Elemek (2 x AAA)
Használati utasítás

Paraméterek

A Sony Corporation egy 1946-ban alapított japán vállalat. Központja Tokióban található. A kezdetek szerényen kezdődtek. Az első Sony márkanév alatt értékesített termék egy tranzisztoros rádió volt. A rádiók voltak azok, amelyek meghatározó szerepet játszottak az 1960-as évek terjeszkedésében. A világ hamar megismerte a Sony termékeket a magas minőséggel és az alacsony árakkal.

Az 1970-es években a Sony-t súlyosan érintette a gazdasági válság. Sok elemző már halott vállalatnak nevezte. De alábecsülték a jellegzetes japán kitartást és bátorságot. A válság nem a Sony vesztét okozta, hanem éppen ellenkezőleg, ugródeszkaként szolgált. A vállalat állt a CD-lemez, majd a DVD-lemez kifejlesztése mögött. Az 1990-es évek elején a Sony újabb nagy sikert ért el, amikor bemutatta a PlayStation játékkonzolt. A játékkonzolok jelentik a metszéspontját annak a három fő területnek, amelyen a vállalat jelenleg tevékenykedik - elektronika, videojátékok és szórakoztatás.

Megjegyzés:
» Összes videólejátszó

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Sony BDP-S7200B Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Sony BDP-S7200B. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Sony BDP-S7200B. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Sony BDP-S7200B. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Sony BDP-S7200B.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ