Akvizice ApF HU Shop roku

Sony Hi-Res MDR-1ABTB fekete

Termékkatalógus
Sony Hi-Res MDR-1ABTB fekete
5 2 értékelés
Fej-/fülhallgató zárt 4 Hz-100 kHz impedancia 2-4OH, érzékenység 98 dB, repro 40mm aranyozott mini dugó L típusú, 3,5 mm-es jack
Kód:  RO972i6 Termékszám:  MDR1ABTB.CE7 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Sony Hi-Res MDR-1ABTB fekete


A legkényelmesebb fejhallgató az okostelefonok képesek reprodukálni finom magas frekvenciájú hangokat akár 100 kHz. A vezető a kábel együtt a mikrofon biztosítja, hogy Ön képes lesz arra, hogy okostelefon fut az Android és az iPhone hívásokat fogadjon kihangosítva. Sony SmartKey lehetővé teszi, hogy ellenőrizzék funkciói a fejhallgatót. Elegáns fém híd a feje tökéletesen kiegészíti a luxus párnák, fekete bőr fejhallgató jól viselt, és akkor vigye magával bárhová. Kagyló lehet lehajtásával és a forgatás egy borító, a fejhallgató könnyen betárolt egy bőröndbe vagy táskába.


Ez a kép honnan ColorBox ki, és ezért nem tűnik benne.
Sony Hi-Res MDR-1ABTB

Hallgassa stúdióhangzás nagyfelbontású

Hála a hangja egy nagy felbontású lehet hallgatni a digitális zene egy új szintre.
Nagy felbontású audio átalakítja az analóg zene digitális 24-bit / 192 kHz-es, ami még gyorsabb, mint a CD-n (16-bit / 44.1 kHz).


Széles frekvenciaátvitel élethű hangzás

Wideband frekvenciatartománya 4 Hz és 100 kHz van kialakítva, hogy széles körű jelenlegi zenei stílusok. Az alsó rész a frekvenciatartomány rendelkezik több mint elegendő szélessége a legmélyebb basszus hangokat. A felső részén, míg élvezheti vokáldallamokkal és finom harmóniák és az akusztikus hangokat.

Ez a kép honnan ColorBox ki, és ezért nem tűnik benne.
Široká frekvenční odezva

Ez a kép honnan ColorBox ki, és ezért nem tűnik benne.
Sony Hi-Res MDR-1ABTB

Érintésérzékeny egyszerű és kényelmes kezelés

Érzékelő érintés vezérlés zene rendkívül egyszerű. Ha megérinti a fülpárnák abbahagyják a játékot, vagy indul el; mozgatja balra vagy jobbra, hogy az előző vagy a következő zeneszámra; Nyomja meg a keresést a dalok oda-vissza, és fel-le a hangerő beállításához. Minden fontos funkció könnyen elérhető, így nem néz bonyolult, hova mentette a játékos.



A membrán alumínium kivitelben

A membrán a polimer folyadékkristály alumínium bevonat konzisztens és pontos hang a teljes frekvenciatartományban, mint a hagyományos hangszórók a polimer folyadékkristály.


Ez a kép honnan ColorBox ki, és ezért nem tűnik benne.
Sony Hi-Res MDR-1ABTB

Streaming kiváló minőségű Bluetooth

Bluetooth LDAC codec Sony támogatja akár háromszor gyorsabb, mint a hagyományos Bluetooth streaming kínál mintavételezési frekvenciája 96 kHz és hatékonyabb kódolás. Az eredmény egy olyan vezeték nélküli hangminőséget hasonló CD-t.

Keresztül NFC, akkor gyorsan csatlakoztatható és patak a kedvenc dalok. V bezdrátovém Bluetooth režimu vydrží baterie sluchátek až 30 hodin přehrávání.


Kiegyensúlyozott kapcsolat csökkenti az átfedéseket

A hálózati kábel a vezetékes kapcsolat.Hála a kiegyensúlyozott čtyřvodičovému DL összekötőkábelen ezüst és a réz, a jobb szétválasztását az audio csatornák és a hatékony és eredményes. Ez a kábel tartalmaz minden csatornára külön földelő vezetéket, ami csökkenti a torzítást és átfedő hang. 

Ez a kép honnan ColorBox ki, és ezért nem tűnik benne.
Sony Hi-Res MDR-1ABTB

Ez a kép honnan ColorBox ki, és ezért nem tűnik benne.
Sony Hi-Res MDR-1ABTB

Fém kialakítás a stabilitás, a hang

Fejhallgató fémből készült nagy sűrűségű elnyomja a nemkívánatos rezgéseket, és biztosítja a stabilitást a hang. Fém burkolat kínál tisztább és szerda magassága és lágyabb hangokat az alacsony frekvenciájú, mert rezonál kevesebb burkolatok hagyományos anyagokból. Fém kivitelben billenthető tartósságot. Könnyű és rugalmas híd a fej könnyen igazítani és alakja a kényelmes illeszkedést.



Bőr fülpárnák a maximális kényelem

Puha bőr ergonomikus 3D luxus párnák nyomáscsökkentő hogy kényelmesen formálja a fül és kényelmesen tartsák be a fejét, és a fül körüli, vagy a zene nem hagyja el, vagy zaj benne. A hangok tükröződnek vissza a fülét, és te egy nagy 40 mm-es hangszórók hallani még a legkevésbé láthatók a hangok. Sima és zökkenőmentes átmenetet anyagok harmonikus kombinációja a kényelem és a tartósság lehetővé órányi kényelmes zenehallgatáshoz.


legfontosabb jellemzői

  • Frekvenciatartománya 4 Hz és 100 kHz stúdió minőségű hangot =
  • Nagy érzékenység biztosítja a tiszta hangzás
  • Luxus párnák teljesen elszigetelni a környezeti zaj
  • Membrán polimerek, egy elképesztően autentikus hangzás
  • Egyszerű kapcsolat Bluetooth-on keresztül, köszönhetően NFC One Touch
  • Az akkumulátor élettartama akár 30 órán keresztül
  • A kiváló minőségű, köszönhetően a japán termelési
Ez a kép honnan ColorBox ki, és ezért nem tűnik benne.
Sony Hi-Res MDR-1ABTB

A dobozban található:

  • Fejhallgató kábel (kb. 1,2 m)
  • Micro USB-kábel (kb. 0,5 m)

Paraméterek

Szín
Fekete Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!

A Sony Corporation egy 1946-ban alapított japán vállalat. Központja Tokióban található. A kezdetek szerényen kezdődtek. Az első Sony márkanév alatt értékesített termék egy tranzisztoros rádió volt. A rádiók voltak azok, amelyek meghatározó szerepet játszottak az 1960-as évek terjeszkedésében. A világ hamar megismerte a Sony termékeket a magas minőséggel és az alacsony árakkal.

Az 1970-es években a Sony-t súlyosan érintette a gazdasági válság. Sok elemző már halott vállalatnak nevezte. De alábecsülték a jellegzetes japán kitartást és bátorságot. A válság nem a Sony vesztét okozta, hanem éppen ellenkezőleg, ugródeszkaként szolgált. A vállalat állt a CD-lemez, majd a DVD-lemez kifejlesztése mögött. Az 1990-es évek elején a Sony újabb nagy sikert ért el, amikor bemutatta a PlayStation játékkonzolt. A játékkonzolok jelentik a metszéspontját annak a három fő területnek, amelyen a vállalat jelenleg tevékenykedik - elektronika, videojátékok és szórakoztatás.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Sony Hi-Res MDR-1ABTB fekete Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Sony Hi-Res MDR-1ABTB, černá. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Sony Hi-Res MDR-1ABTB, čierna. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Sony Hallo-Res MDR-1ABTB, schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Sony Hallo-Res MDR-1ABTB, schwarz.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ