30 dnů na vrácení Shop roku

Sony Hi-Res MDR-Z7

Termékkatalógus
Sony Hi-Res MDR-Z7
4,0 1 értékelés
Fej-/fülhallgató - zárt, 3-100 kHz, 70 Ohm impedancia, 102 dB érzékenység, 70 mm-es HD meghajtóegység, neodímium mágnes, 3 méteres kábel, aranyozott mini csatlakozó
Kód:  RO972i8 Termékszám:  MDRZ7.AE Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Sony Hi-Res MDR-Z7


sluchátka Sony MDR-Z7

Csúcskategóriás fejhallgató

 

Ez a csúcskategóriás fejhallgató– egy valódi technológiai újításként elsőként - képes a finom, akár 100 kHz-es magas frekvenciájú hangok visszaadására. A folyadékkristályos polimer kialakítású, 70 mm-es HD-membránoknak és a teljesen fémből készült kialakításnak köszönhetően élvezheted a nagy felbontású hang tisztaságát, és zenéid hangzása még inkább az élő koncertekéhez lesz hasonló.


Élvezd a nagyfelbontású stúdióhangzást

 

Hallgasd digitális zenegyűjteményét még jobb minőségben, nagy felbontású hanggal. Ennek a hangzásnak a rögzítése jellemzően 96 kHz/24 bit, sőt esetenként akár 192 kHz/24 bit frekvencián történik, ami lényegesen meghaladja a CD-kre való rögzítés frekvenciáját.

sluchátka Sony MDR-Z7

sluchátka Sony MDR-Z7

Erőteljes HD hangszórók a laposabb hullámhatásért

 

A hatalmas 70 mm-es HD meghajtóegységek ereje átjárja kedvenc zenéidet, és minden hangot precízen szólaltatnak meg, nem számít, milyen magasra tekered a hangerőt. Tekintélyes méretüknek köszönhetően ezek a meghajtók ún. plane hullámhatást hoznak létre a fülhallgató egységekben, ami megakadályozza a visszaverődési késéseket és a hangveszteséget.


Széleskörű frekvenciaátvitel a teljes hangtartomány érdekében

 

A széles frekvenciatartományt – 3 Hz és 100 kHz között – napjaink változatos zenéihez tervezték. A frekvenciatartomány 3 Hz-es alsó tartománya elég terjedelmet nyújt még a legmélyebb basszus hangokhoz is. A frekvenciatartomány 100 kHz-es magas végén az énekhangot, a lágy dallamokat és a hangszínt is élvezheted, ami még élethűbbé és valóságosabbá teszi a zenét.

sluchátka Sony MDR-Z7
sluchátka Sony MDR-Z7

A burkolt, zárt hátoldalú kivitel elszigeteli a hangot

 

A zárt hátoldalú, burkolt kialakítás a füled köré illeszkedik, és segít a zenére fókuszálásban a külvilági zajok kizárásával. A hang visszaverődik a fül irányába, így a legapróbb részletek sem vesznek el. Érezni fogsz minden ütemet, ahogy a zárt hátú kialakítás a maximumot hozza ki zenéid mély hangjaiból. 


Alumínium bevonatú membránok

 

Az alumínium bevonatú kristálypolimer membrán egyenletesebb és precízebb hangzást nyújt az egész frekvencia-tartományban, mint a hagyományos LCP membránok.

sluchátka Sony MDR-Z7

sluchátka Sony MDR-Z7

A kiegyensúlyozott hangzás megszünteti a képáthallást

 

Az audiocsatorna elválasztása a kiegyenlített, négyvezetékes csatlakozással és ezüst-réz kettős vezetékkel még tökéletesebb, így jobb hangzás jön létre. A hagyományos fejhallgatóktól eltérően, amely megosztott földvezetéket használ, ez a kábel bal, jobb és külön földvezetékkel rendelkezik mindkét csatornához, így kevesebb a torzítás és a képáthallás. 


Tiszta fém kialakítás

 

A nagy sűrűségű fémből készült fejhallgató kevésbé rezonál, és stabilan tartja a hangzást. A fémburkolat kevésbé rezonál, mint a hagyományosabb anyagokból készült burkolatok, így a közép és magas tartományokban tisztább hangzást biztosít, és az alacsony frekvenciasávban lágyabban szól.

sluchátka Sony MDR-Z7


PHA-3 kompatibilitás a nagy felbontású hangért

 

A külön megvásárolható PHA-3 hordozható DAC erősítő a számítógépből, az okostelefonról vagy a Walkman készülékről érkező digitális kimenetet analóg jellé alakítja jelerősítés érdekében. A világ egyik első, 384 kHz/32 bit PCM, DSD (5,6 MHz) és kiegyensúlyozott audiokimenetet támogató fejhallgató-erősítője.

sluchátka Sony MDR-Z7

sluchátka Sony MDR-Z7

Főbb jellemzők:

 

  • 3 Hz és 100 kHz közötti frekvenciatartomány a stúdió minőségű hangzásért
  • A luxuskivitelű párnák teljesen elszigetelik a  külvilági zajokat
  • Kristálypolimer membránok az elképesztően autentikus hangzásért
  • Kiegyenlített kábel
  • PHA-3 kompatibilitás
  • A kiváló minőségű a japán gyártási technológiának köszönhetően

Műszaki adatok:

Csomag tartalma
Garancialevél
Használati utasítás
Unimatch csatlakozó
Fejhallgatókábel (3 méter)
Kiegyenlített csatlakozású kábel fejhallgatókábel (kbl 2 méter)

Paraméterek

Szín
Fekete Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!

A Sony Corporation egy 1946-ban alapított japán vállalat. Központja Tokióban található. A kezdetek szerényen kezdődtek. Az első Sony márkanév alatt értékesített termék egy tranzisztoros rádió volt. A rádiók voltak azok, amelyek meghatározó szerepet játszottak az 1960-as évek terjeszkedésében. A világ hamar megismerte a Sony termékeket a magas minőséggel és az alacsony árakkal.

Az 1970-es években a Sony-t súlyosan érintette a gazdasági válság. Sok elemző már halott vállalatnak nevezte. De alábecsülték a jellegzetes japán kitartást és bátorságot. A válság nem a Sony vesztét okozta, hanem éppen ellenkezőleg, ugródeszkaként szolgált. A vállalat állt a CD-lemez, majd a DVD-lemez kifejlesztése mögött. Az 1990-es évek elején a Sony újabb nagy sikert ért el, amikor bemutatta a PlayStation játékkonzolt. A játékkonzolok jelentik a metszéspontját annak a három fő területnek, amelyen a vállalat jelenleg tevékenykedik - elektronika, videojátékok és szórakoztatás.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Sony Hi-Res MDR-Z7 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Sony Hi-Res MDR-Z7. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Sony Hi-Res MDR-Z7. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Sony Hi-Res MDR-Z7. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Sony Hi-Res MDR-Z7.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ