30 dnů na vrácení Shop roku

Sony HT-S40R, Dolby audio 5.1

Termékkatalógus
Sony HT-S40R, Dolby audio 5.1
4,6 25 értékelés
Házimozi rendszer - 5.1, 600 W összteljesítmény, aktív vezetékes mélynyomó, hátsó hangszórók, HDMI (1× kimenet), optikai digitális audió (1× bemenet, 1 × kimenet), 3,5 mm jack (1× bemenet, 1× kimenet), Bluetooth, USB, ARC, HDR, USB flash lejátszás, Dolby Digital, távirányító
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  GS474a3j Termékszám:  HTS40R.CEL Gyártó honlapja:
Sony HT-S40R, Dolby audio 5.1 149 690 Ft Szállításra kész > 5 db
Vásárlás

Sony HT-S40R, Dolby audio 5.1

Ehhez a modellhez ajánlott

Szerezd be a Sony HT-S40R házimozit, és élvezd a moziszerű hangzást otthon is

A Sony HT-S40R házimozi megvásárlásával moziszerű hangulatot teremthetsz, amikor otthonod kényelmében nézel filmeket. A készülék zenehallgatásra is kiváló. A Sony HT-S40R egy soundbarból, egy mélynyomóból, két hátsó hangszóróból és egy vezeték nélküli erősítőből áll. A házimozi előnye a hátsó és az elülső rész vezeték nélküli összekapcsolásának lehetősége - az elülső rész a mélynyomóból és a soundbarból, a hátsó rész a hangszórókból és a vezeték nélküli erősítőből áll. A Sony HT-S40R házimozi 5.1 csatornás hangzást biztosít 600 W összteljesítménnyel. A Sony HT-S40R segítségével streamelhetsz zenét az okostelefonodról, vagy csatlakoztathatsz memóriaeszközt az USB-porthoz.

A Sony HT-S40R házimozi rendszer legfontosabb jellemzői

A Sony HT-S40R 5.1 csatornás hangzást kínál 600 W-os teljes kimeneti teljesítménnyel

A házimozi egy soundbarból, egy mélynyomóból, két hátsó hangszóróból és egy vezeték nélküli erősítőből áll

Lejátszhatod kedvenc zenéidet házimozidon az USB-porton keresztül csatlakoztatott memóriaeszközről

A Sony HT-S40R Bluetooth-kapcsolattal rendelkezik, így kényelmesen streamelhetsz zenét mobiltelefonodról

A praktikus távirányítóval távolról vezérelheted a házimozit

A Sony házimozi többféle üzemmóddal rendelkezik, hogy a hangkimenetet saját ízlésednek vagy igényeidnek megfelelően alakíthasd ki

A Sony HT-S40R Dolby Digital technológiát használ

Az elegáns fekete színösszeállítás bármilyen belső térbe illik

A Sony HT-S40R erőteljes térhatású hangzást kínál

A házimozi összes eleme - a soundbar, a mélynyomó, a hátsó hangszórók és a vezeték nélküli erősítő - igazán dinamikus térhangzást biztosít, amely a padlótól a mennyezetig betölti a szobát. A Dolby Digital technológiával és a 600 W összteljesítménnyel a hangzás tökéletes lesz.

A Sony HT-S40R házimozi előnyei

A Sony HT-S40R támogatja a vezeték nélküli csatlakozást

Kapcsold be a Bluetooth-t a mobileszközödön, streameld zenéidet vagy podcastjaidat a Sony HT-S40R házimozira, és add át magad a lenyűgöző hangzásnak.

A Sony HT-S40R USB-porttal rendelkezik

Ha kedvenc zenéid külső tárolóeszközön vannak, akkor az USB-portnak köszönhetően a Sony HT-S40R házimozin is lejátszhatod azokat.

Vékony és elegáns kialakítás

A Sony HT-S40R házimozi soundbart úgy tervezték, hogy bármilyen televízióhoz illeszkedjen. A tévé alá vagy a falra szerelheted.

Nem feltűnő hátsó hangszórók

A Sony HT-S40R házimozi hátsó hangsugárzóit könnyen elhelyezheted például a falon, hogy finoman és ízlésesen illeszkedjenek a szoba berendezéséhez.

Elhelyezés az asztalon vagy a falon

A Sony HT-S40R házimozi erősítőjét könnyedén elhelyezheted bárhol, ahol csak szükséged van rá - falra szerelheted vagy asztalra helyezheted

Pillanatok alatt használatra kész

Ha már hazahoztad a házimozidat, csak néhány egyszerű lépést kell tenned a beindításához. Egyszerűen csatlakoztasd a Sony HT-S40R-t a tápegységhez, és csatlakoztasd a fő hangszórót a színkódolt csatlakozók segítségével. A hátsó hangszórókat egy vezeték nélküli erősítőn keresztül tudod egyszerűen csatlakoztatni a házimozihoz.

A Sony HT-S40R házimozi használatával nem kell kábelekkel telezsúfolnod a nappalid

Egyszerűen kösd össze a szoba elejét és hátulját vezeték nélküli technológiával. A Sony HT-S40R házimozi rendszer vezeték nélküli erősítővel rendelkezik, amely a hátsó hangszórókat látja el. A mélynyomó és a soundbar egyetlen tápcsatlakozáson osztozik, így élvezheted a moziszerű hangzást - zavaró kábelek nélkül.

Válaszd ki a pillanatnak megfelelő ideális beállítást a Sony HT-S40R soundbaron

Mozi és Zene üzemmód

Mozi üzemmódban a Sony HT-S40R kiterjeszti a hangot a mögötted lévő szobába, így úgy érezheted, mintha a cselekmény középpontjában lennél. Aktiváld a Zene üzemmódot, hogy kedvenc zenéidet teljes pompájukban élvezhesd - minden részletével - a Sony HT-S40R házimozival.

Hang üzemmód

A Hang mód kiválasztásával a Sony HT-S40R házimozin keresztül hallható párbeszédek sokkal kifejezőbbek lesznek, így nem maradsz le egy szóról sem, akár a reggeli híreket, akár kedvenc műsorodat nézed.

Éjszakai üzemmód

Ha filmrajongó vagy, és többnyire éjszaka van időd filmeket nézni, értékelni fogod a Sony HT-S40R soundbar éjszakai üzemmódját. Ez optimalizálja a hangzás egyensúlyát, így még alacsonyabb hangerőn is minden hallható.

Sony HT-S40R házimozi és technológia

A Sony HT-S40R 5.1 csatornás hangzást biztosít

A Sony HT-S40R háromcsatornás főhangszórót, hátsó hangszórókat és mélynyomót használ. Ez magával ragadó hangzást biztosít a teljes frekvenciatartományban.

A Sony HT-S40R kimeneti teljesítménye 600 W

A Sony HT-S40R házimozi teljes kimeneti teljesítménye 600 W. Ez megbízhatóan feldob bármilyen filmet vagy koncertet.

Dolby® Digital technológia

Dőlj hátra, és élvezd a kiváló minőségű térhatású hangzást a különálló hangcsatornákon a Sony HT-S40R házimozi Dolby Digital technológiájának köszönhetően.

A Sony HT-S40R analóg csatlakozást is lehetővé tesz

Ha olyan régebbi tévéd van, amely nem rendelkezik HDMI vagy optikai bemenettel, akkor a Sony HT-S40R házimozit a klasszikus analóg bemeneten keresztül is csatlakoztathatod.

A Sony HT-S40R házimozi támogatja a HDMI ARC-t

A HDMI audio-visszatérési csatorna (ARC) használatával csak egy kábelre van szükséged a kompatibilis TV-hez való csatlakozáshoz.

Optikai bemenet

Nem tudod HDMI-n keresztül csatlakoztatni a Sony HT-S40R házimozit a tévéhez? Használd ki az optikai bemenet előnyeit, és élvezd a kiváló minőségű hangzást filmek és minden más esetén.

Paraméterek

Összehasonlít
Csatornák száma
5.1 Kész!
Csatlakozó típus
Digitális optikai, HDMI Kész!
Vezeték nélküli funkciók
Bluetooth Kész!
USB
1 × Kész!

Összeállítás típusa

Csatornák száma
5.1 Kész!

Csatlakozók

Csatlakozó típus
Digitális optikai, HDMI Kész!
Vezeték nélküli funkciók
Bluetooth Kész!
USB
1 × Kész!

Karakterisztika

Maximális teljesítmény
600 W Kész!

Subwoofer

Mélynyomó típusa
Aktív Kész!
Mélynyomó csatlakoztatása
Vezetékes Kész!

Soundbar méretek

Szélesség
90 cm Kész!
Mélység
7,45 cm Kész!
Magasság
5,2 cm Kész!

Mélynyomó mérete

Szélesség
19,2 cm Kész!
Mélység
36,2 cm Kész!
Magasság
38,5 cm Kész!

Hátsó hangszóró méretei

Szélesség
8,3 cm Kész!
Mélység
18 cm Kész!
Magasság
7,45 cm Kész!

Tömeg

Teljes tömeg
10 kg Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!

Bemenetek

Analóg audió
1 × Kész!
Optikai digitális audio
1 × Kész!
3,5 mm jack
1 × Kész!

Kimenetek

HDMI
1 × Kész!
Analóg audió
1 × Kész!
Optikai digitális audio
1 × Kész!
3,5 mm jack
1 × Kész!
Több paraméter

A Sony Corporation egy 1946-ban alapított japán vállalat. Központja Tokióban található. A kezdetek szerényen kezdődtek. Az első Sony márkanév alatt értékesített termék egy tranzisztoros rádió volt. A rádiók voltak azok, amelyek meghatározó szerepet játszottak az 1960-as évek terjeszkedésében. A világ hamar megismerte a Sony termékeket a magas minőséggel és az alacsony árakkal.

Az 1970-es években a Sony-t súlyosan érintette a gazdasági válság. Sok elemző már halott vállalatnak nevezte. De alábecsülték a jellegzetes japán kitartást és bátorságot. A válság nem a Sony vesztét okozta, hanem éppen ellenkezőleg, ugródeszkaként szolgált. A vállalat állt a CD-lemez, majd a DVD-lemez kifejlesztése mögött. Az 1990-es évek elején a Sony újabb nagy sikert ért el, amikor bemutatta a PlayStation játékkonzolt. A játékkonzolok jelentik a metszéspontját annak a három fő területnek, amelyen a vállalat jelenleg tevékenykedik - elektronika, videojátékok és szórakoztatás.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Kedves Alza, Láttam, hogy a BlackFriday alkalmával ezt a terméket 110.000 Ft környékére leárazták, de sajnos akkor még nem volt biztos, hogy ez a termék lesz a választásunk, most viszont már biztos, így ha lesz akció újra önöknél, vagy meg tudom venni blackfriday-es áron, akkor akár a mai napon megrendelném. Köszönettel, Bardos Adam Jordan m: +36 30 583 3798 e: [email protected] CEO I AEY LAB Disclaimer The information in this email and any attachments may contain proprietary and confidential information that is intended for the addressee(s) only. If you are not the intended recipient, you are hereby notified that any disclosure, copying, distribution, retention or use of the contents of this information is prohibited. When addressed to our clients or vendors, any information contained in this e-mail or any attachments is subject to the terms and conditions of any governing contract. If you have received this e-mail in error, please immediately contact the sender and delet

Kérdések és válaszok: Sony HT-S40R, Dolby audio 5.1
Kiegészítők: Sony HT-S40R, Dolby audio 5.1 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Sony HT-S40R, Dolby audio 5.1. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Sony HT-S40R, Dolby audio 5.1. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Sony HT-S40R - Dolby Audio 5.1. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Sony HT-S40R - Dolby Audio 5.1.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ