AlzaBoxy Q1 AP+ plus nový vizuál

Sony HT-XT2

Termékkatalógus
Sony HT-XT2
SoundBar - 2.1 csatornás, WiFi, Bluetooth, SongPal, LDAC, 140 cm-es (55") maximális televízióméretre optimalizált tévés alaphangsugárzó
Kód:  GS473m Termékszám:  HTXT2.CEL Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Sony HT-XT2

Szeretnéd javítani a TV-zés élményének hangzásvilágát, de kevés a hely a nappaliban? Nem szeretnéd hatalmas hangfalakkal elcsúfítani a szoba esztétikai kinézetét? Ismerd meg a HT-XT2 2.1-es hangszórót, amelyet egy diszkréten kialakított stílusos dobozban rejtettek el, amelyet egy TV alatti (140 cm-ig) designállványra alakítottak ki. Hangzása minden hangtartományban kiegyensúlyozott teljesítményt nyújt, míg a mélynyomó növeli a mélyhangok erejét.

Legfontosabb jellemzők

  • Rendkívül kompakt hangrendszer filmekhez és zenékhez
  • S-Master digitális erősítő minimalizálja a torzítást
  • Részletgazdag virtuális térhatású hangzás (S-Force Pro Front térhatás)
  • WiFi, közvetlenül okostelefonról, tabletről vagy laptopról hallgathatod a zenéket és nézheted a filmeket (a hangszóró vagy alkalmazás segítségével)
  • Kiváló minőségű vezeték nélküli audio streaming Bluetooth-on keresztül (LDAC) + USB
  • Google Cast fejlett adásátvitellel Android, iOS, Mac, Windows, Chromebook-ra
  • A DSEE frissíti a tömörített zeneszámok részleteit + ClearAudio + móddal továbbfejlesztett hangtisztaságot biztosít
  • Könnyebb csatlakoztatás HDMI ARC-kal (hang a TV-ről a rendszerre)

Mozis hangzás egy kompakt dobozban

Élvezd a virtuális surround hangzás lelkesítő élményét. Az S-Force Pro Front térhatás technológiája képes hűen szimulálni az 5.1-es rendszer 3D-s hangját egyetlen hangsorból. Utánozza annak a módját, ahogyan az agy összehangolja a különböző hangforrásokat ezzel megteremti a megfelelő hangerőt, időeltolódást és a hanghullámok spektrumát, így a háromdimenziós hangok emulációját természetessé teszi. az S-Master digitális erősítő minimálisra csökkenti a torzítást minden hangerőn.

Mindenhez jó

A rendszer alkalmas továbbá USB-adathordozótól történő zenehallgatásra vagy Bluetooth-on keresztüli zenelejátszásra is. Az LDAC átvitellel kiemelkedő vezeték nélküli zenei élményt képes nyújtani. A szabványos Bluetooth-hoz képest 3x-os átviteli sebességgel rendelkezik, amely nyomon követi a részleteket. DSEE technológia segítségével még tömörített zenefájlok lejátszása sem fog gondot okozni, ugyanis javítja a lejátszás minőségét. A tömörítés során elvesztett hangszintek helyreállítja és a CD-k minőségéhez közelítő hangzást biztosít.

 

A Sony Corporation egy 1946-ban alapított japán vállalat. Központja Tokióban található. A kezdetek szerényen kezdődtek. Az első Sony márkanév alatt értékesített termék egy tranzisztoros rádió volt. A rádiók voltak azok, amelyek meghatározó szerepet játszottak az 1960-as évek terjeszkedésében. A világ hamar megismerte a Sony termékeket a magas minőséggel és az alacsony árakkal.

Az 1970-es években a Sony-t súlyosan érintette a gazdasági válság. Sok elemző már halott vállalatnak nevezte. De alábecsülték a jellegzetes japán kitartást és bátorságot. A válság nem a Sony vesztét okozta, hanem éppen ellenkezőleg, ugródeszkaként szolgált. A vállalat állt a CD-lemez, majd a DVD-lemez kifejlesztése mögött. Az 1990-es évek elején a Sony újabb nagy sikert ért el, amikor bemutatta a PlayStation játékkonzolt. A játékkonzolok jelentik a metszéspontját annak a három fő területnek, amelyen a vállalat jelenleg tevékenykedik - elektronika, videojátékok és szórakoztatás.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Sony HT-XT2 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Sony HT-XT2. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Sony HT-XT2. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Sony HT-XT2. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Sony HT-XT2.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ