A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Akvizice ApF HU 30 dnů na vrácení

Sony HXR-MC2500

Termékkatalógus
Sony HXR-MC2500
Digitális videókamera - CMOS Exmor R 6.14 Mpx, Full HD (1920x1080) videó, mikrofon, WiFi, NFC, 16:9, 3" LCD kijelző, 12-szeres optikai zoom, LED, HDMI, Micro USB, RCA sztereó mini jack, SD/SDHC/SDXC, Memory Stick Duo
Kód:  OT169o Termékszám:  HXRMC2500 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Sony HXR-MC2500

A Sony professzionális fényképezőgép-család kibővült az új, könnyű és kompakt HXR-MC2500 termékkel, mely  ergonomikus kialakítású a kényelmes felvételkészítés érdekében. Ez a professzionális digitális fényképezőgép továbbfejlesztett Exmor R CMOS képérzékelővel rendelkezik. Olyan háttérvilágítással van felszerelve, amely kiváló képminőséget biztosít még a gyengébb fényviszonyok mellett is.

Legfontosabb jellemzői

  •  Full HD felbontású (1920 × 1080) felvételekhez
  • videofelvételeit tárolhatja a 32GB belső memóriában vagy SD/SDHC/SDXC kártyákon
  • továbbfejlesztett képérzékelő hátulsó megvilágítással biztosítja a kiváló minőségű képeket még gyengébb fényviszonyok mellett is
  • vízálló és porálló objektív 12x zoom-mal
  • a beépített LED fény a mikrofon felett található, a jelenetek megvilágításához
  • a fényképezőgép Wi-Fi-vel és NFC-vel van felszerelve

Csúcsminőségű érzékelő


Nagyon fontos a méret. Ez igaz a Sony fényképezőgépek érzékelőjére is. Az Exmor R CMOS képérzékelő háttérvilágítással rendelkezik, amely rosszul megvilágított helyeken is jobb felvételkészítést tesz lehetővé. Élvezze a csúcsminőségű felvételeket még alacsony fényviszonyok esetén is, minimális zajszint mellett.

Két kártya-bemenettel

Dokumentum bemutatók, filmek, tévés hirdetések és még sok más lehetőség kiaknázható ezzel a professzionális Sony fényképezőgéppel. A Sony HXR-MC2500 a képalkotási teljesítmény fokozatos változását kínálja, miközben támogat többféle felvételi formátumot, beleértve az AVCHD és a DV fájlalapú felvételeket is, kivételes rugalmasságot biztosítva a modern Full HD munkafolyamatokhoz. A 32 GB-os belső flash memória huzamosabb ideig tartó felvételkészítést tesz lehetővé, több mint 150 percet. Ezenkívül a belső flash memória és a memóriakártya kombinációjának használatával az MS/SD bővítőhelyen rendelkezésre állnak olyan felvételi funkciók, mint a "Relay" és a "Simultaneous". A termék két SD/SDHC/SDXC kártyát tud beolvasni egyidejűleg a folyamatosan rögzítéshez, amelyekhez a kamera két bemenettel rendelkezik. Minden jó fényképezőgép fő jellemzője, hogy képes lencsevégre kapni elképzelhetetlen helyeket és emlékezetes pillanatokat, majd mindenféle szögből megörökíteni azokat. A keresést egyedi követelményeknek megfelelően testreszabhatja és ha a kamera keresője nem elegendő, akkor használhatja a 3"-es kijelzőt is., továbbá a HXR-MC2500 egy kényelmes, 200 lux / 1 méteres beépített LED-es fényforrással is rendelkezik, amelyhez szükség esetén extra fényforrást is biztosít.

Minőségi lencse videókollázsokhoz

A kamera 12x zoommal és széles látószögű objektívvel is rendelkezik. A HXR-MC2500 Wi-Fi kapcsolaton keresztül képes csatlakozni mobiltelefonokhoz, okostelefonokhoz vagy táblagépekhez, így felügyeleti és távvezérlő funkciókat, például start/stop felvételt, valamint zoom vezérlést, írisz vezérlést és érintő  automatikus fókuszt biztosít. Ezenkívül NFC-képes (Near Field Communications) is, így lehetővé teszi a könnyű, egyérintős vezeték nélküli kapcsolódást a kompatibilis mobileszközökhöz.

Paraméterek

Típus és működés

Típus
Professzionális Kész!
Jellemzők
Optikai képstabilizátor, Optikai kereső, Vezeték nélküli Kész!

Kimenetek

Audio/Video
HDMI, Külső mikrofon Kész!
Adat interfészek
Wi-Fi Kész!

Akkumulátor

Akkumulátor megjelölése
Sony NP-F570 Kész!
Tápellátás típusa
Akkumulátor Kész!
Akkumulátor üzemideje
4,67 óra Kész!

Méretek és tömeg

Tömeg
2,8 kg Kész!
Szélesség
26,5 cm Kész!
Magasság
23,5 cm Kész!
Mélység
45,5 cm Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!

Csomagolás tartalma

Csomag tartalma
Software (CD), USB kábel, Használati útmutató, Töltőkábel/adapter, Objektív sapka Kész!
Több paraméter

A Sony Corporation egy 1946-ban alapított japán vállalat. Központja Tokióban található. A kezdetek szerényen kezdődtek. Az első Sony márkanév alatt értékesített termék egy tranzisztoros rádió volt. A rádiók voltak azok, amelyek meghatározó szerepet játszottak az 1960-as évek terjeszkedésében. A világ hamar megismerte a Sony termékeket a magas minőséggel és az alacsony árakkal.

Az 1970-es években a Sony-t súlyosan érintette a gazdasági válság. Sok elemző már halott vállalatnak nevezte. De alábecsülték a jellegzetes japán kitartást és bátorságot. A válság nem a Sony vesztét okozta, hanem éppen ellenkezőleg, ugródeszkaként szolgált. A vállalat állt a CD-lemez, majd a DVD-lemez kifejlesztése mögött. Az 1990-es évek elején a Sony újabb nagy sikert ért el, amikor bemutatta a PlayStation játékkonzolt. A játékkonzolok jelentik a metszéspontját annak a három fő területnek, amelyen a vállalat jelenleg tevékenykedik - elektronika, videojátékok és szórakoztatás.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Sony HXR-MC2500 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Sony HXR-MC2500. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Sony HXR-MC2500. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Sony HXR-MC2500.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ