we apologize for the inconvenience, but due to technical difficulties there may be delays of order pickups at our branches. We are working on the repairs. Thank you for your understanding.

AlzaBoxy Q1 AP+ plus nový vizuál

Sony ICD-PX333 Fekete

Termékkatalógus
Sony ICD-PX333 Fekete
4,7 25 értékelés
Diktafon 4GB, akár 1073 órányi felvétel, MP3, LCD, hangszóró 300mW, microSD slot, USB, 2x AAA
Kód:  JU100i5 Termékszám:  ICDPX333.CE7 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Sony ICD-PX333 Fekete

SONY ICD-UX333 digitális hangrögzítő belső memóriája 4 gigabájt, a felvétel tiszta és nagyon jó eredményeket, hogy értékelni fogják mind a munkahelyen, és a felvétel élő zenei előadások. Mono mikrofon rögzíti a hangot MP3-ba. Belső memória megy tovább bővíthető a memória kártya. Meg lehet hallgatni a felvételeket a nagy teljesítményű beépített hangszóró 300 mW.Beépített memória lehetővé teszi, hogy tárolja rekord akár 1073 óra LP módban, azaz MP3 formátumban, bitsebesség 8 kilobyte / sec. A legjobb minőségű 192 kilobájt / s az, hogy miután 44 óra és 40 perc.

Scene Select funkció lehetővé teszi, hogy válassza ki a kívánt felvétel (zene, találkozó, interjú, diktálás), és használja a legmegfelelőbb beállításokat.Az intelligens zajcsökkentő technológia kiemeli az emberi beszédet a tisztább hallható tartományba, és csökkenti a zavaró háttérzajt.SONY ICD-PX333 engedi.műsorszámjelzéstől, ami lehetővé teszi, hogy minden bejegyzés, hogy adjunk több könyvjelzők és lejátszás közben léphet az előző vagy a következő. Egyszerű kezelése bejegyzések köszönhetően kezelni a nagyobb kijelző és abban is segít, egyszerű grafikus felhasználói felület.

Műszaki adatok:

Beépített memória:
4 gigabájt

Beépített mikrofon:
monó mikrofon

Felvételi formátum:
mp3

Lejátszási formátumok:
mp3

Akkumulátor típusa:
2x AAA

Mappák maximális száma:
400

A fájlok maximális száma:
4074

Fájlok maximális száma egy mappán belül:
199

Be- és kimenetek:
fejhallgató-csatlakozó
mikrofon bemenet
Közvetlen USB-port
Memóriakártya-nyílás microSD / M2

Felvételi funkciók:
Scene Select
Az aluláteresztő szűrő
Hangra induló felvétel (VOR)
Hozzáadása átírás rekord
követés rekord

Lejátszási funkciók:
Digitális szoprán beállítás (sebesség vezérlés)
Az intelligens zajcsökkentő technológia
AB ismétlés
egyszerű keresés
riasztás lejátszása

Szerkesztési lehetőségek:
műsorszámjelzéstől
Erase függvény
védelem
elosztás
Fájl áthelyezése
egy fájl másolása

Mellékelt szoftverek és kiegészítők:
Számítógépes Sound Organizer szoftver CD-ROM-on
2x száraz alkáli elem (AAA)
USB kábel

Színek:
fekete

Méretek (szélesség / magasság / mélység):
37,5 x 114,0 x 20,9 mm

Tömeg (akkumulátorral):
74 g

A Sony Corporation egy 1946-ban alapított japán vállalat. Központja Tokióban található. A kezdetek szerényen kezdődtek. Az első Sony márkanév alatt értékesített termék egy tranzisztoros rádió volt. A rádiók voltak azok, amelyek meghatározó szerepet játszottak az 1960-as évek terjeszkedésében. A világ hamar megismerte a Sony termékeket a magas minőséggel és az alacsony árakkal.

Az 1970-es években a Sony-t súlyosan érintette a gazdasági válság. Sok elemző már halott vállalatnak nevezte. De alábecsülték a jellegzetes japán kitartást és bátorságot. A válság nem a Sony vesztét okozta, hanem éppen ellenkezőleg, ugródeszkaként szolgált. A vállalat állt a CD-lemez, majd a DVD-lemez kifejlesztése mögött. Az 1990-es évek elején a Sony újabb nagy sikert ért el, amikor bemutatta a PlayStation játékkonzolt. A játékkonzolok jelentik a metszéspontját annak a három fő területnek, amelyen a vállalat jelenleg tevékenykedik - elektronika, videojátékok és szórakoztatás.

Megjegyzés:
» Egyéb diktafon is megtalálható a kínálatban.
» További streamer mikrofonok

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Sony ICD-PX333 Fekete Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Sony ICD-PX333 černý. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Sony ICD-PX333 čierny. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Sony ICD-PX333 Schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Sony ICD-PX333 Schwarz.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ