30 dnů na vrácení Shop roku

Sony ICD-UX533 ezüst

Termékkatalógus
Sony ICD-UX533 ezüst
4,7 11 értékelés
Diktafon - 4GB tárhely, akár 1073 órányi felvétel, MP3 / WMA / AAC / WAV lejátszó, MP3 lejátszó, LCD kijelző, MicroSD foglalat, USB, 1x AAA
Kód:  JU101k Termékszám:  ICDUX533S.CE7 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Sony ICD-UX533 ezüst

SONY ICD-UX533 egy új modell a digitális hangrögzítő belső memóriája 4 gigabájt felhasználható úgy is, mint egy zenelejátszó vagy USB memória. Sztereó mikrofon rögzíti teljesen tiszta és jó minőségű felvétel meghaladja a CD-minőségű, akik értékelik mind a munkahelyen, és a felvétel élő zenei előadások. Kiválaszthatja a központ és a sztereó felvétel. Records Linear PCM, vagy MP3 formátumban a távolság 25 méter. A belső memória tovább bővíthető keresztül a memóriakártya.

Meg lehet hallgatni a felvételeket a beépített hangszóró 90 mW.Beépített memória lehetővé teszi, hogy tárolja rekord akár 1073 óra MP3 formátumban, bitsebesség 8 kilobájt / sec, vagy 178 óra egy minőségi 48 kilobyte / sec. Scene Select funkció lehetővé teszi, hogy válassza ki a kívánt felvétel (zene, találkozó, interjú, diktálás), és használja a legmegfelelőbb beállításokat.Az intelligens zajcsökkentő technológia kiemeli az emberi beszédet a tisztább hallható tartományba, és csökkenti a zavaró háttérzajt.

SONY ICD-UX533 teszi annyira.műsorszámjelzéstől, ami lehetővé teszi, hogy minden bejegyzés, hogy adjunk több könyvjelzők és lejátszás közben léphet az előző vagy a következő. Egyszerű kezelése bejegyzések köszönhetően kezelni a nagyobb kijelző és abban is segít, egyszerű grafikus felhasználói felület. Meghatározott funkciókat. fejlett rögzítési tárolását teszi lehetővé, és szervezni felvételeket egyéni mappák, keresés a naptár, és nézni az akkumulátor töltöttségi szintjét.

Műszaki adatok:

Beépített memória:
4 gigabájt

Beépített mikrofon:
sztereó mikrofon

Felvételi formátum:
Lineáris PCM / mp3

Lejátszási formátumok:
MP3 / AAC / WMA / WAV

Akkumulátor típusa:
1 x AAA elem

Mappák maximális száma:
400

A fájlok maximális száma:
4074

Fájlok maximális száma egy mappán belül:
199

Be- és kimenetek:
fejhallgató-csatlakozó
mikrofon bemenet
Közvetlen USB-port
Slot microSD memóriakártya

Felvételi funkciók:
Scene Select
Az aluláteresztő szűrő
Hangra induló felvétel (VOR)
szinkronizált felvétel
követés rekord

Lejátszási funkciók:
Digitális szoprán beállítás (sebesség vezérlés)
Az intelligens zajcsökkentő technológia)
grafikus equalizer
AB ismétlés
egyszerű keresés
riasztás lejátszása

Szerkesztési lehetőségek:
műsorszámjelzéstől
Erase függvény
védelem
elosztás
Fájl áthelyezése
egy fájl másolása
A mappa nevét (számítógép nélkül)

Egyéb jellemzők:
Keresés a naptár
Háttérvilágítású LCD kijelző
USB teljesítmény

Mellékelt szoftverek és kiegészítők:
Számítógépes Sound Organizer szoftver CD-ROM-on
sztereó fejhallgató
hordtáska
Akkumulátorok (NiMH AAA)
USB kábel

Színek:
ezüst

Méretek (szélesség / magasság / mélység):
36,6 x 102,0 x 13,9 mm

Tömeg (akkumulátorral):
58 g

A Sony Corporation egy 1946-ban alapított japán vállalat. Központja Tokióban található. A kezdetek szerényen kezdődtek. Az első Sony márkanév alatt értékesített termék egy tranzisztoros rádió volt. A rádiók voltak azok, amelyek meghatározó szerepet játszottak az 1960-as évek terjeszkedésében. A világ hamar megismerte a Sony termékeket a magas minőséggel és az alacsony árakkal.

Az 1970-es években a Sony-t súlyosan érintette a gazdasági válság. Sok elemző már halott vállalatnak nevezte. De alábecsülték a jellegzetes japán kitartást és bátorságot. A válság nem a Sony vesztét okozta, hanem éppen ellenkezőleg, ugródeszkaként szolgált. A vállalat állt a CD-lemez, majd a DVD-lemez kifejlesztése mögött. Az 1990-es évek elején a Sony újabb nagy sikert ért el, amikor bemutatta a PlayStation játékkonzolt. A játékkonzolok jelentik a metszéspontját annak a három fő területnek, amelyen a vállalat jelenleg tevékenykedik - elektronika, videojátékok és szórakoztatás.

Megjegyzés:
» Egyéb diktafon is megtalálható a kínálatban.
» További streamer mikrofonok

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Sony ICD-UX533 ezüst Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Sony ICD-UX533 stříbrný. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Sony ICD-UX533 strieborný. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Sony ICD-UX533 Silber. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Sony ICD-UX533 Silber.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ