30 dnů na vrácení Shop roku

Sony MHC-GT4D

Termékkatalógus
Sony MHC-GT4D
Bluetooth hangszóró -
Kód:  GS580d4k Termékszám:  MHCGT4D.CEL Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Sony MHC-GT4D

Off
A mobil hangszóróval házimozi és a parti is jól fog szólni

A tökéletes házimozi és parti hangzáshoz

Off
A partik fő mozgatórugója
Tökéletes társ a szórakozásért

Az eredeti Sony hangrendszer számos DJ-effektust és hangszóró háttérvilágítást tartalmaz. Szeretnél egy nagyszerű bulit rendezni? Karaoke és két mikrofonbemenet segítségével élvezheted a szórakozást a barátaiddal. Az S-Force azonban a TV-hez való HDMI-csatlakozásnak köszönhetően tökéletesen élvezheti a filmzeneket és a videojátékokat is. Az audiorendszer kerekekkel és kihúzható fogantyúval van felszerelve az egyszerű szállításhoz.

Off
Lenyűgöző és erőteljes basszus
Lenyűgöző és erőteljes basszus

A Mega Bass segítségével kiválaszthatod a basszust, ami rezegetni tud mindent a hangszóró körül. A basszus növelése lenyűgöző hangot eredményez. Szeretnél tökéletes zenét a partin? A Party Chain segítségével egyszerűen csatlakoztathatsz más kompatibilis rendszereket.

Off
DJ effektek és karaoke mód
DJ effektek és karaoke mód

Kísérletezhetsz speciális DJ-effektekkel, hogy gazdagítsd zenei produkciót a partin. A Karaoke segítségével versenyezhetsz barátaiddal a legjobb dalért. A DSEE segítségével javíthatod a tömörített zenei fájlok minőségét.

Off
Nagyon változatos csatlakoztathatóság
Csatlakoztathatóság tele lehetőségekkel

A Sony MHC-GT4D számos USB, HDMI és két mikrofonbemeneti interfésszel rendelkezik. Analóg audio kimenet és bemenet, digitális audiobemenet, kompozit video kimenet és első hangsugárzó kimenet is használható. A kapcsolat természetesen nagyon változatos.

Off
Változó hely
Változó hely

Az S-Force Front Surround technológia utánozza, hogy az agy összehangolja a hangforrásokat a megfelelő hangerő, időzítés és a hanghullámok spektrumának megteremtése érdekében. Ennek köszönhetően élvezetes lesz a zenét hallgatni és érezni fogod, mintha húzna magával benneteket. Az audio rendszer egy klasszikus házimozi egységbe bontható, a padlóra helyezett hangszórókkal, vagy a falra lehet lógni.

A rendszer magasságát 130-160 cm-re állíthatja.

Off
Nastavitelná výška

A kényelmes vezérlés érdekében az audio rendszer képes arra, hogy közvetlenül az okostelefonról vezérelhessen SongPal és Fiestable alkalmazásokon keresztül.

Off
SongPal a Fiestable
ADATOK
  • FM / AM TUNER TÍPUS
  • INTERFÉSZ Analóg hang, USB, HDMI, Bluetooth, NFC
  • KÜLÖNLEGES FUNKCIÓK
    DJ effektek, karaoke, S - Force Front Surround, Songpal

Paraméterek

Teljesítmény
1 200 W Kész!
Kapcsolódás
Bluetooth Kész!
Tuner típusa
FM Kész!

Csatlakozás és lejátszás

Kapcsolódás
Bluetooth Kész!

Rádió

Tuner típusa
FM Kész!

Alapvető paraméterek

Teljesítmény
1 200 W Kész!

A Sony Corporation egy 1946-ban alapított japán vállalat. Központja Tokióban található. A kezdetek szerényen kezdődtek. Az első Sony márkanév alatt értékesített termék egy tranzisztoros rádió volt. A rádiók voltak azok, amelyek meghatározó szerepet játszottak az 1960-as évek terjeszkedésében. A világ hamar megismerte a Sony termékeket a magas minőséggel és az alacsony árakkal.

Az 1970-es években a Sony-t súlyosan érintette a gazdasági válság. Sok elemző már halott vállalatnak nevezte. De alábecsülték a jellegzetes japán kitartást és bátorságot. A válság nem a Sony vesztét okozta, hanem éppen ellenkezőleg, ugródeszkaként szolgált. A vállalat állt a CD-lemez, majd a DVD-lemez kifejlesztése mögött. Az 1990-es évek elején a Sony újabb nagy sikert ért el, amikor bemutatta a PlayStation játékkonzolt. A játékkonzolok jelentik a metszéspontját annak a három fő területnek, amelyen a vállalat jelenleg tevékenykedik - elektronika, videojátékok és szórakoztatás.

Megjegyzés:
» Összes Hifitorony

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Sony MHC-GT4D Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Sony MHC-GT4D. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Sony MHC-GT4D. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Sony MHC-GT4D Lautsprecher. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Sony MHC-GT4D Lautsprecher.
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ