0% splátky Siguro 30 dnů na vrácení

Sony MHC-V50D

Termékkatalógus
Sony MHC-V50D
Mini hifi - CD / DVD / MP3, FM rádió RDS-sel, Bluetooth, LDAC, NFC, HDMI, USB, 2x mikrofonbemenet (gitár), karaoke, SongPal, Party Chain, DJ-effektek, érintőgombok
Kód:  GS580d5a Termékszám:  MHCV50D.CEL Gyártó honlapja:

Sony MHC-V50D

Legújabb zenei társad legyen mostantól a Sony bizonyítottan kifinomult hangrendszere. Az MHC-V50D négy hangszóróval és egy mélynyomóval fogja kielégíteni zenei igényeid. Ennek a karakterisztikusan tervezett erőgépnek az egyik legnagyobb pozitívuma a felső érintőpanel, amellyel pont ideális magasságba kerülnek a vezérlő gombok és a CD / DVD lejátszó. A már megszokott módszerek mellett, egy okostelefon segítségével akár Bluetooth-os kommunikációra is képes. Emellett fel van szerelve gitárbementtel, bulifényekkel és karaoke modullal is. Ráadásul a hangrendszer könnyen szállítható, így ott élvezheted a kedvenc zenéid, ahol csak szeretnéd.

Az MHC-VD50D hangrendszer főbb jellemzői

  • Felső érintőképernyő háttérvilágítással
  • 4 hangszóróból + 1 mélynyomóból álló hangrendszer
  • CD, DVD, MP3, USB port és Bluetooth kapcsolat
  • Kiváló minőségű LDAC kodek vezeték nélküli streaminghez
  • Gitárbemenet
  • Karaoke funkció + DJ-effektek
  • Integrált bulifények
  • Jó hordozhatóság

Kifinomult kapcsolat és vezérlés

Az MHC-VD50D hangrendszer a standard CD, DVD, MP3, RDS lejátszás és USB porttal való csatlakozás mellett akár egy gombnyomással képes NFC vagy Bluetooth kapcsolatot létrehozni okostelefonoddal, így csatlakoztatva az eszközt, pl. a Sony Music Center applikációhoz. A felső érintőpanellel való vezérlés egész biztosan kedvedre lesz, de természetesen egy praktikus távirányító is jár a készülékhez.

Minőségi hang és szórakozás otthon vagy bárhol máshol

Élvezd a Sony MHC-VD50D nyújtotta lehetőségeket bárhol a világban. Kompakt méretének és mindössze 14 kg-os tömegének köszönhetően könnyen szállítható. Csatlakoztass hozzá gitárt, vagy mikrofont, karaokézz, kapcsold be a beépített bulifényeket, vagy pezsdítsd fel a hangulatot az előre programozott DJ-effektekkel. Otthonod kényelmében pedig kösd össze televízióddal vagy más készülékeddel a HDMI kábelt használva, és élvezd a feljavult hangminőséget.

Paraméterek

Tuner típusa
FM Kész!
Lejátszó szélessége
293 mm Kész!
Lejátszó magassága
798 mm Kész!
Lejátszó mélysége
300 mm Kész!
Tömeg
14 kg Kész!

Rádió

Tuner típusa
FM Kész!

Méret & súly

Lejátszó szélessége
293 mm Kész!
Lejátszó magassága
798 mm Kész!
Lejátszó mélysége
300 mm Kész!
Tömeg
14 kg Kész!

A Sony Corporation egy 1946-ban alapított japán vállalat. Központja Tokióban található. A kezdetek szerényen kezdődtek. Az első Sony márkanév alatt értékesített termék egy tranzisztoros rádió volt. A rádiók voltak azok, amelyek meghatározó szerepet játszottak az 1960-as évek terjeszkedésében. A világ hamar megismerte a Sony termékeket a magas minőséggel és az alacsony árakkal.

Az 1970-es években a Sony-t súlyosan érintette a gazdasági válság. Sok elemző már halott vállalatnak nevezte. De alábecsülték a jellegzetes japán kitartást és bátorságot. A válság nem a Sony vesztét okozta, hanem éppen ellenkezőleg, ugródeszkaként szolgált. A vállalat állt a CD-lemez, majd a DVD-lemez kifejlesztése mögött. Az 1990-es évek elején a Sony újabb nagy sikert ért el, amikor bemutatta a PlayStation játékkonzolt. A játékkonzolok jelentik a metszéspontját annak a három fő területnek, amelyen a vállalat jelenleg tevékenykedik - elektronika, videojátékok és szórakoztatás.

Megjegyzés:
» Összes Hifitorony

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Sony MHC-V50D Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Sony MHC-V50D. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Sony MHC-V50D. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Sony MHC-V50D. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Sony MHC-V50D.
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ