AP+ nový vizuál 30 dnů na vrácení

Sony MHC-V71D

Termékkatalógus
Sony MHC-V71D
4,7 3 értékelés
Mini hifi - CD / DVD / MP3 / Xvid / MPEG4 audio rendszer, FM tuner RDS-el, Bluetooth, LDAC, NFC, HDMI, USB, 2x mikrofon bemenet, karaoke, Music Center, gesztusvezérlés, cseppálló vezérlőpanel, DJ effektusok, Taiko üzemmód, 360°-os party fények
Kód:  GS580d5h Termékszám:  MHCV71D.CEL Gyártó honlapja:

Sony MHC-V71D

A Sony MHC-V71D hangrendszert a kis- és nagyszabású bulikhoz tervezték, tökéletes mobilitásának köszönhetően azonban bárhová magaddal viheted. Mindenhol kiemelkedik 360 °-os élő hangtechnikájával és látványos, 360 °-os fényeivel, amelyek fesztivál hangulatot teremtenek. A mozgatásában a beépített görgők segítenek majd, és amint a megfelelő helyre kerül, elég csak csatlakozni hozzá Bluetooth vagy NFC technológia segítségével  A ferdén elhelyezett közép- és magas sugárzók nagy területet fednek le hanggal, a felső rész pedig cselekvésre késztet a vezérlőpanelnek köszönhetően, amely dobolás üzemmóddal is el van látva.

A Sony MHC-V71D mini hangrendszer legfontosabb jellemzői

  • Precíz 360 fokos hangzás és világítás
  • 2 magas, 2 közép és 1 basszus sugárzó
  • Gesztusokkal, a panellel és mobilalkalmazásokkal is vezérelheted
  • Lehetőséged van további audio rendszerek és okostelefonok csatlakoztatására is
  • Integrált görgők és cseppálló panel
  • Karaoke, DJ, dobolás, vagy gitárcsatlakozás üzemmódok
  • Beépített DVD-lejátszó és HDMI-csatlakozó

Készen áll arra, hogy felpörgesse a bulit

A 360 fokos térhatásnak is örülni fogsz, amely lefedi az egész táncparkettet. Két magas sugárzó (kúpos), két közép sugárzó (kúpos) és egy basszus áll a rendelkezésedre. A hatékony megvilágítás mellett a hangszóró két bemenettel is el van látva mikrofonok csatlakoztatására. Így igaz - akár karaokézhattok is! Ezzel az audio rendszerrel garantáltan nem fogtok unatkozni, hiszen egy bemenetbe akár elektromos gitárt is csatlakoztathatsz, ezzel is megfűszerezve a fellépést. Három üzemmód közül választhatsz: Clean a tiszta hangzáshoz, Overdrive a gitár torzított hangjához, és Bass a basszusgitárhoz.

Vezérlés és csatlakoztathatóság 

Az audio rendszer vezérlése rendkívül egyszerű a vezeték nélküli technológiának köszönhetően, és ha úgy gondolod, hogy ennél már nem is lehet intuitívabb, akkor meg fogsz lepődni. A hangrendszer teteje kifinomult érintőképernyős panellel van ellátva, amely nem csak rengeteg gombot tartalmaz, de a gesztusokra is reagál. Így semmi sem áll az utadban - valódi DJ lehetsz a bulin! A telefonodban található Sony Media Center alkalmazás segítségével akár távolról is vezérelheted az egész bulit, a Fiestable pedig egy olyan alkalmazás, amely lehetővé teszi a világítás és a DJ vagy karaoke üzemmódok irányítását. Ezek az alkalmazások is támogatják a gesztusvezérlést, így több utasításhoz is elég csak a csuklódat elfordítani, és hasonlók. Az alkalmazások kompatibilisek az Android és az iOS operációs rendszerekkel. És ha még ez sem lenne elég a bulidhoz, ne felejtsd el, hogy akár 50 audio rendszert is csatlakoztathatsz Bluetooth-on keresztül, aminek köszönhetően a tágasabb termeket is betölti majd a zene.

Kiváló minőségű kivitelezés DVD-lejátszóval együtt

Minden bizonnyal Te is tudod, hogy a bulik néha túl jól sikerülnek, ezért értékelni fogod, hogy a felső vezérlőpanel ellenáll a fröccsenő víznek. Az integrált görgőkkel és a kiváló minőségű anyagokkal, amiket a készülék gyártásához használtak, tökéletes élményekben lesz részed. Ha pedig szívesen nézel filmeket, akkor örülni fogsz a beépített DVD lejátszónak is - a képernyőhöz való csatlakoztatáshoz a hangrendszer HDMI csatlakozóval is el van látva.

Paraméterek

Kapcsolódás
Bluetooth Kész!
Tuner típusa
FM Kész!
Tömeg
22 kg Kész!

Csatlakozás és lejátszás

Kapcsolódás
Bluetooth Kész!

Rádió

Tuner típusa
FM Kész!

Méret & súly

Tömeg
22 kg Kész!

A Sony Corporation egy 1946-ban alapított japán vállalat. Központja Tokióban található. A kezdetek szerényen kezdődtek. Az első Sony márkanév alatt értékesített termék egy tranzisztoros rádió volt. A rádiók voltak azok, amelyek meghatározó szerepet játszottak az 1960-as évek terjeszkedésében. A világ hamar megismerte a Sony termékeket a magas minőséggel és az alacsony árakkal.

Az 1970-es években a Sony-t súlyosan érintette a gazdasági válság. Sok elemző már halott vállalatnak nevezte. De alábecsülték a jellegzetes japán kitartást és bátorságot. A válság nem a Sony vesztét okozta, hanem éppen ellenkezőleg, ugródeszkaként szolgált. A vállalat állt a CD-lemez, majd a DVD-lemez kifejlesztése mögött. Az 1990-es évek elején a Sony újabb nagy sikert ért el, amikor bemutatta a PlayStation játékkonzolt. A játékkonzolok jelentik a metszéspontját annak a három fő területnek, amelyen a vállalat jelenleg tevékenykedik - elektronika, videojátékok és szórakoztatás.

Megjegyzés:
» Összes Hifitorony

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Sony MHC-V71D Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Sony MHC-V71D. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Sony MHC-V71D. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Sony MHC-V71D. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Sony MHC-V71D.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ