Sony PCM-M10

Termékkatalógus
Sony PCM-M10
5 2 értékelés
Diktafon profi, digitális memória felvevő, lineáris PCM, a felvétel akár 96 kHz / 24-bit, MP3 akár 320Approxit / s, beépített duál mikrofon jó (XY), 4 GB belső memória, a kártyanyílás
Kód:  OT320k4 Termékszám:  SNY.PCM-M10 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Sony PCM-M10

Sony PCM-M10 professzionális hangrögzítő, amely rögzíti a tiszta és jó minőségű felvétel, értékelni fogja mind a munkahelyen, és a felvétel élő zenei előadások. Meg van egy belső memóriája 4 GB és a kártyanyílás. Így bővíthető tárhelyet. Hangrögzítésre eredeti formátumban, MP3 és WAV, ami könnyen át és játssza le a számítógépen.Controlling a felvevő keresztül digitális kijelző a különböző funkciók. Ez magában foglalja a felvétel a határokon memória digitális pitch control, digitális limiter és mélyvágó szűrő. Pro záznam slouží dvojice zabudovaných pevných mikrofonů s kvalitou záznamu až 96 kHz/ 24 bitů.A felvételek keresztül ellenőrizhető a beépített hangszóró. Oneedül felvevő meghajtó két AA alkáli elem.

Műszaki adatok:

kijelző:
Típus: LCD szegmens

Adathordozók:
Beépített memória kapacitása: 4 GB
Memóriakártya foglalat: microSD Stick Micro (M2)

Hangfelvétel:
2 fix mikrofonok
Frekvencia átvitel: 20 Hz - 20 kHz
Max. bemeneti szint: 123 db
Felvételi formátumok: WAV, MP3

Frekvenciaátvitel:
96 kHz / 24 bit

csatlakozás:
Fejhallgató (3,5 mm)
USB 2.0

áramellátás:
Akkumulátor típus: 2x AA elem

méretek:
63,5 × 114,3 × 22 mm

súly:
187 g

Mellékelt tartozékok:
Sound Forge Audio Studio LE szoftver
USB kábel
fűzőlyuk
2x AA elem
üzemeltetési utasítások
Vezetékes távirányító
hálózati adapter

A Sony Corporation egy 1946-ban alapított japán vállalat. Központja Tokióban található. A kezdetek szerényen kezdődtek. Az első Sony márkanév alatt értékesített termék egy tranzisztoros rádió volt. A rádiók voltak azok, amelyek meghatározó szerepet játszottak az 1960-as évek terjeszkedésében. A világ hamar megismerte a Sony termékeket a magas minőséggel és az alacsony árakkal.

Az 1970-es években a Sony-t súlyosan érintette a gazdasági válság. Sok elemző már halott vállalatnak nevezte. De alábecsülték a jellegzetes japán kitartást és bátorságot. A válság nem a Sony vesztét okozta, hanem éppen ellenkezőleg, ugródeszkaként szolgált. A vállalat állt a CD-lemez, majd a DVD-lemez kifejlesztése mögött. Az 1990-es évek elején a Sony újabb nagy sikert ért el, amikor bemutatta a PlayStation játékkonzolt. A játékkonzolok jelentik a metszéspontját annak a három fő területnek, amelyen a vállalat jelenleg tevékenykedik - elektronika, videojátékok és szórakoztatás.

Megjegyzés:
» Egyéb diktafon is megtalálható a kínálatban.
» További streamer mikrofonok

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Sony PCM-M10 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Sony PCM-M10. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Sony PCM-M10. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Sony PCM-M10. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Sony PCM-M10.
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ