AP+ nový vizuál 30 dnů na vrácení

Sony PXW-X180 Profi

Termékkatalógus
Sony PXW-X180 Profi
Digitális videókamera - Exmor CMOS, Full HD (1920x1080) videó, beépített mikrofon, WiFi, NFC, GPS, 16: 9, 3.5" LCD, 25x optikai zoom, HDMI, USB, sztereó mini jack, SD / SDHC
Kód:  OT173e8 Termékszám:  PXWX180/C Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Sony PXW-X180 Profi

A professzionális termék sorozat egy újabb könnyű, kompakt modellel bővült, Sony PXW-X160 profi videokamerával, melynek kényelmes ergonómikus kialakítással kényelmes felvételeket lehet készíteni. Ez a nagy formátumú digitális videókamera három 1/3 "Exmor CMOS érzékelővel van ellátva, mely képes Full HD felvételeket készíteni. 

 

Legfontosabb jellemzői

  • Felvételek Full HD felbontásban (1920 × 1080)
  • Videofelvétel tárolása két SxS vagy SD kártyán
  • Hármas 1/3 "Exmor CMOS érzékelő biztosítja a kiváló minőségű képeket még nehéz körülmények között is
  • Gyors zoomolás 25× 
  • Támogatja a GPS-t, NFC-t, és Wi-Fit

Csúcs szenzor

A méret feltétlenül számít. Ez akkor is igaz, hogy a fényképezőgép érzékelője van a Sony. Trinity 1/3 "Exmor CMOS-érzékelő, a kamera, amelyet kifejezetten a professzionális felhasználásra. Ezeket az érzékelőket a professzionális használatra fejlesztettek ki, és kiváló felbontású és természetesen a széles dinamikus színskálát.Együtt így ez a szenzor is magas fényérzékenység, így várom, hogy fel képeket még gyenge fényviszonyok mellett minimális zajjal.

Kiváló minőségű videó bármikor

Dokumentumfilmek, filmek, televíziós reklámok és még sok mást forgathatunk a professzionális Sony videokamerával. A felvételek a kamera codek-be XAVC, illetve AVCHD és DV-be menti el. Videó rögzíthető egyidejűleg és folyamatosan két SD / SDHC / SDXC vagy SxS kártyára, melyre 2 csatlakozó is rendelkezésre ál.  Minden jó kamera esetében elengedhetetlne hogy kéz üzemmódból is lehessen használni, hiszen gyakran előfordul, hogy elképzelhetetlen helyekről, szögekből kell felvételt készíteni. A keresőt könnyen testre szabhatja. Amennyiben a kereső nem bizonyosul elegendőnek, egyszerűen lehet csatlakoztatni a 3,5" kijelzőt.

Minőségi lencsével remek a fényképezés

A WiFi lehetővé teszi a videók vezeték nélküli átvitelét intelligens eszközökre, közösségi hálózatokra, vagy feltöltheti a felhőbe. Vezetéknélküli okos eszközöket is használhat, hogy távirányítással irányítsa a kamera beállításait. A kamera GPS-szel és NFC-vel van felszerelve, és G objektív van beleillesztve, ami 26mm-széles látószöggel és a 25x zoommal büszkélkedhet. 

Paraméterek

Optikai zoom
25 × Kész!
Kijelző mérete
3,5" Kész!
Típus
Professzionális Kész!
Jellemzők
Optikai képstabilizátor, Optikai kereső, Vezeték nélküli, GPS Kész!

Típus és működés

Típus
Professzionális Kész!
Jellemzők
Optikai képstabilizátor, Optikai kereső, Vezeték nélküli, GPS Kész!

Kimenetek

Audio/Video
HDMI, A/V (TV Kimenet), Külső mikrofon Kész!
Adat interfészek
Wi-Fi Kész!

Akkumulátor

Akkumulátor megjelölése
Sony BP-U30, Sony BP-U90, Sony BP-U60 Kész!
Tápellátás típusa
Akkumulátor Kész!
Akkumulátor üzemideje
1,25 óra Kész!

Méretek és tömeg

Tömeg
3 200 g Kész!
Szélesség
19,15 cm Kész!
Magasság
20,15 cm Kész!
Mélység
41,2 cm Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!

Csomagolás tartalma

Csomag tartalma
Software (CD), USB kábel, Töltőkábel/adapter, Napernyő, Távirányító Kész!
Több paraméter

A Sony Corporation egy 1946-ban alapított japán vállalat. Központja Tokióban található. A kezdetek szerényen kezdődtek. Az első Sony márkanév alatt értékesített termék egy tranzisztoros rádió volt. A rádiók voltak azok, amelyek meghatározó szerepet játszottak az 1960-as évek terjeszkedésében. A világ hamar megismerte a Sony termékeket a magas minőséggel és az alacsony árakkal.

Az 1970-es években a Sony-t súlyosan érintette a gazdasági válság. Sok elemző már halott vállalatnak nevezte. De alábecsülték a jellegzetes japán kitartást és bátorságot. A válság nem a Sony vesztét okozta, hanem éppen ellenkezőleg, ugródeszkaként szolgált. A vállalat állt a CD-lemez, majd a DVD-lemez kifejlesztése mögött. Az 1990-es évek elején a Sony újabb nagy sikert ért el, amikor bemutatta a PlayStation játékkonzolt. A játékkonzolok jelentik a metszéspontját annak a három fő területnek, amelyen a vállalat jelenleg tevékenykedik - elektronika, videojátékok és szórakoztatás.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Sony PXW-X180 Profi Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Sony PXW-X180 Profi. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Sony PXW-X180 Profi. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Sony PXW-X180 Profi. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Sony PXW-X180 Profi.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ