Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Shop roku

Sony SCTH40 Style Cover Touch Green mobiltelefon érintőtok az Xperia XZ2 modellhez

Termékkatalógus
Sony SCTH40 Style Cover Touch Green mobiltelefon érintőtok az Xperia XZ2 modellhez
5 1 értékelés
Mobiltelefon tok automatikus feloldás / lezárás a tok nyitásakor / zárásakor
Kód:  SNYca08 Termékszám:  1312-4633 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Sony SCTH40 Style Cover Touch Green mobiltelefon érintőtok az Xperia XZ2 modellhez Megszűnt

Sony SCTH40 Style Cover Touch Green mobiltelefon érintőtok az Xperia XZ2 modellhez

A Sony SCTH40 egy elegáns mobiltelefon tok a Sony Xperia XZ2 okostelefonhoz. Első pillantásra csupán egy egyszerű telefontok, amely valójában számos praktikus tulajdonsággal rendelkezik. Ez a kihajtható tok mindig ideális betekintési szöget kínál a telefon kijelzőjén, függetlenül attól, hogy éppen hol tartózkodsz, így zavartalanul koncentrálhatsz a stream, videó vagy egyéb alkalmazás megtekintésére.

Az SCTH40 Green Xperia XZ2 mobiltelefon tok legfontosabb jellemzői

  • Gyönyörű kivitel zöld színben
  • Az SCTH40 automatikusan feloldja és lezárja a kijelzőt
  • Másik előnye a rejtett állvány, amely a kijelző kényelmes megtekintését szolgálja
  • Lefedi a telefon érzékeny éleit, megóvva azokat a sérülésektől
  • Szabadon hagyja az összes csatlakozót a használhatóság érdekében

Egyedi design a SONY-tól

A Sony Xperia XZ2 zöld védőtokja tökéletesen illeszkedik a telefon eredeti formájához, így garantál eleganciát és eredetiséget, a tok zárható oldala pedig pontosan lefedi a kijelzőt. Mindez annak köszönhető, hgy a tokot ugyanazon tervező készítette, aki a Sony Xperia XZ2 mobiltelefon designjáról is gondoskodott.

Egyszerű kijelzővezérlés

Ha meg szeretnéd nézni kedvenc műsorod vagy streamed, egyszerűen csak nyisd ki a tokot, amely automatikusan feloldja a kijelzőt, így kényelmesen, a tok hátsó oldalán található "integrált" állvány segítségével nézheted a műsort.

Paraméterek

Típus
Flipes, Hátlap Kész!
Tulajdonságok és funkciók
Kijelző karcolás elleni védelme Kész!

Típus és anyag

Típus
Flipes, Hátlap Kész!

Tulajdonságok és funkciók

Tulajdonságok és funkciók
Kijelző karcolás elleni védelme Kész!

A Sony Corporation egy 1946-ban alapított japán vállalat. Központja Tokióban található. A kezdetek szerényen kezdődtek. Az első Sony márkanév alatt értékesített termék egy tranzisztoros rádió volt. A rádiók voltak azok, amelyek meghatározó szerepet játszottak az 1960-as évek terjeszkedésében. A világ hamar megismerte a Sony termékeket a magas minőséggel és az alacsony árakkal.

Az 1970-es években a Sony-t súlyosan érintette a gazdasági válság. Sok elemző már halott vállalatnak nevezte. De alábecsülték a jellegzetes japán kitartást és bátorságot. A válság nem a Sony vesztét okozta, hanem éppen ellenkezőleg, ugródeszkaként szolgált. A vállalat állt a CD-lemez, majd a DVD-lemez kifejlesztése mögött. Az 1990-es évek elején a Sony újabb nagy sikert ért el, amikor bemutatta a PlayStation játékkonzolt. A játékkonzolok jelentik a metszéspontját annak a három fő területnek, amelyen a vállalat jelenleg tevékenykedik - elektronika, videojátékok és szórakoztatás.

Megjegyzés:
» További telefontokok egyéb mobilokhoz

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Sony SCTH40 Style Cover Touch Green mobiltelefon érintőtok az Xperia XZ2 modellhez Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Sony SCTH40 Style Cover Touch pro Xperia XZ2 Green. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Sony SCTH40 Style Cover Touch pre Xperia XZ2 Green. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Sony SCTH40 Style Cover Touch für Xperia XZ2 Grün. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Sony SCTH40 Style Cover Touch für Xperia XZ2 Grün.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ