Akvizice ApF HU Akvizice ApF HU

Sony SRS-XB31, vörös

Termékkatalógus
Sony SRS-XB31, vörös
4,7 3 értékelés
Bluetooth hangszóró - hordozható, Bluetooth 4.2, NFC, Extra Bass, WPS, DSP, Music Center, mikrofon a kihangosításhoz, 3.5mm-es jack, micro USB, lemosható, akár 30m-es hatótávolság, akár 24 órás üzemidő
Kód:  GS476f35c Termékszám:  SRSXB31R.CE7 Gyártó honlapja:

Sony SRS-XB31, vörös

Hordozható, vezeték nélküli hangszóró színes fényekkel

A hordozható Sony SRS-XB31 Bluetooth hangszóróval igazi partit tarthatsz a kertben, a parkban vagy a strandon. Az EXTRA BASS funkciónak és a tökéletesített élő hangzásmódnak köszönhetően csúcsminőségű hangvisszaadást biztosít, nagy dinamikával és kiváló térhatású effektekkel. Ráadásul a stílusos világításnak hála, amelyet mobilalkalmazás segítségével könnyen beállíthatsz, a Sony hangszóróval igazi fesztiválhangulatot teremthetsz.


Stylové osvětlení

Minden partit beragyog

A Sony SRS-XB31 hangszóró olyan színes, villogó fénycsíkokkal rendelkezik, amelyek teljesen szinkronizálódnak a ritmussal. Újdonság, hogy a stílusos fénycsíkok a hangszóró éleit keretezik, és tökéletes fényshow-ról gondoskodnak, amely főként éjszaka lenyűgöző.

Wireless Party Chain

Vedd fel a ritmust

Wireless Party Chain funkció lehetővé teszi akár száz vezeték nélküli hangszóró összekapcsolását is Bluetooth technológia segítségével. Ennek köszönhetően szinkronizálhatod a zenét és a fényt úgy, hogy mindenki ugyanolyan ritmusban táncolhasson. A fényhatásokat pedig könnyen irányíthatod az intuitív Fiestable mobilalkalmazással.

Voděodolná konstrukce

Vízálló és porálló

A hangszóró kedvezőtlen éghajlati viszonyok között is készen áll a kültéri használatra. Az IP67 védettségi minősítésű készülék rendkívül vízálló, korrózióálló és porálló, így magaddal viheted az erdőbe, a strandra és a medencébe is. Ezenfelül az innovatív kialakításának köszönhetően ütésálló és 1,2 méterig esésálló is.

Tlačítko Live Sound

Egyedülálló térhangzás

Egyszerűen nyomd meg a LIVE SOUND gombot, és egy teljesen új szinten hallgathatod a zenét. Élénkítsd fel a partidat egyedülálló térhangzással és teremts tökéletes fesztiválhangulatot ott, ahol éppen tartózkodsz.

Kettős, 48 mm-es hangszóró

A csúcsminőségű, kettős, 48 mm-es hangszóró erős hangzást és gazdag basszust nyújt. A kúpos felépítésű és nagy kilengésű csillám membránja minőségibb hangvisszaadást biztosít. A lejátszott zene még nagy térben is nagyon jól hallható, így a zenei élményeidet egy nagyobb baráti társasággal is megoszthatod.


Akár 24 órás üzemidő

Az akkumulátor akár 24 órányi üzemidőt ígér, így az SRS-XB31 hangszóró biztosan hosszabb ideig kitart a partin, mint te. A készülék oldalán található praktikus USB port segítségével szükség esetén feltöltheted a mobiltelefonod akkumulátorát is. A lejátszás és a hangerő könnyen beállítható a hangszóró tetején található érintőpanelen.


Vezeték nélküli hallgatás

Vezeték nélküli zenehallgatás

A vezeték nélküli Bluetooth technológiával, amellyel csatlakoztathatod a telefonodat NFC-n keresztül, könnyen streamelheted a zenét a mobileszközödről. Egyszerűen tedd közelebb a telefonodat a hangszóróhoz, párosítsd, majd válaszd ki a kedvenc számaid lejátszási listáját.

Funkce Party Booster

Vigyél életet minden partiba

Party Booster funkcióval különböző hanghatásokat hozhatsz létre, mint például a szkreccselés, a pergődob, a lábdob vagy a kolomp. A hangerőt érintéssel vezérelheted - finom érintéssel halk hangzást érhetsz el, vagy erősebb koppintással felhangosíthatod. Ezáltal a Sony SRS-XB31 Bluetooth hangszóró ideális partner lesz minden partihoz.


A Sony Corporation egy 1946-ban alapított japán vállalat. Központja Tokióban található. A kezdetek szerényen kezdődtek. Az első Sony márkanév alatt értékesített termék egy tranzisztoros rádió volt. A rádiók voltak azok, amelyek meghatározó szerepet játszottak az 1960-as évek terjeszkedésében. A világ hamar megismerte a Sony termékeket a magas minőséggel és az alacsony árakkal.

Az 1970-es években a Sony-t súlyosan érintette a gazdasági válság. Sok elemző már halott vállalatnak nevezte. De alábecsülték a jellegzetes japán kitartást és bátorságot. A válság nem a Sony vesztét okozta, hanem éppen ellenkezőleg, ugródeszkaként szolgált. A vállalat állt a CD-lemez, majd a DVD-lemez kifejlesztése mögött. Az 1990-es évek elején a Sony újabb nagy sikert ért el, amikor bemutatta a PlayStation játékkonzolt. A játékkonzolok jelentik a metszéspontját annak a három fő területnek, amelyen a vállalat jelenleg tevékenykedik - elektronika, videojátékok és szórakoztatás.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Sony SRS-XB31, vörös
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Sony SRS-XB31, červená. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Sony SRS-XB31, červený. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Sony SRS-XB31, rot. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Sony SRS-XB31, rot.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ