30 dnů na vrácení Shop roku

Sony SSD 240GB Black

Termékkatalógus
Sony SSD 240GB Black
Külső merevlemez - USB 3.0, akár 540MB/s olvasási sebesség, akár 520MB/s írási sebesség
Kód:  JU301d2 Termékszám:  SL-EG2BEU Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Sony SSD 240GB Black

Dokumentumaid tárolásához egy pendrive is elegendő. De egy külső winchesterre annyi filmet másolhatsz, amennyit egy hét alatt sem nézel meg - pedig alig drágább. A(z) Sony SSD 240GB Black fajtája: SSD. Az SSD rövidítés angol megfelelője Solid State Drive - magyarul, mozgó alkatrészek nélküli merevlemez. Érezhetően gyorsabb és jobban ellenáll a rezgéseknek, mint a klasszikus lemezek.

Mekkora kapacitásra lesz szükséged?

Az SSD típusú winchesterek 1 GB-ra kiszámolva drágábbak, mint a klasszikus meghajtók. Az operációs rendszerhez és alapvető programokhoz optimális a 64 GB, de ha szeretnél egy kis tartalékot, akkor célozd meg a 128 GB-ot. Abban az esetben, ha szeretnél az SSD winchesteren filmeket tárolni, akkor a 256 GB se fog örökké tartani.

Az SSD esetében normális, hogy a diszk olvasási sebessége 540 MB/s írási sebessége pedig 520 MB/s, vagyis sokkal gyorsabb mint a tipikus meghajtók. Az adattovábbítás sebessége a konnektor konkrét típusától is függ, például az USB 3.0 gyorsabb, mint az USB 2.0. Ez a külső winchester USB 3,0 (3,1 gen1) interfésszel rendelkezik.

A(z) Sony SSD 240GB Black külső winchester fontosabb paraméterei

  • Merevlemez fajtája: SSD
  • Merevlemez formátuma: 2,5"
  • Max. olvasási sebessége: 540 MB/s
  • Írási sebessége: 520 MB/s
  • Alkalmazott külső csatlakozók: USB 3,0 (3,1 gen1)

A Sony Corporation egy 1946-ban alapított japán vállalat. Központja Tokióban található. A kezdetek szerényen kezdődtek. Az első Sony márkanév alatt értékesített termék egy tranzisztoros rádió volt. A rádiók voltak azok, amelyek meghatározó szerepet játszottak az 1960-as évek terjeszkedésében. A világ hamar megismerte a Sony termékeket a magas minőséggel és az alacsony árakkal.

Az 1970-es években a Sony-t súlyosan érintette a gazdasági válság. Sok elemző már halott vállalatnak nevezte. De alábecsülték a jellegzetes japán kitartást és bátorságot. A válság nem a Sony vesztét okozta, hanem éppen ellenkezőleg, ugródeszkaként szolgált. A vállalat állt a CD-lemez, majd a DVD-lemez kifejlesztése mögött. Az 1990-es évek elején a Sony újabb nagy sikert ért el, amikor bemutatta a PlayStation játékkonzolt. A játékkonzolok jelentik a metszéspontját annak a három fő területnek, amelyen a vállalat jelenleg tevékenykedik - elektronika, videojátékok és szórakoztatás.

Megjegyzés:
» Összes winchester

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Sony SSD 240GB Black Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Sony SSD 240GB Black. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Sony SSD 240 GB Black. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Sony SSD 240GB Black. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Sony SSD 240GB Black.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ