Sony STR-DN1080

Termékkatalógus
Sony STR-DN1080
4,9 10 értékelés
AV-rádióerősítő - 7.2, teljesítmény 165 W/csatorna, minimális impedancia 6 Ohm, 7 × hangszóró kimenet, 2 × aktív mélynyomó kimenet, HDMI 6 × bemenet és 2 × kimenet, RCA/Cinch 4 × bemenet, 1 × optikai bemenet, 1 × antenna bemenet, 1 × LAN bemenet, 1 × koaxiális audió bemenet, 2 × kompozit videó bemenet, 1 × fejhallgató kimenet, Wi-Fi, Bluetooth, DLNA, NFC és AirPlay, Dolby Atmos, Dolby TrueHD, Dolby Surround, DTS: X, DTS-HD Master Audio, DTS-ES és Többcsatornás sztereó támogatás, ARC (Visszatérő audiocsatorna), FM Tuner és Spotify, 3D videó támogatás, okoseszközzel történő vezérlés távirányítás
Kód:  GS489b1 Termékszám:  STRDN1080.CEL Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Sony STR-DN1080

A készülék egy olyan masszív hangzással fokozza a filmélményt, mely Önt veszi körbe. Az STR-DN1080 a legújabb DST: X és Dolby Atmos nagyfelbontású formátumokkal büszkélkedhet, továbbá rugalmas hangszórókkal, hogy valósághű hangzásban részesülhessen bármilyen környezetben, a hangszórók elhelyezésétől függetlenül. A hely szűke és egyéb fizikai korlátok sem jelentenek számára akadályt. A sűrű filmes légkörön túl élvezheti kedves hangelemeit zenehallgatás közben.

A Sony STR-DN1080 főbb jellemzői

  • nagy felbontású, 7.2  audió (Dolby Atmos, DTS: X ...)
  • 7 x 165 W-os kimenő teljesítmény (hangszórók impedanciájától függ) + 2 × mélynyomó előerősítő kimenet
  • Rengeteg támogatott formátum (True HD, DSD, LPCM, DSD, FLAC, ALAC)
  • Wi-Fi, AirPlay és GoogleCast, hogy más játékosokhoz csatlakozhasson
  • Bluetooth (LDAC akár 990 Kbps sebességgel) és NFC mobil eszközökhöz
  • Kiváló csatlakozó készlet (6 x HDMI, 2 x HDMI kimenet ARC-vel, optikai bemenet)
  • 4K támogatás (4K átviteli funkció; 60p, HDR, 4: 4: 4, HDCP 2.2)
  • Lehetőség a SongPal ingyenes alkalmazás használatára, beleértve a Multiroom streaming funkciót a ház több pontján

Kifinomult és erőteljes design az STR-DN1080-ban

Az STR-DN1080 minden egyes részletet úgy terveztek, hogy pontosabb és erőteljesebb hangzást biztosíthasson a készülék. Olyan prémium alkotórészek és technikák teszik teljessé, mint a felszínre szerelt tiszta szigetelő réz, az új fejlesztésű elektrolit kondenzátorok, vagy a speciális ES-típusú forrasztóón. Együtt felelősek a hangszínért és a nagy felbontással járó tisztaságért. Ez nem változik nagy hangerőnél sem, hiszen egy hatalmas erőforrás is a készülék tulajdonságai közé tartozik, mely rézárnyékolűsú transzformátora nagy kapacitású mélybasszussal bír.

Stabil alap, speciális erősítő

Az erősítő áramkörök maximálisan kihasználják a kiválasztott szilárdabb alapot az erősebb, nagyfelbontású hangzásért. Az újratervezett STR-DN1080 előerősítő igazán versenyképessé vált. Az egypontos földelés és a független áramellátás tisztább reprodukciót eredményez. Az erősítő egy hagyományos PCB helyén található, egy üveg-epoxi áramkörön, hogy csökkentse a belső rezgéseket és a torzítást. A hangnyomást a kifinomult Frame and Beam-váz minimalizálja az egyedi kialakítású hűtűborda mellett, mely magas terheltség mellett sem melegszik fel.

Virtuális surround S-Force PRO Front-tal és  Fantom surround hátsóval

A vevő  bővítheti akármennyi hangszóróval is, a surround-hangzást mégis az első pillanattól meg fogja tudni különböztetni minden mástól. Az S-Force PRO Front Surround technológia egy virtuális térhatású mezőt hoz létre, akár két hangszóróval is. Már van 5 hangszórója? A Fantom Surround hátsó hangsugárzói pontosan utánozzák a hátulsó hangszórókat, így Ön hétcsatornás filmes hangzásban részesül. Még ha a hangszóró elhelyezésének körülményei nem is tökéletesek, a Sony STR-DN1080 megbízhatóan szimulálja majd az ideális elhelyezést.

 

Paraméterek

Antenna bemenet
1 × Kész!
Ethernet LAN
1 × Kész!
HDMI
6 × Kész!
Koax digitális audio
1 × Kész!
Kompozit videó
2 × Kész!

Bemenetek

Antenna bemenet
1 × Kész!
Ethernet LAN
1 × Kész!
HDMI
6 × Kész!
Koax digitális audio
1 × Kész!
Kompozit videó
2 × Kész!
Optikai digitális audio
1 × Kész!
RCA/Cinch
4 × Kész!

Kimenetek

Aktív mélynyomó (RCA/Cinch)
2 × Kész!
HDMI
2 × Kész!
Hangfal kimenet
7 × Kész!
Fejhallgató csatlakozó
1 × Kész!
2. zóna (RCA/Cinch)
1 × Kész!

Méret

Szélesség
430 mm Kész!
Magasság
156 mm Kész!
Mélység
331 mm Kész!
Tömeg
9,7 kg Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!

Jellemző

Csatornák száma
7.2 Kész!
Teljesítmény csatornánként
165 W Kész!
Impedancia
6 Ohm Kész!
Surround hangzás formátumok
Dolby Atmos, Dolby TrueHD, Dolby Surround, DTS: X, DTS-HD Master Audio, DTS-ES, Többcsatornás sztereó Kész!
Hálózaton keresztül lejátszott formátumok
MP3, WMA, FLAC, WAV, AAC, AIFF, DSD, LPCM Kész!
USB-n keresztül lejátszott formátumok
MP3, WMA, FLAC, WAV, AAC, AIFF, DSD, LPCM Kész!

Kapcsolódás

Kapcsolódás
Wi-Fi, Bluetooth, DLNA, NFC, AirPlay Kész!
Több paraméter

A Sony Corporation egy 1946-ban alapított japán vállalat. Központja Tokióban található. A kezdetek szerényen kezdődtek. Az első Sony márkanév alatt értékesített termék egy tranzisztoros rádió volt. A rádiók voltak azok, amelyek meghatározó szerepet játszottak az 1960-as évek terjeszkedésében. A világ hamar megismerte a Sony termékeket a magas minőséggel és az alacsony árakkal.

Az 1970-es években a Sony-t súlyosan érintette a gazdasági válság. Sok elemző már halott vállalatnak nevezte. De alábecsülték a jellegzetes japán kitartást és bátorságot. A válság nem a Sony vesztét okozta, hanem éppen ellenkezőleg, ugródeszkaként szolgált. A vállalat állt a CD-lemez, majd a DVD-lemez kifejlesztése mögött. Az 1990-es évek elején a Sony újabb nagy sikert ért el, amikor bemutatta a PlayStation játékkonzolt. A játékkonzolok jelentik a metszéspontját annak a három fő területnek, amelyen a vállalat jelenleg tevékenykedik - elektronika, videojátékok és szórakoztatás.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Sony STR-DN1080 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Sony STR-DN1080. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Sony STR-DN1080. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Sony STR-DN1080. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Sony STR-DN1080.
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ