Emise pro AP+ v app - všechny segmenty 30 dnů na vrácení

Sony sztereó fülhallgató MDR-NC750 Fekete

Termékkatalógus
Sony sztereó fülhallgató MDR-NC750 Fekete
3,3 3 értékelés
Fejhallgató -nagy felbontású, zajcsökkentő funkció, Beat Response Control, 5-pólusú 3,5 mm-es jack
Kód:  SOM3156a1 Termékszám:  1298-0357 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Sony sztereó fülhallgató MDR-NC750 Fekete Megszűnt

Sony sztereó fülhallgató MDR-NC750 Fekete

Élvezd a nagy felbontású zenei hangzást anélkül, hogy zavarnod kellene a környezetedet. A digitális zenei minta az eredeti felvételen szereplő részletességet képes nyújtani, azt ami a tömörítés után rejtve marad. Az ilyen hangzással bíró fejhallgatókkal olyan minősgben hallgathatod a dalokat, ahogyan azt az előadó komponálta, bárhol is vagy. Az ezeken a fejhallgatókon elérhető nagy felbontású hangzás hiteles zenei élményt nyújt.

Legfontosabb jellemzői

  • Ez a fejhallgató a minőségi zenehallgatás szerelmeseinek készült, akik gyakran utaznak
  • Paraméterek nagy felbontású zenehallgatáshoz
  • Design a pontos basszus érdekében
  • Kiszűri a a külső zajok 98%-át
  • Magas szintű kényelem: jól illeszkeidk a fülhöz

Remek hangzás kis kivitelben

A kifinomult hangcsatorna (Beat Response Control) a természetes válaszvezérlést támogatja, a levegőáramlás maximalizálásával, különösen a kis frekvenciasávokban. Az eredmény a mély basszus ritmusok pontosabb reprodukciója, mint általában jellemző az ilyen kis fejhallgatóknál. Mivel jól reprodukálja az erős basszusokat és az élénk magas hangokat, a fejhallgató minden zenei stílus kedvelői számára kiválóan használható.

Ne hagyd, hogy bármi is megzavarjon

Bárhová is méssz, hallgass zenét bármely mennyiségben. Élvezheted a tökéletes hangminőséget akár zajos környezetben, például tömegközlekedési eszközökön is. A fülhallgatók tökéletesen illeszkednek a fülekbe és a digitális zajcsökkentő technológia a külső zaj 98% -át blokkolja, így nem fog semmi sem megzavarni.

 

A Sony Corporation egy 1946-ban alapított japán vállalat. Központja Tokióban található. A kezdetek szerényen kezdődtek. Az első Sony márkanév alatt értékesített termék egy tranzisztoros rádió volt. A rádiók voltak azok, amelyek meghatározó szerepet játszottak az 1960-as évek terjeszkedésében. A világ hamar megismerte a Sony termékeket a magas minőséggel és az alacsony árakkal.

Az 1970-es években a Sony-t súlyosan érintette a gazdasági válság. Sok elemző már halott vállalatnak nevezte. De alábecsülték a jellegzetes japán kitartást és bátorságot. A válság nem a Sony vesztét okozta, hanem éppen ellenkezőleg, ugródeszkaként szolgált. A vállalat állt a CD-lemez, majd a DVD-lemez kifejlesztése mögött. Az 1990-es évek elején a Sony újabb nagy sikert ért el, amikor bemutatta a PlayStation játékkonzolt. A játékkonzolok jelentik a metszéspontját annak a három fő területnek, amelyen a vállalat jelenleg tevékenykedik - elektronika, videojátékok és szórakoztatás.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Sony sztereó fülhallgató MDR-NC750 Fekete Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Sony Stereo Headset MDR-NC750 Black. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Sony Stereo Headset MDR-NC750 Black. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Sony Stereo Headset MDR-NC750 Schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Sony Stereo Headset MDR-NC750 Schwarz.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ