AlzaBoxy Q1 AP+ plus nový vizuál

Sony UHP-H1B

Termékkatalógus
Sony UHP-H1B
5 2 értékelés
Blu-Ray lejátszó - 3D, 4K UHD, 2D-3D konverzió, DVD, HDMI, USB, DLNA, Wi-Fi, Screen Mirroring, DSEE HX, SongPal
Kód:  GS505f Termékszám:  UHPH1B.EC1 Gyártó honlapja:

Sony UHP-H1B

A Sony UHP-H1B Blu-Ray lejátszó rendelkezik mindennel, amire szükséged van az Ultra HD felbontású 3D televíziózáshoz. A 3D-s Blu-Ray lemezek tökéletesen éles képeket nyújtanak, és 3D képkonverziót is szimulálnak a 2D-ről. Ez azt jelenti, hogy a régi filmekből és mesefilmekből álló gyűjteményed új életre kel.

Főbb jellemzők

  • Nagyfelbontású hang és a DSEE HX technológia a nagyobb részletgazdaságért
  • A konstrukció minimálisra csökkenti a vibrációt és csökkenti a hang torzítását
  • Játssz le szinte bármilyen lemezt vagy fájlformátumot!
  • Magas képminőség, nagyobb felbontással 4K szinten akár 60p frekvenciával
  • Két HDMI kimenet a jobb A/V elválasztás és tisztább hangzás érdekében

Ultra éles kép

A 4K UHD Upscale funkció 4K szintre növeli a felbontást, négyszer nagyobb részletességgel, mint a Full HD. Összesen nyolcmillió képpont biztosítja a rendkívül éles és részletes képet, amely lehetővé teszi minden részlet meglátását még akkor is, ha a képernyő közelében ülsz. Így a filmeket a legélesebb látványként, 3840 x 2160 képpontú felbontásban élvezheted. 

Nagy felbontású hang

Kompromisszumok nélküli a nagyfelbontású hangteljesítmény is, különösen a CD-knél nagyobb frekvenciájú zenei felvételnek köszönhetően. Bonyolultabb felvételeknél is felismerheted az összes árnyalatot. Ezen kívül a szabadalmaztatott DSEE HX technológia növeli a tömörített hangfájlok felbontását úgy, hogy megközelítse a nagy felbontású hangzást. Ily módon a tömörítés során elveszett eredeti felvétel részleteit visszaállítják, és eléred minden zenédnél a stúdió minőséget.

Élvezze a jobb streamingt a Bluetooth útján LDAC kodekkel! Egy új, a Sony cég által kifejlesztett kodekről van szó, amely akár 3x gyorsabb átviteli sebességet is támogat, mint a hagyományos Bluetooth streaming. Legfeljebb 96 kHz mintavételi frekvenciát és hatékonyabb kódolási rendszert alkalmaz. Az eredmény a fantasztikus hangzás, amelynek minősége még vezeték nélküli átvitel esetén is meghaladja a CD-lemezekről való lejátszást.

Vezérlés mobil alkalmazás segítségével

A hátoldalon két HDMI kimenet, egy digitális optikai csatlakozó és egy analóg AV csatlakozó található. Elegendő hely van TV, erősítő, hangszórók vagy egyéb eszközök számára is. A rugalmasságot a SongPal (Android és iOS számára) hangsúlyozza ki a WiFi útján való egyszerű vezérlés érdekében. 

Paraméterek és specifikációk:

Méretek (Sz × Ma × Mé):
360 × 50 × 250 mm

Tömege:
2,8 kg

Funkció:
Miracast - a képernyő tükrözése
Egyszerű beállítás
Beépített WiFi interfész (2.4 GHz / 5 GHz)

Videó / audió / fotó lejátszása:
SA-CD (SA-CD / CD), BD-LIVE

Audió dekódolás:
FLAC, DSD-DSDIFF / DSF, ALAC, AIFF, HEAAC V.1 / V.2 / 2. szint, DTS rendszer, Dolby True HD

A csomag tartalmazza még:
Használati utasítás
Elem (2 db AAA típusú)
Jótállási jegy

A Sony Corporation egy 1946-ban alapított japán vállalat. Központja Tokióban található. A kezdetek szerényen kezdődtek. Az első Sony márkanév alatt értékesített termék egy tranzisztoros rádió volt. A rádiók voltak azok, amelyek meghatározó szerepet játszottak az 1960-as évek terjeszkedésében. A világ hamar megismerte a Sony termékeket a magas minőséggel és az alacsony árakkal.

Az 1970-es években a Sony-t súlyosan érintette a gazdasági válság. Sok elemző már halott vállalatnak nevezte. De alábecsülték a jellegzetes japán kitartást és bátorságot. A válság nem a Sony vesztét okozta, hanem éppen ellenkezőleg, ugródeszkaként szolgált. A vállalat állt a CD-lemez, majd a DVD-lemez kifejlesztése mögött. Az 1990-es évek elején a Sony újabb nagy sikert ért el, amikor bemutatta a PlayStation játékkonzolt. A játékkonzolok jelentik a metszéspontját annak a három fő területnek, amelyen a vállalat jelenleg tevékenykedik - elektronika, videojátékok és szórakoztatás.

Megjegyzés:
» Összes videólejátszó

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Sony UHP-H1B Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Sony UHP-H1B. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Sony UHP-H1B. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Sony UHP-H1B. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Sony UHP-H1B.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ