30 dnů na vrácení Rapture

Solo Southampton Slim Brief Black 15.6"

Termékkatalógus
Solo Southampton Slim Brief Black 15.6"
4,9 9 értékelés
Laptoptáska - max. 15,6"-os laptopokhoz, méretei: 46,8 x 33,8 x 7,8 cm
Kód:  SOA01 Élettartam: 12 hónap Termékszám:  EXE140-4

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Solo Southampton Slim Brief Black 15.6"

 
Hasznos, elegáns, stílusos és divatos. A fekete Southampton Solo Slim laptop táskában biztonságosan elfér akár egy 15,6 hüvelykes laptop is. A táskában található egy teljesen párnázott rekesz, amelyben biztonságosan eltárolhatja eszközét. A táska belsejében talál egy speciális zsebet is, iPad vagy tablet készülék számára. Az első cipzáras rész egy praktikus rendező zsebet rejt kulcstartó résszel. A kiváló minőségű fogó és a merev, állítható hosszúságú, eltávolítható vállpánt kényelmes viseletet biztosítanak. A tökéletes kényelmet hosszabb utazások során a hátsó pánt biztosítja, amely megkönnyíti a csomag kezelését. Bag a Solo South Bamboo Slim Brief a precíz megmunkálás, minőségi anyagok és stílusos design kombinációja.A Solo South Bamboo Slim rövid fekete noteszgép táska legfontosabb jellemzői    Teljesen bélelt laptop rekesz 15.6 "    Belső zseb iPad / tabletta számára    Elülső rész rendezővel és kulcstartóval    Stílusos, elegáns, kortárs design   Kézben vagy vállon hordható    Méretek: 33,8 x 46,8 x 7,8 cmIsmeri Solo-t?A New York-i luxus táskakészítő híres a minőségi termékekről, megfizethető áron. A Solo egyedülállóan ötvözi a modern dizájnt, a kiváló minőségű, precíz feldolgozású anyagokkal. Eredeti termékeik az egész világon népszerűségre tett szert.

Paraméterek

Mélység
7,8 cm Kész!
Szélesség
46,8 cm Kész!
Magasság
33,8 cm Kész!
Laptop képátló
15,6" Kész!
Szín
Fekete, Barna Kész!

Külső méretek

Mélység
7,8 cm Kész!
Szélesség
46,8 cm Kész!
Magasság
33,8 cm Kész!

Max. méret

Laptop képátló
15,6" Kész!

Szín

Szín
Fekete, Barna Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Solo Southampton Slim Brief Black 15.6" Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Solo Southampton Slim Brief Black 15.6". Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Solo Southampton Slim Brief Black 15.6". Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Solo Southampton Slim Brief 15,6 " - Schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Solo Southampton Slim Brief 15,6 " - Schwarz.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ