A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

30 dnů na vrácení Shop roku

Sphero BB-8 Star Wars Special Edition + Sphero Force Band

Termékkatalógus
Sphero BB-8 Star Wars Special Edition + Sphero Force Band
Robot - Bluetooth-os távvezérlés (hatótávolság akár 30 m), átlátszó csomagolás, maximális sebesség: 2 m/s, LED diódák, programozási lehetőség, iOS / Android / Windows Phone kompatibilitás
Kód:  DDV2001g Termékszám:  R001SRW Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Sphero BB-8 Star Wars Special Edition + Sphero Force Band Megszűnt

Sphero BB-8 Star Wars Special Edition + Sphero Force Band

Vezéreld tabletről vagy okostelefonról

A BB-8 nem csak a legújabb Star Wars film népszerű droidja, hanem egy tabletről és okostelefonról vezérelhető interaktív drón, amely mellé a Star Wars Special különleges kiadású Sphero Band okosórát is megkapod. A drón akár 30 méterről vezérelhető Bluetooth-tal a BB-8 App Enabled Droid alkalmazással, amely ingyenesen letölthető iOS, Android és Windows operációs rendszerre.
 

Alkalmazkodik

A BB-8 a hangodra reagál, és azt csinálja, amit mondasz neki. Akár 7,92 km/h sebességre is képes. A sérülésektől az ellenálló polikarbonát ház védi, és az ütközés megakadályozása érdekében giroszkópot és gyorsulásmérőt is kapott.

Holografikus kommunikáció

A klasszikus vezérlés mellett a BB-8 App Enabled Droid alkalmazásban választhatod a Patrol üzemmódot, és így a BB-8 egy előre megszabott útvonalon fog haladni. A Message üzemmódban videókat küldhetsz a drónnak, amelyet a telefon vagy a tablet holografikus üzenet formájában játszik le. A drón akkumulátora 60 perces üzemidőt tesz lehetővé. Ha az akkumulátor lemerült, akkor a drónt csak helyezd fel a töltőre, amíg az akkumulátor újra nem töltődik.

Vezéreld okosóráról is

A Sphero BB-8 mellé Force Band okosórát is kapsz. Ennek segítségével a Bluetooth segítségével kézmozdulatokkal is vezérelheted a drónt, úgy, ahol a Jedi lovagok is teszik. Az okosóra hatótávolsága 25 m, és a BB-8-hoz hasonlóan az akkumulátora 60 percen át működik.


Vypnuto
Sphero BB-8 s veškerým příslušenstvím

A játék megfelel a játékok biztonságáról szóló 2009. június 18-i 2009/48/EK európai parlamenti és tanácsi irányelv előírásainak, és természetesen CE tanúsítvánnyal is rendelkezik.

Paraméterek

Téma
Csillagok háborúja Kész!

Innen ismerheted

Téma
Csillagok háborúja Kész!
Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Sphero BB-8 Star Wars Special Edition + Sphero Force Band. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Sphero BB-8 Star Wars Special Edition + Sphero Force Band. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Sphero BB-8 Star Wars Special Edition + Sphero Force Band. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Sphero BB-8 Star Wars Special Edition + Sphero Force Band.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ