Akvizice ApF HU Shop roku

Sphero BB-9E Star Wars

Termékkatalógus
Sphero BB-9E Star Wars
5 1 értékelés
Robot - Távoli vezérlés Bluetooth-on keresztül (hatótávolság 30 m), LED-ek, Bluetooth 4.0 technológia, akkumulátor élettartama 60 perc, beépített LED fejlámpa, kompatibilitás: iOS / Android 4.4.2 és újabb
Kód:  DDV2001g2 Termékszám:  VD01ROW

Sphero BB-9E Star Wars



Saját BB-9E, amely okostelefonnal vagy táblagéppel vezérelhető

Az BB-9E nem csak egy új droid a közelgő Star Wars: Az utolsó Jedi című filmből, hanem egy interaktív drón, amelyet mobiltelefon vagy táblagép segítségével irányíthatsz. Az Android és iOS operációs rendszerekkel is kompatibilis készülék Bluetooth technológián keresztül működtethető, akár 30 méteres hatótávolságig. Ráadásul a  BB-9E képes más robotokkal is kommunikálni, akiket ugyanaz az alkalmazás irányít.



Élj saját, Star Wars-os világodban

A drón teljesen működőképes első és hátsó LED fényekkel rendelkezik, ráadásul élethű hangokat is ad ki beépített hangszóróján keresztül. A holografikus szimulációs funkciónak köszönhetően mobiltelefonodat vagy tabletedet beolvastathatod a robottal, és megvizsgálhatod a Star Wars eredeti, egyedülálló világát. Ha pedig nincs kivel nézned a filmet, aktiváld a Watch With Me funkciót, amelynek segítségével a droiddal együtt nézheted azt, ő pedig reagál a filmben történő eseményekre.



Droid Sphero BB-9E Star Wars

Paraméterek

Téma
Csillagok háborúja Kész!

Innen ismerheted

Téma
Csillagok háborúja Kész!
Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Sphero BB-9E Star Wars Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Sphero BB-9E Star Wars. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Sphero BB-9E Star Wars. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Sphero BB-9E Star Wars. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Sphero BB-9E Star Wars.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ