AlzaBoxy Q1 Akvizice ApF HU

Sphero Code Mat

Termékkatalógus
Sphero Code Mat
Alátét - Sphero Golf és Sphero City - programozáshoz, a legfontosabb matematikai alapelvek és az együttműködésen alapuló problémamegoldás elsajátításához, kombinálja a tanulást a játékkal, Sphero robotok segítségével történő egyszerű tanulási folyamat, használatához a Sphero Activity 3 készlet és a CMACARD02 kártyák megvásárlása szükséges, több mint 40 órányi programozási feladattal
Kód:  Sph04 Termékszám:  CODEMAT01

Sphero Code Mat

A Sphero Code Mat egy interaktív játékszőnyeg, amely fejleszti a kreativitást és a természetes intelligenciát. Sphero robotokkal való együttműködésre tervezték. A játéktábla kétoldalas, választhatod a Sphero Golf vagy a Sphero City témát. Szórakoztató formában megtanulhatod a blokkok programozásának egyszerű elveit, az alapvető matematikai elveket és az együttműködésen alapuló (együttműködő) problémamegoldást. A szőnyeg nemcsak gyermekek, hanem szüleik számára is alkalmas, vagy oktató segédeszköz is lehet a tanárok számára. A megfelelő működéshez meg kell vásárolni egy Sphero Activity Card Set 3 csomagot. A kétoldalas Sphero Code Mat egy tanuló játék gyermeked számára, amely hosszú órákon át szórakoztatja őt.

A Sphero Code Mat főbb jellemzői

  • A Sphero Code Mat egy interaktív játszószőnyeg gyermekek, szülők és oktatók számára
  • A szőnyeg fejleszti a kreativitást és a természetes intelligenciát
  • A Sphero Code Mat kétoldalas
  • Kiválaszthatod a Sphero Golf vagy a Sphero City témát
  • A blokk egyszerű blokkkódolási elveket, matematikai alapelveket és együttműködési problémamegoldást tanít
  • A betétet Sphero robotok számára tervezték
  • A megfelelő működéshez meg kell vásárolni egy Sphero Activity Card Set 3 csomagot

Méretek:
218 × 114 cm


Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Sphero Code Mat. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Sphero Code Mat. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Sphero Code Mat. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Sphero Code Mat.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ