30 dnů na vrácení Shop roku

Spigen Neo Hybrid NC Gunmetal Samsung Galaxy S9+

Termékkatalógus
Spigen Neo Hybrid NC Gunmetal Samsung Galaxy S9+
Telefon tok - két részből áll: a tok hátsó része TPU-ból, a keret pedig polikarbonátból készült, tökéletesen illeszkedik és védi a legsebezhetőbb részeket - a sarkakat - is, katonai tanúsítvány, Air Cushion technológia, tölthető és szinkronizálható marad a készülék a tokban is
Kód:  SP006l8wi134 Termékszám:  593CS22938 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Spigen Neo Hybrid NC Gunmetal Samsung Galaxy S9+

A Spigen márka védőtokjainak új szériája lehet, hogy elegánsnak és aprónak tűnik, de ez nem jelenti azt, hogy nem védi majd tökéletesen telefonodat. A szürke Spigen Neo Hybrid Crystal teljes mértékben védi Samsung Galaxy S9+ okostelefonodat, ráadásként pedig meghagyja elegáns külsejét és apró méreteit. A Neo Hybrid Crystalt két réteg alkotja, amelyek erős polikarbonátból és TPU műanyagból készültek. Ennek köszönhetően tökéletesen illeszkedik a telefonra, és megvédi éleit, beleértve a sarkakat. 

A Samsung Galaxy S9+ készülékhez való Spigen Neo Hybrid Crystal védőtok előnyei

  • Modern design szürke színben
  • Két anyag kombinációja garantálja a minőségi védelmet
  • Tanúsított katonai védelem
  • A védőtokban a telefon vezeték nélkül tölthető és szinkronizálható marad
  • Áttetsző hátoldal
  • Samsung Galaxy S9+ készülékkel kompatibilis

Design és védelem mindenek felett

A kétrétegű konstrukciónak köszönhetően nem kell félned, hogy sérül a telefonod. A puha rész tökéletesen illeszkedik majd a készülék testére, biztosítja védelmét csekély vastagsága ellenére is. Az élek polikarbonátból készültek, így megfelelő mértékben megerősítik a tokot, és megvédik a telefont az erős ütődésektől. A felületet úgy alkották meg, hogy minimális legyen az ujjlenyomat-képződés és a csúszósság. 

A védőtok lehetővé teszi a standard funkciókat

A szürke Spigen Neo Hybrid Crystal támogatja a vezeték nélküli töltést és szinkronizálást. Rendelkezik a megfelelő csatlakozóknak való kivágásokkal is, hozzáférést biztosít a nyomógombokhoz. Kényelmesen használhatod tehát okostelefonodat, anélkül, hogy le kellene venned róla a védőtokot. 

Paraméterek

Anyag
Műanyag Kész!

Típus és anyag

Anyag
Műanyag Kész!
Megjegyzés:
» További telefontokok egyéb mobilokhoz

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Spigen Neo Hybrid NC Gunmetal Samsung Galaxy S9+ Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Spigen Neo Hybrid NC Gunmetal Samsung Galaxy S9+. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Spigen Neo Hybrid NC Gunmetal Samsung Galaxy S9+. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Spigen Neo Hybrid NC Gunmetal Samsung Galaxy S9+. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Spigen Neo Hybrid NC Gunmetal Samsung Galaxy S9+.
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ