AP+ nový vizuál Slevy s AP+

Spokey Flexmat V kék

Termékkatalógus
Spokey Flexmat V kék
Alátét - edzéshez
Kód:  SPTbd1029 Termékszám:  5902693209140 Gyártó honlapja:

Spokey Flexmat V kék

Bemutatjuk a Spokey gyártó legújabb modelljét, amely elnyeri tetszésed praktikusságával, ellenállóságával és gyönyörű designjával. A Spokey Flexmat V modern kék színű alátét ideális társ a mindennapi edzéshez az otthon kényelmében vagy az edzőteremben! Ez a nélkülözhetetlen fitnesz segédeszköz maximális kényelmet biztosít a megterhelő és ismétlődő gyakorlatok mellett is. Speciális felületkialakításának, az ellenállő neoprénnek és a megerősített széleknek köszönhetően a Spokey Flexmat V alátéttel a legnehezebb edzést is könnyedén bírod majd. 

A Spokey Flexmat V kék alátét fő tulajdonságai

  • Kényelmes fitnesz segédeszköz
  • Praktikus pántok a könnyű szállításhoz
  • Puha és ellenálló neoprénből készült
  • A csúszásgátló felület biztonságos edzést biztosít
  • Az alátét nem nyeli el az izzadságot és a nedvességet, karbantartása könnyű
  • A megerősített szélek növelik az alátét ellenállóságát és élettartamát
  • Modern, kék design

Kényelmes edzés

Örüni fogsz a következő edzésnek! Az alátét puha anyaga maximálisan izzadság- és vízálló. Teljes biztonságban, nyugodtan koncentrálhatsz az edzésre. Az alátét speciális anyaga és a csúszásgátló felület lehetővé teszik az igényes és gyakran ismétlődő gyakorlatok végzését.

Ellenáll még a legkeményebb edzésnek is

A nagyobb ellenállás érdekében az alátét megerősített kerülettel rendelkezik. Szalggal körbevarrott, tehát a gyakori hsználat melletti nagyfokú igénybevételt is jól bírja. Ezen kívül az alátét praktikus pántokkal ellátott ta könnyű szállítás érdekében.

Anyaga:
neoprén

Méretek:
180 × 60 × 0,6 cm

 

Paraméterek

Hossz
180 cm (70,87 ") Kész!
Vastagság
6 mm Kész!

Hossz

Hossz
180 cm (70,87 ") Kész!

Vastagság

Vastagság
6 mm Kész!
Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Spokey Flexmat V kék Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Spokey Flexmat V modrá. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Spokey Flexmat V modrá. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Spokey Flexmat V modrá. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Spokey Flexmat V modrá.
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ