Akvizice ApF HU Akvizice ApF HU

Igy válasszon ajándékot az egész családnak

Termékkatalógus
Igy válasszon ajándékot az egész családnak

A közös családi ajándék egy olyan kategória, amely szinte kizárólag a Karácsonnyal van kapcsolatban. Annak ellenére, hogy a legtöbben csak nekik szóló ajándékot szeretnek kapni, néhány családi ajándéknak is megvan a helye és néha ezekből lesz a Szenteste legnagyobb slágere.

Ajándék, amely összehozza a családot

A közös családi ajándékok kiválasztásánál biztosan válogat a társasjátékok között is. Jelenleg a színes fantasy világban játszódó termékek népszerűek, illetve az olyan játékok, amelyben a gyerekek például a detektívek munkáját próbálhatják ki.

Ajándék a családnak, társasjátékok Ticket To Ride - Europe, Activity Junior; World of Tanks - Rush

Ha a család kertesházban lakik, vagy ha a lakásban van egy nagy üres helyiség, megéri megfontolni például egy pingpongasztal beszerzését. Ez szintén jó közös szórakozás lehet, mi több, az egészséges mozgás miatt sem utolsó. Másik alternatíva lehet a tollaslabda szett, ami ideális egy kis udvari ütögetéshez is.

Ajándék az egész családnak, Butterfly pingpongasztal, Korbel Outdoor

Szórakozás mindenkinek

Néha a Jézuskának meg kell fontolnia, hogy valami igazán nagyot hoz-e ajándékba, mint például egy családi asztali számítógép, egy fantasztikus tablet vagy egy új síkképernyős televízió egy játékkonzollal is kiegészítve. Az ilyen ajándékoktól főleg a gyerekek lesznek izgatottak, ami akár veszekedésbe is torkollhat, de az "egész családnak" cédula egyértelművé teszi, hogy az bizony mindenkié. 

Ajándék az egész családnak – HISENSE H75M7900, Sony Playstation 4, Lenovo IdeaCentre H50-55

Amire mindenki vágyik

Vannak olyan dolgok, melyeken az egész család könnyedén osztozhat. Ezekből kiváló közös ajándékok lehetnek. Ilyen például a digitális fényképezőgép vagy kamera, ami jó szolgálatot tehet közös utazásokon, iskolai kirándulásokon vagy nyaralásokon. Ha nincs a családban nagy fényképezésrajongó, egy gép bőven elég egy háztartásban. De ha inkább valami anyagilag elérhetőbbre vágyik, fontolja meg egy habfürdőkből és fürdősókból álló csomag készítését. Hogy azt a fiúk nem értékelik? Ne gondolja. Válasszon fiús színű termékeket, azaz csak semmi rózsaszín és minden kádban nyakig fog érni a hab.

Ajándéktippek az egész családnak – Canon PowerShot SX410 IS, Canon LEGRIA HF R77

Ajándék a családnak avagy az egyensúly művészete

Uraim, figyelem! A következő tanácsunkkal megmentjük a kínos pillanatoktól. Fontolgatja, hogy a fa alá egy modern porszívót vagy edénykészletet rejt? Nehogy a felesége vagy a barátnője nevét írja a hozzá tartozó cédulára! Attól még, hogy gyakran végez házimunkát, nem biztos, hogy szereti is. Az ilyen ajándékok inkább az egész családnak szóljanak.

4,8
Vicfun Set A
Tollaslabda szett - 4 tollaslabda ütő, 3 tollaslabda, háló, 2 teleszkópos rúd, 4 rögzítő csap, 4 rögzítő kötél és a tollaslabda szabályai
12 890 Ft
Szállításra kész 2 db
Termékkód: SPT329
Nyomtatás
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ