Akvizice ApF HU Shop roku

Alpina Carapax sötétkék-neon méret 52 - 57 cm

Termékkatalógus
Alpina Carapax sötétkék-neon méret 52 - 57 cm
Kerékpáros sisak - hosszúkás könyök enduro stílusban, szín: matt kivitel, Run-rendszer beállítás (egykezes), in-mold technológia, rovar képernyő, 17 nagy szellőzőnyílások, súly: 250g
Kód:  SPTalp0111 Termékszám:  4003692230386 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Alpina Carapax sötétkék-neon méret 52 - 57 cm

Az Alpina Carapax sötétkék neon kerékpáros bukósisak, 52-57 cm hosszú nyakkivágással, klasszikus hegyre vagy túrázásra alkalmas, de különösen népszerű enduro kerékpár.A súlya 250 gramm, és az Inmold technológiával érhető el, amely közvetlenül összekapcsolja a sisak külső héját a Hi-EPS belső hüvellyel. Természetesen van egy rovar képernyő az elején, és a tökéletes szellőzés 17 nagy lyukat biztosít. Természetesen az állítható "csúcs" védi a szemet a naptól vagy az iszaptól. Értékelni fogják a sisak belsejében található antibakteriális bélést is. 

Főbb jellemzők Sisak sisak, Carapax sötétkék-neon vel. 52 - 57 cm

  • Enduro stílusú feszített könyök
  • Súly 250 gramm
  • 17 szellőzőnyílás
  • Állítható címke az elülső oldalon
  • Szabadalmaztatott Inmold technológia
  • Antibakteriális bélés

Enduro sisak

Az Alpina Carapax sisak belseje Hi-EPS anyagból készült - nagy kiterjedésű polisztirol. Nagyszámú mikroszkópikus kis légkamrát tartalmaz, amely hatékonyan elnyeli a sokkokat. Ennek az anyagnak az előnye a fej magas fokú védelme, miközben alacsony súlyt és vékony szerkezetet tart fenn. A sisak külső héja karcolásálló polikarbonátból készül, és a kívánt matt felületű. Ezenkívül a polikarbonát UV stabilizátorokat tartalmaz és antisztatikus.

Az Aplina Carapax egy kézzel állítható

Run System Az Ergo Pro egy kifinomult forgógörgő rendszer , amely a sisak bármelyik fejének gyors, könnyű és tökéletes illesztését teszi lehetővé.Ez biztosítja a szoros és biztonságos illeszkedést. Az állcsont alatt található szorítónyomást egy piros, többlépéses gomb segítségével oldják meg a pontos beállításhoz. Egy kézzel használható, így a bilincs vezetés közben is vezérelhető. A sisak csak akkor biztosít megfelelő védelmet, ha a fején marad, amikor sztrájkol - nem esik vagy mozog. Két, a fül alatt rögzített Y-Clip heveder biztosítja az utolsó milliméter tökéletes beállítását.

Paraméterek

Több paraméter
Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Alpina Carapax sötétkék-neon méret 52 - 57 cm Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Alpina Carapax darkblue-neon vel. 52 - 57 cm. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Alpina Carapax darkblue-neon veľ. 52 – 57 cm.
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ