Alpina Rootage white-carbon méret 52-57 cm

Termékkatalógus
Alpina Rootage white-carbon méret 52-57 cm
5 1 értékelés
Kerékpáros sisak - MTB kerékpárhoz, Hi-EPS, 15 szellőzőnyílás, antibakteriális védelem, 350 g
Kód:  SPTalp0109 Termékszám:  4003692279309 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Alpina Rootage white-carbon méret 52-57 cm

Az 57-62 cm-es méretű Alpina Rootage white-carbon sisak ideális választás az enduro és freeride rajongóinak. Ez az egyik legbiztonságosabb sisak, amit az Alpina valaha gyártott. És mi a titka ennek a modellnek? A héj nagynyomású széntartalmú anyagból készült, amely optimális védelmet biztosít. A sisak külső héját olyan szénszálas panelek alkotják, amelyek nemcsak nagyon tartósak, hanem kis tömeget is biztosítanak - a Rootage modell mindössze 350 grammot nyom. 

Az 57 - 62 cm-es Alpina Rootage white-carbon sisak főbb jellemzői

  • Az egyik legbiztonságosabb Alpina sisak
  • 15 szellőzőnyílás
  • Nagy szemvédő
  • Szénszálas elemek
  • Antibakteriális COOLMAX bélés
  • Enduro-hoz és freeride-hoz alkalmas

Biztonságos és praktikus sisak

A kis tömeg az Inmold technológiának köszönhető, amely a sisak külső héját közvetlenül a Hi-EPS belső héjjal köti össze. Természetesen az elejéről nem hiányozhat a rovarháló sem, a tökéletes szellőzésről pedig 15 nagy nyílás gondoskodik. Biztosan te is értékelni fogod a sisak belsejét borító COOLMAX antibakteriális bélést. Természetesen nagyméretű "sild" is található az elején, amely megvédi a szemedet a naptól vagy a sártól. Az Alpina Rootage sisak belseje Hi-EPS anyagból készült - ami nem más, mint nagymértékben expandált polisztirol. Számos mikroszkopikus nagyságú, kicsiny légkamrát tartalmaz, amely hatékonyan elnyeli az ütéseket. Ennek az anyagnak az előnye a fej magas fokú védelme, miközben továbbra is kis tömeg és vékony szerkezet jellemzi. 

Az Alpina Rootage egy pillanat alatt alkalmazkodik 

Az Ergo Flex rendszer egy kifinomult, forgatható görgős rendszer, amely lehetővé teszi a sisak gyors, egyszerű és tökéletes rögzítését bárkinek a fején. Ez biztosítja a szoros és biztonságos illeszkedést. Az áll alatt található rögzítést egy piros, többlépéses csat segítségével tudod pontosan beállítani. Egy kézzel használható, így a rögzítő kerékpározás közben is szabályozható. A sisak csak akkor biztosít megfelelő védelmet, ha a fejen marad ütközés esetén is - nem esik le vagy csúszik el. Ehhez a két, fül alatt rögzíthető Y-Clip heveder is hozzájárul, amely milliméter pontosságú, tökéletes beállítást biztosít, mindezt pillanatok alatt.


Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

További változatok Alpina Rootage white-carbon termékhez:

49 690 Ft - 49 690 Ft

Alpina Rootage white-carbon, méret: 57-62 cm

Kerékpáros sisak - uniszex, MTB sisak, mérete L 57 - 62 cm fejkerülethez, konstrukció anyaga EPS, párnázás a felszerelés része, állítható napellenző, antibakteriális Coolmax párnázás, tömege 350 g, fehér kivitel
Infó
49 690 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Alpina Rootage white-carbon méret 52-57 cm Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Alpina Rootage white-carbon vel. 52-57 cm. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Alpina Rootage white-carbon veľkosť 52 až 57 cm.
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ