A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

AlzaBoxy Q1 ApF HU

Anaconda - elemózsiás táska Survival Bag

Termékkatalógus
Anaconda - elemózsiás táska Survival Bag
Elemózsiás táska - étkészlettel, tágas, tépőzáras elválasztóval, így a fakkok mérete igény szerint változtatható, speciális hőszigetelő töltőanyaggal, amely biztosítja, hogy a tárolt élelmiszer hosszabb ideig friss marad
Kód:  JVR007325 Termékszám:  4039507032524 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Anaconda - elemózsiás táska Survival Bag Megszűnt

Anaconda - elemózsiás táska Survival Bag

Az étkezéshez szükséges kellékek rendezett, maximálisan helytakarékos csomagolása mindenki számára nagyon jól jön, aki legalább időnként hosszabb túrákat tesz a természetben. A tágas Anaconda Survival Bag mindent tartalmaz, amire szükséged lehet, ráaásul  hőszigetelést biztosít az ételeknek. A tépőzáras válaszfalak szabadon cserélhetők, így mindig a számodra leginkább megfelelő módon alakíthatod a felszerelésedet. Ez az étkezőtáska nemcsak horgászok számára ideális kiegészítő.

Főbb jellemzők

  • A teljesen felszerelt, tágas táskában mindent megtalálsz, amire szükséged lehet
  • Belül speciális, hőszigetelő párnázása van
  • Szabadon, az igényeidnek megfelelően változtatható rekeszek
  • A tartós anyag még durvább körülmények között is jól bírja

Egy komplett felszerelés

Ne érjen meglepetés akkor sem, ha hosszabb ideig tartózkodsz a szabadban, az étkezéshez szükséges felszereléseket bízd rá a szakszerű Anaconda táskára. 2 tányért és teljes evőeszközkészletet, 2 × 2 db szalvétát, vágódeszkát, só és bors szórót, 2 termoszt, 2 csészét és konyharuhát is tartalmaz. Ez a rengeteg eszköz teljes kényelmet biztosít az ételek elkészítéséhez és felszolgálásához. 

Nagy odafigyeléssel készült

A kültéri tartózkodáshoz minőségi anyagok szükségesek, ezért az Anaconda táska vízálló 600D poliészterből készült. Garantáltan ellenáll még a nehezebb körülményeknek is. Az egyes válaszfalak tépőzárral rendelkeznek, amelyek segítségével a belső tér tetszés szerint alakítható. A táska belseje speciális hőszigetelő töltettel van ellátva, így a tárolt élelmiszer sokáig friss marad.

Paraméterek

Viselési mód
Válltáska, Kézitáska Kész!
Típus
Étkező Kész!

Viselési mód

Viselési mód
Válltáska, Kézitáska Kész!

Típus

Típus
Étkező Kész!
Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Anaconda - Jídelní taška Survival Bag. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Anaconda – Jedálenská taška Survival Bag.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ