Elnézést kérünk, de technikai problémák miatt jelenleg előfordulhat, hogy a megszokottnál több időbe telhet a csomagjaiknak átvétele az üzleteinkbeny. Keményen dolgozunk a probléma megoldásán. Köszönjük megértésüket.

Akvizice ApF HU AP+ plus nový vizuál

Babolat Pure Aero VS Tour G4

Termékkatalógus
Babolat Pure Aero VS Tour G4
Teniszütő - húrozatlan, nyélnehéz, hossza: 68,5 cm, ütőfelület: 630 cm2, midplus fejméret, grip vastagsága: 4, tömege: 320 g
Kód:  SPTba123 Termékszám:  3324921506531

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Babolat Pure Aero VS Tour G4

Ha aktívan teniszezel és versenyekre is jársz, akkor nem lesz újdonság, hogy ezekhez a megfelelő felszerelésre van szükség. A Babolat modern, Pure Aero VS Tour teniszütője (markolat mérete: 4) kifejezetten olyan játékosok számára készült, akik szeretnek az alapvonal mögött játszani és ott fogadni az ütéseket. A teniszütő használata kimondottan egyszerű és kényelmes. A Babolat Pure Aero VS Tour modell súlya 320 gramm, és azoknak is kiváló választás, akik az ellenfél ütéseit szeretik ellenük felhasználni. A Pure Aero VS Tour ütő GT, Woofer, FSI Spin, AeroModular2 és Cortex technológiákkal is büszkélkedhet. Válassz olyan ütőt, amivel élmény lesz a játék.

A Babolat Pure Aero VS Tour (markolat: 4) legfontosabb tulajdonságai

  • Egy különleges teniszütő modern megjelenéssel, profik számára
  • Elsősorban az alapvonalat kedvelő játékosoknak készült
  • A Pure Aero modell vaskosabb és pontosabb változata
  • Kifejezetten egyszerű használat
  • A teniszütő GT, Woofer, FSI Spin, AeroModular2, Cortex technológiákkal is büszkélkedhet
  • A Babolat Pure Aero VS Tour négyes méretű markolata nagyon kényelmes
  • Nagy teljesítmény és pontosság jellemzi

Pure Aero technológiával ellátva

Aero Modular 2:
A teniszütő közepén kapott helyet az úgynevezett Woofer szisztéma, aminek köszönhetően a modell még aerodinamikusabb (+ 11%) és még nagyobb sebességet garantál.

Cortex:
A Cortex Dampening System (CDS) segítségével az ütő csak azokat a rezgéseket továbbítja a játékos kezéig, amelyek valóban elengedhetetlenek – az új markolat kialakítása garantálja, hogy kizárólag olyan információk jussanak el a játékoshoz, amikre a labda kontrollálásához szüksége van.

FSI Spin:
A korábbi modellekhez képest nyitottabb kialakítás, a lejtős sweet spot és a hosszúkás alak (6 és 12 óránál) lehetővé teszi a húrok hatékonyabb igénybe vételét, ezzel garantálva a tökéletes mozdulatokat.

GT technológia:
A GT (Graphite + Tungsten) technológia egy olyan hibrid anyag használatát takarja, amely elsősorban fonott grafit- és volfrámszálak ötvözetére épül. A volfrámszálak koncentrációjának köszönhetően a teniszütő stratégiailag fontos pontjain képes javítani annak teljesítményét. Így olyan előnyökre is szert tehetünk, mint például a nagyobb hatékonyság és az alkalmazkodóképesség. A teniszütő fej részén alkalmazott GT technológia és a volfrámszálak közösen teszik strapabíróbbá a modell felépítését és növelik annak pontosságát.

Woofer:
A Babolat másik forradalmi újítása az úgynevezett Woofer rendszer, amelynek köszönhetően a keret és a húrok kölcsönhatásba kerülnek a labdával. A 25 százalékkal megnövekedett érintési idő nagyobb kontrollt és kényelmesebb használatot tesz lehetővé.


Paraméterek

Szín

Szín
Fekete, Sárga Kész!

Egyensúly

Egyensúlyi pont
310 mm Kész!

Tulajdonságok

Anyag
Grafit Kész!
Tömeg
320 g Kész!
Fej
Húrozatlan Kész!

Méret

Grip vastagsága
4 Kész!
Ütőfelület
630 cm2 Kész!
Hossz
68,5 cm Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Babolat Pure Aero VS Tour G4 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Babolat Pure Aero VS Tour grip 4. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Babolat Pure Aero VS Tour grip 4.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ