Elnézést kérünk, de technikai problémák miatt jelenleg előfordulhat, hogy a megszokottnál több időbe telhet a csomagjaiknak átvétele az üzleteinkbeny. Keményen dolgozunk a probléma megoldásán. Köszönjük megértésüket.

AP+ nový vizuál Akvizice ApF HU

Babolat Pure Drive Lite Play G3

Termékkatalógus
Babolat Pure Drive Lite Play G3
Teniszütő - PLAY elektronikus technológia, az ütő hossza 685 mm, 645 cm2-es fej mérete, egyensúly: 330 mm (fej könnyű) 16 x 19 szövés, súlya: 270 g
Kód:  SPTba103 Termékszám:  3324921330914 Gyártó honlapja:

Babolat Pure Drive Lite Play G3

Szeretne javítani az eredményein, és összehasonlítani azokat, hogy lássa a fokozatos fejlődést? Akkor Önnek a Babolat Pure Aero Play teniszütőre van szüksége.? Ez az ütő a Babolat Pure Aero elektronikus változata, amely paramétereiben ugyanazt tudja, mint a nem elektronikus változat, azonban egy új érzést kölcsönöz a játéknak. A Pure Aero Play teniszütő számos elektronikus szenzort tartalmaz, amelyek mérik az ütések erősségét és pontosságát. Ezeket az adatokat pedig Bluetooth, vagy USB segítségével viheti át számítógépére vagy okostelefonjára, amely a kapott adatokat elemzi és értékeli. Ennek a technológiai megoldásnak köszönhetően a Babolat Pure Aero Play teniszütő segít a sportteljesítmény javításában, és nagyon fontos visszacsatolási adatokhoz juthat általa saját játékáról, képességeiről.

A Babolat Pure Aero Play teniszütő legfontosabb jellemzői

  • A Babolat Pure Aero teniszütő elektronikus változata
  • Kiváló manőverezhetőség, forgathatóság és erő
  • Jobb aerodinamika és labda sebesség az AeroModular2 technológiának köszönhetően
  • Aerodinamikus ovális Elliptic Design váz
  • Átfogó és részletes elemzést ad a játékról, és a technikai hibákról
  • A könnyű váz biztosítja a teniszütő könnyedségét
  • Alkalmas haladó és profi játékosok számára is
  • Kiváló eszköz az edzők és sportolóik számára
  • A csomag tartalma: Babolat Pure Aero Play teniszütő, USB kábel, felhasználói kézikönyv, thermo ütőtok a teniszütő és az USB-kábel számára is

Javítson játékán és ossza meg sikereit a Babolat Pure Aero Play segítségével

A Babolat Pure Aero Play teniszütő a játék során a következő adatokat rögzíti: az ütések típusa és száma (forehand, backhand, service, smash, volley), forgatás típusa, az ütés pontos helye a húrokon, az ütés ereje, teljes játékidő, játék technika, konzisztencia, energia. Ezeket az adatokat a Babolat Play elmenti és kiértékeli, majd grafikusan megjeleníti. Ennek köszönhetően figyelheti a rangsorban való helyezését, megoszthatja eredményeit a közösségi oldalkon, és összehasonlíthatja teljesítményét más játékosokéval, még a világklasszis Rafael Nadaléval is.

Jellemzők:

Fej méret:
645 cm2

Súly:
270 g

Egyensúly:
320 mm

Keret keménysége:
72 ra

Időtartam:
685 mm

Markolat:
Syntec Pro

 

Paraméterek

Tömeg
270 g Kész!

Tulajdonságok

Tömeg
270 g Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Babolat Pure Drive Lite Play G3
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Babolat Pure Drive Lite Play G3. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Babolat Pure Drive Lite Play G3.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ