Shop roku Akvizice ApF HU

Bollé Exo Shiny White & Black, 52-55 cm

Termékkatalógus
Bollé Exo Shiny White & Black, 52-55 cm
Kerékpáros sisak - országúti, férfi, női, forgó tárcsával, MIPS, EPS és ABS shell, 16 szellőzőnyílás, belső bélés, eye garage, levehető belső betét, mips, tömege: 280 g
Kód:  SPTgau013 Termékszám:  054917347918

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Bollé Exo Shiny White & Black, 52-55 cm

Szeretsz bicajozni? Akkor szükséged lesz egy jó minőségű sisakra, amely megóv a súlyos fejsérülésektől. Ezt a modellt férfi és női kerékpárokhoz tervezték. Fejkörfogat méretei 52 cm, 53 cm, 54 cm és 55 cm, súlya pedig 0,28 kg. A(z) Bollé Exo Shiny White & Black, 52-55 cm kerékpáros sisak mountain bike (MTB) kerékpárokhoz való, de mindennapi közlekedésre is tökéletes. A(z) Bollé Exo Shiny White & Black, 52-55 cm kerékpáros sisak országúti és trekking kerékpárokhoz is használható. Vásárlás előtt nézzük meg, hogy a sisak milyen tanúsítvánnyal rendelkezik. Ez a kerékpáros sisak CE EN 1078 tanúsítványt kapott. Az úgynevezett MIPS technológia csillapítja a centrifugális erők hatását esés közben. A biztonságról elsősorban a(z) EPS és ABS shell gondoskodik. A szabályzókerékkel egyszerűen és gyorsan rögzíthető. A 16 szellőzőnyílás segít, hogy ne izzadjon a fejed. Puha bélése jelentősen javítja a komfortérzetet.

A(z) Bollé Exo Shiny White & Black, 52-55 cm sisak legfőbb tulajdonságai

  • A sisak a biztonságos közlekedés elhanyagolhatatlan része
  • Férfi és női kerékpárokhoz
  • A sisak a következő fejkörfogat méretekhez jó: 52 cm, 53 cm, 54 cm és 55 cm
  • Tömege mindössze: 0,28 kg
  • Modell: Országúti
  • A speciális MIPS technológia csökkenti az ütődések erejét
  • A rögzítés típusa: forgó tárcsával
  • Kivehető belső rész
  • 16 szellőzőnyílással rendelkezik
  • A(z) Bollé sisakjának mérete: S/M

Az innovatív MIPS technológia és a biztonság

A MIPS technológiával készült sisak ideális védelmet nyújt a fejednek. Ha a sisakot nagy ütés éri, az elasztomerek megfeszülnek. Ez lehetővé teszi, hogy a külső héj elmozduljon a bélésen, csökkentve a fejet érő negatív hatásokat. A mozgás csupán pár miliméternyi, de egy komoly sérülésnél életet menthet. Egy másik előnye, hogy a technológia nincs hatással a kényelemre.

Paraméterek

Rendeltetés
Férfi, Női Kész!
Sisak típusa
Országúti Kész!
Minősítés
CE EN 1078 Kész!
Méret
S, M Kész!
Minimális fejkörfogat
55 cm Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Bollé Exo Shiny White & Black, 52-55 cm Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Bollé Exo Shiny White & Black, 52-55cm. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Bollé Exo Shiny White & Black, 52 – 55 cm.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ