AP+ nový vizuál Shop roku

Brother Passat Blue 14 "/ 12"

Termékkatalógus
Brother Passat Blue 14 "/ 12"
Roller felfújható kerekek, gyermekek számára 8 éves és felnőtt 90 kg kapacitás, 7 kg, a kormány magassága 84-89 cm
Kód:  SPTMPka04

Brother Passat Blue 14 "/ 12"

Scooter Brother Passat nagy, csak azért, mert hasznára válhat nem csak a gyermekek körülbelül 8 éves, de még mindig, mint a felnőttek. Hi-tech keretében megerősített acél büszkélkedhet kiváló erőt, a kormányra lehet elhelyezni a tartományban 84-89 cm és a levegő kerekek garantálják a kényelmes utazást nélkül kellemetlen sokk. Elég nagy lábtámasz 32 cm hosszú, és fel van szerelve csúszásmentes felület a biztonságos közlekedéshez. Hogy hozzájáruljon a jól "V" fék mindkét kerék. Van is egy gyakorlati állvány. Kap egy robogó Brother Passat, és örömet nem csak a gyerekek, hanem magukat. Bizonyára többször értékelni fogja annak előnyeit a gyors átállás rövidebb távolságot.

Legfontosabb jellemzők

  • Robogó felfújható kerekek választéka 14 "/ 12"
  • Hi-tech keret megerősített acél
  • Járólap csúszásgátló felülettel
  • Állítható magasságú kormány 84-89 cm
  • "V" fék mindkét kerék
  • állvány

kapacitás:
90 kg

méretek:
125 × 53 × 84 cm

súly:
7 kg

Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Brother Passat Blue 14 "/ 12" Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Brother Passat modrá 14"/12". Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Brother Passat modrá 14 "/ 12". Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Bruder Passat Blau 14 "/ 12". Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Bruder Passat Blau 14 "/ 12".
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ