AP+ nový vizuál Akvizice ApF HU

Coleman Darwin 4 plus

Termékkatalógus
Coleman Darwin 4 plus
4,5 2 értékelés
Sátor - outdoor, forma: iglu, előszobával, 4-személyes, szerkezet anyaga: üvegszál, kétponyvás, vízálló, 3000 mm vízoszlop nyomás, tömege: 5,4 kg
55 490 Ft
Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal. Termékfigyelő
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  SPTkn0504 Termékszám:  3138522122652
Coleman Darwin 4 plus 55 490 Ft Pillanatnyilag nem elérhető

Coleman Darwin 4 plus

A Coleman Darwin 4 plus 4 fő számára egy sokoldalú tágas sátor, amelyet értékelni fog folyóparton, kempingezésnél és különösen kedvezőtlen körülmények között. A Coleman Darwin 4 plus egy kényelmes dupla rétegű sátor, amelynek könnyű tömege, egyszerű építése és egyszerűsége közvetlenül biztat a gyakori tartózkodásra természetben. A sátor szerkezetét 3 üvegszálas rúd alkotja biztosítva a sátor kiváló ellenállását  széllel szemben és szilárdságot. A sátor nem párásodik köszönhetően a kiváló szellőztetésnek, amelyet szellőzőnyílások biztosítanak. Az ablakok az előtérben, amelyeket sötétíteni lehet, elegendő fényt biztosítanak a sátorban, egyben magánéletet a sátorozóknak. Hálószobán kívül tartalmaz egy előszobát polietilén padlóval. Önoltó Fire retardant alakítás UV védelemmel együtt UV Guard Sun Protection és vízálló rendszerrel WeatherTec 3000 biztosítja a sátor biztonságát, kényelmét és tartósságát. Coleman Darwin 4 plus kompromisszumot jelent stabilitás, tömeg és tömöríthetőség között. 

Tulajdonságok

  • Ragasztott varratok
  • Tűzvédelem
  • UV védelem
  • Minőségi kidolgozás
  • Üvegszálas (Fibreglass) szerkezet
  • Tágas bejárat a sátorba
  • Előszoba padlóval
  • Egyszerűen összeállítható és megbízható rögzítés
  • Zsebek a belső sátorban
  • Belső és külső burkolat
  • A belső sátor egyszerű odatűzése

Amit tudnia kell

A Coleman Darwin 4 plus minőségi sokoldalú sátor, amelynek tömege mindössze 6,2 kg, amely gyorsan és egyszerűen összeszerelhető. 2 réteg alkotja, külső sátor (tropiko) poliészterből, poliuretán bevonatból készült ragasztott varratokkal és az ablakok PVC-ből vannak. Vízoszlop magassága 3000 mm és teljesen elegendő a legtöbb esetben. A belső sátor légáteresztő poliészterből készült kombinálva egy átlátszatlan hálóval és vízálló padlóval polietilénből. Az első két, összesen a 3 üvegszálas rúdból keresztezve vannak és a sátor hálószobáját alkotják. A harmadik rúd képezi a praktikus előteret levehető polietilén padlóval, amely tökéletesen fedi a sátor bejáratát. A sátor stabilitásához és ellenállásához rossz időjárás ellen jelentősen hozzájárul a hajlított kialakítás, és rögzítés az előtér szerkezetével. Ennek a kupola sátornak hajlított szerkezete magasságát is növeli. Anyaga 100%-s védelmet nyújt minden típusú ultraibolya sugárzástól. Egyben meghosszabbítja a sátor élettartamát azzal, hogy az anyagot az UV sugárzás hatása nem károsítja. A tűzvédelem növeli a sátor biztonságát, mert érintkezésnél lánggal a sátor nem gyullad meg, csak az érintett terület ég el.

Csomagolt sátor mérete:
58 × 20 × 19 cm

 A szétterített sátor mérete:
280 × 340 × 140 cm

Paraméterek

Max. személyek száma
4 Kész!
Forma
Iglu Kész!
Sátor összetétele
Előszobával Kész!
Speciális tulajdonságok
Vízálló Kész!
Vízoszlop nyomás
3 000 mm Kész!

Sátor elrendezése

Max. személyek száma
4 Kész!
Forma
Iglu Kész!
Sátor összetétele
Előszobával Kész!

Tulajdonságok

Speciális tulajdonságok
Vízálló Kész!
Vízoszlop nyomás
3 000 mm Kész!
Vízszint magassága
10 000 mm Kész!
Szerkezet anyaga
Üvegszál Kész!
Szín
Zöld Kész!
Tömeg
5,4 kg Kész!
Ponyvák száma
Kétponyvás Kész!
Burkolat anyaga
Poliészter Kész!

Típus

Típus
Outdoor Kész!

Méret - kibontva

Mélység
340 cm Kész!
Szélesség
280 cm Kész!
Magasság
140 cm Kész!

Méret - csomagolva

Mélység
58 cm Kész!
Szélesség
20 cm Kész!
Magasság
19 cm Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Coleman Darwin 4 plus Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Coleman Darwin 4 plus. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Coleman Darwin 4 plus.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ