A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

30 dnů na vrácení 30 dnů na vrácení

Coleman Oak Canyon 4

Termékkatalógus
Coleman Oak Canyon 4
5 2 értékelés
Sátor - családi, forma: alagút, előszobával és két hálószobával, 4-személyes, szerkezet anyaga: üvegszál, kétponyvás, vízálló, 4500 mm vízoszlop nyomás, tömege: 18,5 kg
Kód:  SPTcmg0095 Termékszám:  3138522094805

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Coleman Oak Canyon 4

Magas minőség, praktikusság, megbízhatóság és ellenállás. Többek között ezek és még sok más pozitív tulajdonság jellemzi a Coleman márka Oak Canyon 4 családi sátrát. A sátrat egy második belső ajtóval egy nappalira és egy két hálószobás hálótérre osztották. A Coleman Oak Canyon 4 sátor kényelmes szállást nyújt akár 4 fő számára is. A nappali tér két PVC oldalsó ablakkal rendelkezik, ezek gondoskodnak a remek fényviszonyokról, a pihenésről vagy a személyes tárgyak, hátizsákok és poggyászok védelméről a tárolás során. A hálóteret a forradalmi BlackOut Bedroom technológia védi, amely csökkenti a napfény beszűrődését. A külső tropikó sátor vízálló, a sátor padló teljesen integrált. A sátor szövete tűzálló felületkezeléssel készült. A Coleman Oak Canyon 4 egy olyan prémium sátor, amelyet a hosszabb természetben töltött családi nyaralásokhoz terveztek, hiszen páratlan komfortot biztosít minden helyzetben.

A Coleman Oak Canyon 4 sátor legfontosabb jellemzői

  • Cipzáros rögzítőelemek a gyors elhelyezéshez vészhelyzet esetén
  • Családi sátor maximum 4 fő számára
  • Poliészter táska az egyszerű csomagoláshoz és szállításhoz
  • A Coleman Oak Canyon 4 sátorban két nagy hálószoba és egy nappali található
  • Beépített sátorpadló
  • BlackOut Bedroom technológia
  • Coleman Oak Canyon 4 PVC sátor két ablakkal
  • Felső réteg 4500 mm-es vízoszloppal
  • Alagút alakú
  • Fire Retardant technológia
  • A sátor tömege 18,5 kg

Zavartalan pihenés bármikor

A BlackOut Bedroom technológia a Coleman laboratóriumában született meg, innováció a kempingezésben. A különleges anyag magába szívja a napfény energiáját, ennek köszönhetően kellemes hőmérsékletet és sötétséget nyújt a sátorban nappal és éjszaka egyaránt. A BlackOut Bedroom ez a tulajdonsága teszi lehetővé, hogy a nap bármely szakaszában kényelmesen pihenhess a Coleman Oak Canyon 4 sátorban.

Nagyon jó vízállóság

A Coleman Oak Canyon 4 Deluxe felső része WeatherTec technológiával készült, 4500 mm-es vízoszlopig ellenálló. Ennek a vízálló kezelésnek hála a sátor minden probléma nélkül megbirkózik az erős esőzéssel és tökéletes biztonságot és kényelmet nyújt még a rossz időjárási viszonyok között is.

Speciális technológia, amely meggátolja a szövetek megégését

A Coleman Oak Canyon 4 sátor önoltó kialakítással készült, amely maximális biztonságot garantál, hogyha a sátor anyaga nyílt lánggal érintkezne. A Fire Retardant technológia ugyanis elnyomja a sátor anyagának égését, miután a tűz forrása megszűnt, így fokozott mértékben megnő az az idő, amely a rendelkezésedre áll a sátorból való kijutáshoz.

Káros UV sugárzás elleni védelem

A Coleman Oak Canyon 4 sátor UVGuard védőréteggel büszkélkedhet, ez kifogástalanul védi a sátor belsejében tartózkodó személyeket a káros UV sugárzástól, ugyanakkor megelőzi a sátor szövetének sérülését is. Az UVGuard technológiával 50 faktoros UV védelmet élvezhetsz a Coleman Oak Canyon 4 sátor belsejében. Ezáltal jelentősen hosszabb a sátor anyagának élettartama is, amelyet több független laboratóriumi teszt is megerősített.


Paraméterek

Max. személyek száma
4 Kész!
Forma
Alagút Kész!
Sátor összetétele
Előszobával, Két hálószobával Kész!
Speciális tulajdonságok
Vízálló Kész!
Vízoszlop nyomás
4 500 mm Kész!

Sátor elrendezése

Max. személyek száma
4 Kész!
Forma
Alagút Kész!
Sátor összetétele
Előszobával, Két hálószobával Kész!

Tulajdonságok

Speciális tulajdonságok
Vízálló Kész!
Vízoszlop nyomás
4 500 mm Kész!
Vízszint magassága
10 000 mm Kész!
Szerkezet anyaga
Üvegszál Kész!
Szín
Zöld Kész!
Tömeg
18,5 kg Kész!
Ponyvák száma
Kétponyvás Kész!

Típus

Típus
Családi Kész!

Méret - kibontva

Mélység
485 cm Kész!
Szélesség
280 cm Kész!
Magasság
200 cm Kész!

Méret - csomagolva

Mélység
72 cm Kész!
Szélesség
30 cm Kész!
Magasság
30 cm Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Coleman Oak Canyon 4 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Coleman Oak Canyon 4. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Coleman Oak Canyon 4.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ