AP+ nový vizuál 0% splátky Siguro

CoocaZoo EvverClevver 2 Checkered Bolts Blue

Termékkatalógus
CoocaZoo EvverClevver 2 Checkered Bolts Blue
Iskolatáska - Alkalmas gyerekeknek 3 -dik osztálytól. Általános iskola, állítható magasságú háttámla, levehető deréköv, térfogata 30 liter
Kód:  HRAif0860 Termékszám:  4047443302939 Gyártó honlapja:

CoocaZoo EvverClevver 2 Checkered Bolts Blue

Az iskolai hátizsák fontos része minden tanuló iskolai tanfelszerelésének. Hátizsákot viselnek az iskolás lányok tele tankönyvekkel, csemegével és egyéb, a nap lényegi részét képező dolgokkal, ezért az egy jó ötlet, hogy egy minőségi hátizsákot válasszon, amely kényelmes viselet lesz. A CoocaZoo EvverClevver2 iskolai hátizsák alkalmas a gyermekek számára, akik harmadik osztályos tanulók az elemi iskolában.

Ideális iskolás gyerekeknek

  • Állítható magasságú háttámla, amellyel megfelelően követhető a gyermek fejlődése
  • Nem csak az iskolában, hanem egyéb sportokhoz és szabadidős tevékenységekhez is használható
  • A háttámla párnázata Air Mash habanyagból készült
  • Fényvisszaverő elemek
  • Két zseb a könyvek és egyéb dokumentumok tárolására legfeljebb A4-es méretig
  • Párnázott notebook tartó zseb, legfeljebb15,6'' képátló méretig

A hát kényeztése a legfontosabb

A hátizsák háttámlája állítható és ergonomikusan illeszkedik a hát méretéhez. Maga a háttámla párnázata minőségi Air Mash habból készült, amely biztosítja a kényelmes illeszkedést és megfelelő légáramlást. Ugyanúgy, mint a hátizsák háttámlája, a párnázott vállpántok is egyénileg beállíthatók, hogy biztosítsa a gyermek hátának egészséges fejlődését. Ez magában foglalja az állítható és levehető mellkasi szíjat, egy kicsúszás gátló ütközőt és van még egy levehető deréköv is.

Rengeteg zseb az összes holmi tárolására

A hátizsák minden oldalán fel van szerelve fényvisszaverő elemekkel, amely biztosítja, hogy a gyermek látható legyen még rossz látási viszonyok között is. Ezen felül, megtalálható még elől egy fényvisszaverő szalag, amelyet a kerékpár lámpájára lehet csatolni. A hátizsák más egyéb kellékei közé tartoznak a vízálló YKK cipzárak, merev, párnázott hátizsák alj, két nagy méretű zseb a könyveknek, A4-es méretű jegyzetfüzeteknek és mappáknak, párnázott notebook tartó 15,6'' képátló méretig, zseb rendező a papírok-, tollak- és kulcsok elhelyezésére valamint ételtároló dobozos zseb a csemegéknek, két oldalsó hálós zseb az italoknak és egy van egy titkos zseb is a hátizsák hátulján.

 

Paraméterek

Használat
Iskolába Kész!

Használat

Használat
Iskolába Kész!
Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: CoocaZoo EvverClevver 2 Checkered Bolts Blue Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si CoocaZoo EvverClevver 2 Checkered Bolts Blue. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si CoocaZoo EvverClevver 2 Checkered Bolts Blue. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte CoocaZoo EvverClevver 2 Checkered Bolts Blue. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte CoocaZoo EvverClevver 2 Checkered Bolts Blue.
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ