Delphin kesztyű Neoprén aktív méret XL

Termékkatalógus
Delphin kesztyű Neoprén aktív méret XL
4,2 6 értékelés
Kesztyű - felső, elasztikus neoprénből, az ideális illeszkedés érdekében, tépőzáras rögzítés a csuklón, a hüvelykujjon és a mutatóujjon, csuklós felső kapcsolatokkal a finomabb motoros képességek érdekében, gumizott csúszásgátló kezelés a tenyérnél
Kód:  JVR069949 Termékszám:  8586018452571 Gyártó honlapja:
Delphin kesztyű Neoprén aktív méret XL Megszűnt

Delphin kesztyű Neoprén aktív méret XL

Szeretsz horgászni és kiváló minőségű, elasztikus, neoprén kesztyűt keresel? Ha igen, akkor a Delphin Activ kesztyű remek választás lehet a számodra. A rugalmas neoprén anyagnak köszönhetően körbeöleli a kezedet, és nyúlj bármihez, úgy fogod érezni, mintha rád öntötték volna. A Delphin Activ kesztyű a csukló részen tépőzáras megoldást kapott. Ezenkívül felül egy varrott húzózsinór tovább növeli a kényelmet. A kesztyű nagy előnye, hogy a hüvelykujj és a mutatóujj felhajtható. Ezt különösen értékelni fogod, ha aprólékos munkát kell végezned. 

A Delphin Activ kesztyű legfontosabb jellemzői

  • Elasztikus neoprén anyagból készült kesztyű
  • Gumírozott, csúszásgátlós megerősítés a tenyérrészen
  • Mérete: XL

A Delphin Activ kesztyű tenyérrészéről nem hiányozhat a megerősítés

A kesztyű tenyerén egy gumírozott csúszásgátlós rátét található, amely profilozott, gumírozott rétegből áll, amely a bot tartása közben segít a jobb tapadás kialakításában. Ezenkívül a hüvelykujj és a mutatóujj végét a tenyér felőli oldalon csúszásgátlós réteg borítja, amelynek, a gumival ellentétben nincsenek éles szélei. Ennek köszönhetően még a legfinomabb damilt sem károsítja!

Paraméterek

Nemzetközi méret
XL Kész!
Méret
XL Kész!

Méret

Nemzetközi méret
XL Kész!

Méret

Méret
XL Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Delphin Rukavice neoprénové Activ Velikost XL. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Delphin Rukavice neoprénové Activ Veľkosť XL.
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ