Akvizice ApF HU Shop roku

Elevation Blue Camo M edzőmaszk

Termékkatalógus
Elevation Blue Camo M edzőmaszk
- M-es méret
Kód:  SPT5356 Termékszám:  sleeve-bc-M

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Elevation Blue Camo M edzőmaszk Megszűnt

Elevation Blue Camo M edzőmaszk

Szeretnéd fokozni a második generációs Elevation maszk megjelenését? Vagy az oldalsó neoprén anyag megkopott és sérült? A levehető ujjnak köszönhetően megváltoztathatod a termék megjelenését és azonnal visszatérhetsz a sportoláshoz. A csererész intuitív módon könnyen felhelyezhető a maszkra. 

Hegymászók, komplex sportolók vagy a küzdősportok kedvelői már régóta nagy tüdőkapacitással rendelkeznek. A hatékonyabb edzéshez, és teljesítményük javítására használják az edzőmaszkokat, amely kimutathatóan növeli az EPO hormon termelést, amely növeli a vörös vérsejtek és a hemoglobinok mennyiségét a vérben. Ezáltal több oxigént szállít a tüdőbe, az izmokhoz és a létfontosságú szervekhez. A sportolók így magasabb szintre emelhetik teljesítményüket.

Méret:
M

Színek:
Blue Camo - kékárnyalatos

Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Elevation Blue Camo M edzőmaszk Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Návlek na masku Elevation Blue Camo M. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Návlek na masku Elevation Blue Camo M. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Gesichtsmaske Elevation Blue Camo M. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Gesichtsmaske Elevation Blue Camo M.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ