30 dnů na vrácení 30 dnů na vrácení

FitBit Alta X-Large Black

Termékkatalógus
FitBit Alta X-Large Black
Okoskarkötő - Vezeték nélküli tevékenység megfigyelés (lépés, távolság, elégetett kalóriák, automatikus alvó üzemmód, idő mutatása, hívó azonosítója, SMS, naptár, ébresztő), XL méret (20,6-23,6 cm) OLED kijelző, Bluetooth 4.0 20 méteres hatótávolsággal, USB, 5 napos akkumulátor élettartam
Kód:  FTB002e6d3j Termékszám:  FB406BKXL-EU Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

FitBit Alta X-Large Black


Legyen mindig motivált

A FitBit Alta figyeli mind a nappali mind az éjszakai aktivitást. Számon tartja a megtett lépéseket, távolságot, az elégetett kalóriák számát és aktív perceket. A SmartTrack funkció automatikusan felismeri a fizikai aktivitás fajtáját. Értesítésekkel hívja fel figyelmét a mozgás hiányára és gratuláló üzeneteket küld minden egyes erőfeszítés után - így motiválva Önt a rendszeres sportolásra.

le
 Fitbit Alta Large Black
 


le
 Fitbit Alta Large Black
 

FitBit statisztikák

A vékony OLED kijelzőn folyamatosan nyomon követheti saját fejlődését. A karkötő kijelzőjén megjelennek a hívások értesítései, a szöveges üzenetek vagy a naptári riasztások, amit a FitBit Alta egy vele párosított iPhone, Android vagy Windows Phone-ról kap a FitBit alkalmazáson keresztül. Az alkalmazás, miután kiértékelte eredményeit, az adatokat könnyen átlátható grafikonok és statisztikák formájában jeleníti meg.



Stílus és elegancia

A Fitbit Alta nemcsak egy közönséges fitnesz karkötő. Letisztult, elegáns stílusa tökéletesen kihangsúlyozza személyiségét. Mindenféle öltözethez remek kiegészítő, nemcsak sporthoz, de elegáns esti viselethez is. A karkötő hibátlanul beleillik mindennapi életébe és tökéletesen alkalmas arra, hogy elválaszthatatlan útitársa legyen, bármerre is megy.

le
 Fitbit Alta Large Black
 


le
 Fitbit Alta Large Black
 

Alvásfigyelő funkció

A készülék figyeli az alvás idejét és minőségét, és egy informatív, jól áttekinthető diagramon rögzíti az eredményeket. Ha a csendes riasztást beállítja, reggel a karkötő rezgéssel fogja ébreszteni Önt.


Legfontosabb jellemzői

  • A nappali vagy éjszakai tevékenység megfigyelése
  • Értesítés a mozgás hiányáról
  • Érintőképernyős OLED kijelző, idő mutatása
  • Szöveges üzenetek és naptári értesítések a telefonról
  • SmartTrack funkció, a fizikai aktivitás fajtájának automatikus felismerése (gyaloglás, futás, kerékpározás, fitnesz)
  • Elegáns viseletként is alkalmas
  • L méret - belső kerülete 17-20,5 cm
  • 5 napos akkumulátor élettartam
  • Kompatibilis az Android, iOS és Windows operációs rendszerekkel
  •  
 
Megjegyzés:
» További okoskarkötők"
» Összes okosóra"

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: FitBit Alta X-Large Black Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Fitbit Alta X-Large Black. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Fitbit Alta X-Large Black. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Fitbit Alta, XL, Schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Fitbit Alta, XL, Schwarz.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ